Ati fost la vot? Cui i-ati oferit increderea?

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am votat pt primaria generala, la sector a iesit din primul tur Negoita. Dar degeaba , inca nu imi vine sa cred ca a iesit Oprescu, sunt absolut consternata. Imi vine sa imi iau talpasita de aici urmatorii 4 ani

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

quote:
Originally posted by ellej
cu sustinatori "fidei" insumand vreo 300 de ani de puscarie).

Dar sustinatorii PDL-ului cam cati ani de impuscarie insumeaza?

Afacerile cu borduri, cu asfaltul, cu parcarile, cu tunurile imobiliare, cu parcurile, etc. ale cui sunt? Nu cumva ale Partidului De Lichele?

Ia www.ciutacu.ro/articol-794.html" target="_blank">uite cine punea osu' la treaba si monta bannere (noaptea )!!! Din banii cui crezi? Tare mi-e teama ca si din banii tai!

Iar campania pedelista cu Oprescu si minerii si cu taicasu securist a fost mizeria mizeriilor. Ia uite www.youtube.com/watch?v=mmIIruWAzXs" target="_blank">aici cine era in plutonul fruntas (in dreapta) in decembrie '89? Nu cumva Blaga, cel din vechea garda securista? Si cica tot Oprescu e cu stafia in casa....

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Brigit spune:

Da, am votat, consider ca in primul rand e un drept castigat si in al doilea rand o datorie.

Privind acum rezultatele sunt intr-adevar dezamagita. Insa e explicabil de ce s-a intamplat asa, pentru ca foarte multi din generatia noastra s-au abtinut de la a-si exprima o opinie, pe principiul ca "nici unul din candidati nu i-a convins"...Astfel incat acum nu ne ramane decat sa vedem ce face si "dom' doctor " la primarie.

Mai grea mi s-a parut alegerea la sector, pentru ca la 6 am avut de votat intre Darabont si Poteras...iar in cazul lor chiar pot spune ca nici unul nu m-a convins sa-i ofer votul, pentru ca au fost "testati " amandoi prin mandate de cate 4 ani...

April

Emma are nevoie de ajutor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

departe de mine sa simpatizez cu pdlul (sau cu vreun partid romanesc, acuma toti se trag din fsn-ul muma)
dar chestia cu oprescu si minerii e doar adevarul....

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Sabina, ce adevar? Ce treaba a avut Oprescu in mineriade? Pe bune acum....chiar ma intereseaza....

Oprescu a intrat in PSD in 1995. Blaga e fesenist de la inceput, a si avut functii publice cand cu mineriadele...Dar Oprescu?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Sabina
toti se trag din fsn-ul muma

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Oh, n-as zice toti.....PNL-ul, PNTCD-ul nu sunt pui de FSN....

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

quote:
Originally posted by april16

Mai grea mi s-a parut alegerea la sector, pentru ca la 6 am avut de votat intre Darabont si Poteras...iar in cazul lor chiar pot spune ca nici unul nu m-a convins sa-i ofer votul, pentru ca au fost "testati " amandoi prin mandate de cate 4 ani...

April

Emma are nevoie de ajutor !

Nici unul nu a facut nimic in afara de a se indopa cat mai bine..

Cait
Home is where heart is...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by ellej

Di pacate n-a iesit niciunul din cei votati de mine, respectiv Blaga si Bodu. A iesit in schimb Oprescu (sincer, il gasesc vulgar si demagog si, vorba lui Guse, cu sustinatori "fidei" insumand vreo 300 de ani de puscarie).Cat despre Vanghelie Almanahe... no comment :(

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Poate pe Vanghelie l-au votat pensionarii pt Vanghelion .

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Nu am oferit increderea mea nimanui. Nu am fost la vot.
Nu mai cred in nimeni si nu mai cred nici in povestile cu "votul tau conteaza", "tu poti schimba ceva", "fa ceva pentru tine si ceilalti", "ne-am saturat de vorbe, vrem fapte", "mergi la vot, alege altceva".

Tristul si pentru mine dezamagitorul adevar este ca nici lupul si nici capra si nici varza nu merita sa treaca puntea, odata ce eu ma inec, in riul de sub ea.

Astept clipa ( dar n-o sa-mi tin respiratia) in care cei pe care as putea sa-i votez la un moment dat sa nu mai fie niste mici mari vedete ci niste "angajati" responsabili ai poporului.
Pina atunci, increderea mea ramine sub lacat.

Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by MihaelaV

Ati vazut declaratia presedintelui? Era de la blitz-uri sau...?

Mihaela

Se pare ca era

Cand a plecat de la PDL, altcineva i-a condus masina personala .

Halal presedinte!!!

Mergi la inceput