Redoutistele fidele laredoute.fr (127)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dierna3 spune:

Cine modereaza mesajele, ca de cand m-am inscris pe forumul asta parca vorbesc singura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

inseamna ca nu l-ai primit nici pe al meu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

nu era nimic urgent
te intrebam doar cate ceva despre conferinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunajr spune:

cum sa nu-l mai ai???esti la mine pe mess

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dierna3

Cine modereaza mesajele, ca de cand m-am inscris pe forumul asta parca vorbesc singura?

tocmai ai trecut de primele 10 mesaje, care erau moderate si afisate cu intarziere. practic se inregistrau la pagina 8, sa zicem, cand noi scriam deja la pagina 10... prin urmare nu mai apuca sa te vada nimeni.

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui mirunajr

cum sa nu-l mai ai???esti la mine pe mess

Mama de Anca-Simona

Contacteaza-ma tu.

Jasmine, am primit Pm-ul tau. Te asteptam diseara pe mess.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sarmisa77 spune:

Tocmai ce mi-am facut si eu acum 4 zile cont pe laredoute.fr si acum aflu ca vin in ROM :( As vrea sa stiu si eu ce s-a discutat azi la conferinta de pe mess (am incercat sa trimit PM lui claujro dar primeam mesaj ca nu are activata aceasta optiune) si daca poate cineva sa-mi trimita si mie parola contului comun.

Multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

Citat:

Ia uitati-va cum arata confirmarea unei comenzi date azi:

In mail (nu apar nici produsele listate, ca de obicei):

"Nous vous remercions pour votre commande passée sur laredoute.fr le 23/09/2008.
Celle-ci est actuellement en cours de traitement dans nos services. Nous vous contacterons prochainement pour vous confirmer le mode de livraison choisi ainsi que l'attribution de vos avantages. "

Pe sit (la fel, inca nu vad lista, nici in curs de inregistrare, nici de pregatire):

"Nous avons bien reçu votre commande du 23/09/2008. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous. "

Ma gandesc ca au fost preluate de cei din RO deja.

eu am dat comanda pe 21 sept, cu un cos plun, 25 prod si una pe 22 cu 5 produse ca am mai gasit niste chestii intre timp.
la ambele am primit mesajul normal de confirmare, ambele au fost facturate 9au blocat si banii imediat, ca de obicei), iae ele apar in curs de pregatire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anana17 spune:

Citat:

am aceeasi problema... o fi pentru ca suntem nou-venite . Dar insist ... A cumparat cineva pantofi Kickers, sunt comozi, numarul corespunde? ca tare ma tenteaza doua perechi de balerini daca tot e pe ultima rasuflare (sper sa nu fie asa!).

Ana T., mama de Irina
http://b3.lilypie.com/jowHp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Citat:
citat din mesajul lui adeea_ro

Citat:

Ia uitati-va cum arata confirmarea unei comenzi date azi:

In mail (nu apar nici produsele listate, ca de obicei):

"Nous vous remercions pour votre commande passée sur laredoute.fr le 23/09/2008.
Celle-ci est actuellement en cours de traitement dans nos services. Nous vous contacterons prochainement pour vous confirmer le mode de livraison choisi ainsi que l'attribution de vos avantages. "

Pe sit (la fel, inca nu vad lista, nici in curs de inregistrare, nici de pregatire):

"Nous avons bien reçu votre commande du 23/09/2008. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous. "

Ma gandesc ca au fost preluate de cei din RO deja.

eu am dat comanda pe 21 sept, cu un cos plun, 25 prod si una pe 22 cu 5 produse ca am mai gasit niste chestii intre timp.
la ambele am primit mesajul normal de confirmare, ambele au fost facturate 9au blocat si banii imediat, ca de obicei), iae ele apar in curs de pregatire

E raspunsul standard pt cazul in care ai folosit un cod care nu-ti apartine. Nu ai sa primesti comanda asta niciodata.

Mergi la inceput