Redoutistele fidele laredoute.fr (127)
Raspunsuri - Pagina 17
Ioana13 spune:
Cu mailu comun si discutiile comune... sunt de acord, eu nici nu am cerut parola... sinteti mai vechi si mai implicate sufleteste si material(adica dati comenzi adevarate). Eu prima comanda am dat-o singura, apoi v-am descoperit pe voi si am mai invatat din experienta voastra, dar am mai dat si eu cu capu sau nu...
... dar numai cu folosirea codurilor primite nu sunt de acord... exista sit-uri la liber cu codurile respective, nu am primit nici un mail de la ei ca nu am voia sa utilizez numai coduri trimise de ei... ca daca ar fi sa stai dupa ce trimit ei... vax coduri sau neutilizabile
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
Delyutz spune:
Buna,
Buna, si eu sunt noua si nu, nu am mai scris. Nu vreau nici cont nici parola. M-am gandit sa va explic fenomenul inexplicabil cu lumea nou aparuta si panicata. E foarte simplu, sunt persoane ca si mine.
Am aflat de la o prietena de redoute am dat search pe google ca sa aflu ce si cum si v-am gasit pe voi. Pana sa dau prima comanda v-am citit intens si din urma. Apoi m-am hotarat si am comandat, am avut noroc, fix cu marile reduceri.
Desi va citesc zilnic, cel putin cand asteptam pachete asta era primul lucru pe care-l faceam, deschideam sa vad ce pachete au venit, din ce data, nu am scris niciodata. Probleme nu am avut (in afara de intarzierile obisnuite) sau daca am avut, am citit raspunsurile din diferitele posturi. Dar evident, ca o masochista ce sunt, cu gandul la reducerile din iarna m-am panicat cand am auzit de .ro. Nu am intrebat nimic, am asteptat sa vad ce mai anuntati voi pe forum, dar presupun ca alte persoane, care va urmaresc ca si mine au dorit sa stie cat mai multe amanunte.
Deci asta am avut de spus Am zis sa rup tacerea sa va explic fenomenul.
Scuze de intruziune. Eu am sa va citesc in continuare.
Multumesc,
nushulica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Jasmine Nushu,madam Iulia e de mai multa vreme prin zona,sunt sigura de asta.Dar celelalte care au aparut buluc in ultimele 10-15 zile cine sunt?De ce vor neaparat parola de la contul comun?De ce trebuie sa li se spuna ce se vorbeste pe mess?Ca doar d'aia se vorbeste pe mess,ca sa nu fie ca la gazeta de perete. Despre mailurile trimise in Franta in legatura cu deschiderea filialei din RO am scris si eu ieri si am rugat fetele sa se abtina.Se pare ca nu se poate. |
nici eu nu inteleg faza cu discutia de pe mess??pai ce intereseaza pe un posibil client lr.fr ce discut eu pe mess cu tine sau cu claudia?? care-i pb??
stiti ce stim si noi , si anume ca in noiembrie 2008 se va deschide filiala ro a LR si restul sunt presupuneri si "barfe"intre noi.
deci nu mai cereti parola ca eu una nu o dau la nimeni(nu vb de fetele vechi aici)
si fara suparare!
miki
ma duc sa dau o comanda
36+ DAVID-MIHAI
nushulica spune:
citat din mesajul lui Ioana13 ... dar numai cu folosirea codurilor primite nu sunt de acord... exista sit-uri la liber cu codurile respective, nu am primit nici un mail de la ei ca nu am voia sa utilizez numai coduri trimise de ei... ca daca ar fi sa stai dupa ce trimit ei... vax coduri sau neutilizabile Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
ioana ai dreptate!! dar dupa cum vezi este o loterie si folosirea codurilor de pe diverse site-uri! daca ei iau la puricat comenzile manual, chiar si aleatoriu, si se nimereste sa fie comanda ta, risti ori sa ti se anuleze comanda, ori sa ti se blocheze contul
asa ca eu una nu mai folosesc coduri care nu-mi vin pe mail, asta daca le voi mai putea folosi si pe astea!!!!!
36+ DAVID-MIHAI
miki68 spune:
Yes, baby!
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
nushulica spune:
citat din mesajul lui miki68 Yes, baby! cristina d. www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei |
pai vrei sa raman cu dulapu'gol??
36+ DAVID-MIHAI
Dierna3 spune:
Am refacut comanda, fara codul-cadou. Nu prea cred ca mi-o vor trimite de 2 ori, pentru ca am card separat pt. LR pe care pun cate o suma fixa si nu ar putea sa traga mai mult de una.
E adevarat si in cazul meu ca va citesc de mult, insa contul mi l-am facut cand am intampinat probleme. Nu am cerut si nu cer nicio parola sau alte informatii discutate de vechea gasca redoutista pe privat. La fel, nu am de gand sa comand de pe Redoute Romania, in conditiile in care am vazut cum se prezinta oferta altor LR subsidiare; mai degraba "fac afaceri" cu baietii descurcareti care au aparut anul trecut pe vremea "revoltei" sau imi caut pe cineva din Franta.
Iata si conversatia purtata ieri:
Multumesc mult celor care m-au ajutat azi! In rest om trai si om vedea!
http://picasaweb.google.com/dierna33/Redoute#5249251132528507682
felicici spune:
Fetelor sunteti foarte simpatice!
Sunt si eu din categoria celor 'noi' pe forum, de fapt va citesc de foarte mult timp si 10 ani de acum incolo de-ar fi sa va mai citesc tot nu as posta mai mult decat am facut-o pana acum. Va citesc pentru ca sunteti haioase, foarte rar am mai incercat cate un cod din cele postate aici, de obicei le aplic pe cele primite pe mail sau mai fur de pe siteurile franceze.
Nu doresc parola de pe mailul comun si desi m-ar amuza sa stiu ce ati discutat in 'conferinta' sunt sigura ca nu mi-ar folosi la nimic.:d
In toata aceasta paranoia care s-a creeat pe buna dreptate cred ca se simte nevoia unui post cu idei mai 'de bun simt'. Incercati sa tineti cont de faptul ca lumea nu se rezuma la acest forum, ca voi fetele care postati aici sunteti un mic procent din fetele din tara care comanda de pe laredoute, sunteti o comunitate destul de inchegata in care cred ca este si destul de greu de intrat la momentul de fata, dar ganditi-va ca mai sunt multe multe alte fete care doar citesc si mai multe care nici nu au auzit de acest forum dar fac cumparaturi pe laredoute. Si pana la urma cred ca asta inseamna a fi redoutist...a suferi de microbul laredoute.fr si nu a posta pe acest forum.
In mod sigur nu este o intamplare ca intr-o zi este aruncat intr-o doara un post cu laredoute.ro si a doua sau a treia zi se primeste mesaj pe mailul comun. In mod sigur se urmaresc acum reactiile pe acest forum.
Eu de obicei cumpar castraveti de la piata. Maine in scara blocului gasesc pe unul care vinde castraveti cu un adaos comercial fata de cei din piata. Cand ajung la piata mi se spune ca eu nu mai pot sa cumpar castraveti de acolo intrucat am castraveti la scara blocului. Chestia asta este atat de revoltatoare incat nu se poate sa fie legala. Trebuie sa existe undeva o lege care sa ma protejeze de treaba asta. Internetul e o lume mica. Nu pot sa stau in fata calculatorului cu doua situri deschise in paralel...o pereche de chiloti pe siteul francez la 1 E pe siteul romanesc 15ron...hmm...dar eu nu am voie la cei de 1E trebuie sa platesc taxa de roman! Mai bine v-ati concentra fetelor sa scormoniti pe siteul UE al protectiei consumatorului, o asemenea discriminare nu poate fi legala.
E draguta si teoria conspiratiei de acum...dar nu foloseste nimanui.
Lorena(19.12.2007)
Brigit spune:
citat din mesajul lui felicici Fetelor sunteti foarte simpatice! Eu de obicei cumpar castraveti de la piata. Maine in scara blocului gasesc pe unul care vinde castraveti cu un adaos comercial fata de cei din piata. Cand ajung la piata mi se spune ca eu nu mai pot sa cumpar castraveti de acolo intrucat am castraveti la scara blocului. Chestia asta este atat de revoltatoare incat nu se poate sa fie legala. Trebuie sa existe undeva o lege care sa ma protejeze de treaba asta. Internetul e o lume mica. Nu pot sa stau in fata calculatorului cu doua situri deschise in paralel...o pereche de chiloti pe siteul francez la 1 E pe siteul romanesc 15ron...hmm...dar eu nu am voie la cei de 1E trebuie sa platesc taxa de roman! Mai bine v-ati concentra fetelor sa scormoniti pe siteul UE al protectiei consumatorului, o asemenea discriminare nu poate fi legala. Lorena(19.12.2007) |
Felicici, tu ai mare dreptate aici.
Ca sa nu zic ca de juma de ora ma contrazic cu barbate-miu care sustine sus si tare ca nu e legal sa ma oblige sa cumpar din RO daca se deschide subsidiara.
Insa eu vad ca in celelalte tari asa au facut. Pur si simplu nu le-au mai permis sa plaseze comanda pe .fr.
Mie nu mi se pare normal pentru ca:
1. nu practica aceleasi preturi - deci clar e discriminare
2. nu toate produsele de pe .fr sunt prezente pe site-urile filialelor
Insa sa nu uitam ca ei sunt niste comercianti, si cred ca au dreptul sa stabileasca catre cine vind, unde si cu cat... Ar fi bine daca ar exista o lege in care sa reglementeze fazele astea. Ma tem insa ca nu e...
April
Emma are nevoie de ajutor !