Ati fost la vot? Cui i-ati oferit increderea?
In nebunia dintre meciuri, mai sunt niste alegeri.
Ati fost la vot azi? Cui i-ati oferit increderea?
De ce?
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
ioanaiub spune:
la noi s-a ales primarul inca din primul tur si azi nu au mai fost alegeri asa ca am "ales" shopping-ul
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
aissa spune:
Eu nu am votat, din 2 motive:
- am sectie de votare peste drum de bloc, alta la maxim 5 minute de bloc. Cu toate astea, jumate de strada voteaza la sectia de peste drum. Cealalta jumatate, unde stau eu, votam la o scoala la mama naibii, am de mers pana acolo vreo juma de ora (mers de plimbare). Sa astepte. E o tampenie si nu merita atat timp pierdut pe drum pt prostia lor; am incercat la alte alegeri sa votam la sectia de pe strada mea si nu am avut voie, asa ca am renuntat;
- pe cine sa votez dintre Bodu si Vanghelie? Pe Bodu nu l-as fi votat pt ca nu-l pot suferi, mi se pare un smecher (prost)..ca doar de, nu pot uita cum era el la Finante si habar n-avea sa calculeze TVA. Cum alternativa era Vanghelie...... Idem la Bucuresti. Nu am simtit ca votul meu conteaza pt ca sincer, toti care vin sa candideze nu au in minte interesul meu....ha, ce gluma!
M&M spune:
Da, noi am fost la vot....pe cine am votat????..pe cineva care, sper eu ca nu are nicio legatura cu 13-15 iunie 199o
Cristina 30+ ,cu Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Elena.2006 spune:
Eu am votat.Si sper sa o faca cat mai multi, e un drept dar si o obligatie.
Elena M.&Adrian Atit de mare
Sheannamp spune:
Am votat pe cine trebuia. Si sper sa isi tina promisiunile!
In alta ordine de idei, a vota este un drept dar si o obligatie cetataneasca. Nu poti sa ii injuri dupa alegeri daca tu personal nu ti-ai exprimat vointa.
Sabina spune:
Ba p[oti f bine sa-i injuri chiar daca nu votezi.
Omul e raspunzator in primul rand de constiinta lui. cand a fost iliescu cu vadim in turul 2 eu nu m-as fi putut uita in oglinda daca votam unul dintre ei.
Prioritar constiintei civice este constiinta proprie....acolo unde nu-i de viata si moarte.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
MihaelaV spune:
L-am votat pe Oprescu la Primaria Generala pentru ca mi-a placut ce a facut in spitalul Municipal si ca a schimbat mentalitatea medicilor de acolo de nici nu zici ca esti in Romania.
La sector l-am votat pe Vanghelie pentru ca Bodu a aratat ca nici TVA nu stie sa calculeze, si Vanghelie oricum a facut multe pentru sector.
fianna spune:
Am votat. Unul a iesit si unul nu.
Incredere prea mare nu am insa. Chiar ma intrebam daca toti cei care mergem la vot o facem fiindca vrem sa alegem intre 2 rele pe cea mai putin rea sau unii chiar au impresia ca va avea loc o schimbare in bine.
fianna cu printisorul Matei
silvvi spune:
I-am oferit votul meu lui Blaga,a fost un vot antidoctor, dar din pacate, s-a ales Oprescu.
Nu vreau sa supar pe nimeni, este doar o parere personala, dar pentru mine Bucurestiul lui Oprescu este ca si cum m-am trezit in Dogville, atat din cauza moralitatii dubioase ale individului, cat si legaturii cu Nemuritorul Iliescu. Trist.