Redoutistele fidele laredoute.fr (127)
Raspunsuri - Pagina 15
Dierna3 spune:
Am scris mai in urma ca mai am o comanda si din 22, care la fel, aparea in curs de inregistrare dupa multe ore (am dat-o in primele ore ale zilei). I-am intrebat ieri de ce nu evolueaza situatia comenzii, pentru ca deschid filiala in RO? In cazul asta sa faca bine sa anunte clientii inainte sa inchida conturile. Mi-au raspuns sa fiu linistita, totul e ok, dar de unde am informatia cu LR RO?
Dierna3 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui claujro
E raspunsul standard pt cazul in care ai folosit un cod care nu-ti apartine. Nu ai sa primesti comanda asta niciodata. |
Minunat! In cazul asta ce trebuie sa fac? le scriu sa-mi anuleze comanda? Banii cum ii recuperez?
Am folosit un cod gasit aici pe forum, pentru vesta polara.
Jasmine spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dierna3 I-am intrebat ieri de ce nu evolueaza situatia comenzii, pentru ca deschid filiala in RO? In cazul asta sa faca bine sa anunte clientii inainte sa inchida conturile. Mi-au raspuns sa fiu linistita, totul e ok, dar de unde am informatia cu LR RO? |
Offf!
claujro spune:
Dierna, nu ti-au luat nici un ban.
Pune, te rugam, copie dupa mail sa vedem si noi ce ti-au raspuns....
Dierna3 spune:
Multumesc pentru raspuns! Deci ar merge sa mai dau inca o data comanda, fara codul blestemat?
Cate mai afla omul, redutesc din 2005, da' probleme ca anul asta n-am avut niciodata!
adeea_ro spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui Dierna3
Minunat! In cazul asta ce trebuie sa fac? le scriu sa-mi anuleze comanda? Banii cum ii recuperez? Am folosit un cod gasit aici pe forum, pentru vesta polara. |
si eu am folosit in co,manda de aseara, cu 5 produse, tot codul cu vesta polar neagra
si am primit confirmarea ok
Ioana13 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dierna3 Cine modereaza mesajele, ca de cand m-am inscris pe forumul asta parca vorbesc singura? |
Dierna, ccee ce ti-au raspuns inseamna ca iti verifica manual codul pe care l-ai pus(ai pus vreun cod) si daca l-ai primit pe mail iti trimit comanda, daca nu nu. Mie mi-au verificat, am crezut ca nu imi mai trimit(folosisem un cod de pe net, nu primit pe mail) am refacut comanda, iar peste vreo 2 saptamini mi-au procesat si comanda initiala. Am primit de 2 ori aceleasi lucruri. Acum, faci cum crezi, poate ca iti mai trimit sau poate nu.
Edit:
La comanda initiala aparea apoi ca e data comanda prin curier., nu cum scrie in mod normal... on line sau ma rog... si am primit si codul, era FDP 0. LA comanda dublata am folosit acelasi cod, deci am profitat de 2 ori de FDP 0. Iar produsele le-am vindut ca piinea calda,. desi erau mai scumpute.
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)
ramiris spune:
Se mai organizeaza cumva vreo conferinta pt updatarea celor care au ramas in urma cu informatia? Daca da si daca e ok sa particip si eu imi puteti spune ce si cum? (claujro, eram in lista ta de YM la un moment dat).
Eu m-am apucat din iunie de comandat la LR, dar mi-ar parea rau sa fi durat numai atat....
adeea_ro spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ioana13
Dierna, ccee ce ti-au raspuns inseamna ca iti verifica manual codul pe care l-ai pus(ai pus vreun cod) si daca l-ai primit pe mail iti trimit comanda, daca nu nu. Mie mi-au verificat, am crezut ca nu imi mai trimit(folosisem un cod de pe net, nu primit pe mail) am refacut comanda, iar peste vreo 2 saptamini mi-au procesat si comanda initiala. Am primit de 2 ori aceleasi lucruri. Acum, faci cum crezi, poate ca iti mai trimit sau poate nu. Edit: La comanda initiala aparea apoi ca e data comanda prin curier., nu cum scrie in mod normal... on line sau ma rog... si am primit si codul, era FDP 0. LA comanda dublata am folosit acelasi cod, deci am profitat de 2 ori de FDP 0. Iar produsele le-am vindut ca piinea calda,. desi erau mai scumpute. Ioana mama de Patrick Alexandru (01.06.2007) |
probabil ca ei verifica prin sonaj comenzile... ca eu am folosit acelasi cod de veste si la mine au dat confirmarea ok.
ca nu esti client nou... ca sa zici ca de aia te-au luat "puricat"
Ioana13 spune:
Da, cred ca prin sondaj verifica... si oricum nu renunta la comenzi Intre timp se ieftinise ceva din comanda si mi-au pus la pretul mai mic. Bine ca nu s-a scumpit ceva, poate ma trezeam cu 100 de euro in plus
Am primit mail cu reducere pt copii... deci mai trimit si la romani, cred ca pina se deschide .ro continua actiovitatea in mod normal, e vb de clienti seriosi.
http://www.laredoute.fr/achat-enfant-la-fete-des-hauts-enfant.aspx?categoryid=50534097&omniturecode=001RP8695
Ioana mama de
Patrick Alexandru (01.06.2007)