Redoutistele fidele laredoute.fr (127)
Raspunsuri - Pagina 13
alinam spune:
ce faceti fetelor? cumparati tot ce se mai poate cat se mai poate?
vrem linkuri sa ne inspiram
Alina, mama de Vlad (25.09.2005)
nushulica spune:
eu cu foamean-am reusit sa intru pana acum...am terminat de aranjat camera de bebe , hainute spalate, calcate in dulap
ce s-a mai discutat azi?la ce concluzie ati ajuns?cu madame aia s-a mai vb ceva?
36+ DAVID-MIHAI
CristinaT spune:
Buna, ati avut conferinta?
Va rog si eu ceva, am un examen luni si am nevoie de niste carti Oracle, cine ma poate ajuta, cumpar sau doar imprumut. Va rog!
www.babiesonline.com/babies/o/oana/" target="_blank"> 8 ani .... La multi ani!
Dierna3 spune:
Ia uitati-va cum arata confirmarea unei comenzi date azi:
In mail (nu apar nici produsele listate, ca de obicei):
"Nous vous remercions pour votre commande passée sur laredoute.fr le 23/09/2008.
Celle-ci est actuellement en cours de traitement dans nos services. Nous vous contacterons prochainement pour vous confirmer le mode de livraison choisi ainsi que l'attribution de vos avantages. "
Pe sit (la fel, inca nu vad lista, nici in curs de inregistrare, nici de pregatire):
"Nous avons bien reçu votre commande du 23/09/2008. Vos articles commandés apparaîtront bientôt ci-dessous. "
Ma gandesc ca au fost preluate de cei din RO deja.
claujro spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Redoutistele desprecopii mi-a sters toate PM-urile primite azi. |
Eu scrisesem asta dar nu's cum a aparut cu nikul comun...e varza situl.
mirunajr spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui claujro
Eu scrisesem asta dar nu's cum a aparut cu nikul comun...e varza situl. |
pe al meu l-ai primit??? iti trimisesem si eu unul
anana17 spune:
Merge aiurea de tot site-ul. Si tot scriu PM-uri care imi sunt refuzate . Daca ar putea sa-mi trimita si mie cineva ID-ul si parola contului comun, sunt curioasa ce ati discutat azi si la ce concluzie s-a ajuns.
Multumesc
P.S. stie cineva sa-mi spuna cum sa pun ticker-ul copilului ca sa apara desenul si nu ca si link? Mie imi scrie "HTML is off"
Ana T., mama de Irina
http://b3.lilypie.com/jowHp1.png