Ati fost la vot? Cui i-ati oferit increderea?
In nebunia dintre meciuri, mai sunt niste alegeri.
Ati fost la vot azi? Cui i-ati oferit increderea?
De ce?
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
Raspunsuri
ioanaiub spune:
la noi s-a ales primarul inca din primul tur si azi nu au mai fost alegeri asa ca am "ales" shopping-ul ![]()
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52259" target="_blank">David Iulian (07.01.2005) si www.babababies.com/view/viewt2.cfm?SITEID=52271" target="_blank"> Mara Teodora (12.07.2007)
aissa spune:
Eu nu am votat, din 2 motive:
- am sectie de votare peste drum de bloc, alta la maxim 5 minute de bloc. Cu toate astea, jumate de strada voteaza la sectia de peste drum. Cealalta jumatate, unde stau eu, votam la o scoala la mama naibii, am de mers pana acolo vreo juma de ora (mers de plimbare). Sa astepte. E o tampenie si nu merita atat timp pierdut pe drum pt prostia lor; am incercat la alte alegeri sa votam la sectia de pe strada mea si nu am avut voie, asa ca am renuntat;
- pe cine sa votez dintre Bodu si Vanghelie? Pe Bodu nu l-as fi votat pt ca nu-l pot suferi, mi se pare un smecher (prost)..ca doar de, nu pot uita cum era el la Finante si habar n-avea sa calculeze TVA. Cum alternativa era Vanghelie.....
. Idem la Bucuresti. Nu am simtit ca votul meu conteaza pt ca sincer, toti care vin sa candideze nu au in minte interesul meu....ha, ce gluma!
M&M spune:
Da, noi am fost la vot....pe cine am votat????..pe cineva care, sper eu ca nu are nicio legatura cu 13-15 iunie 199o
Cristina
30+ ,cu
Mihai Daniel
" Fii devotat lucrurilor marunte, caci in ele sta puterea ta"
Elena.2006 spune:
Eu am votat.Si sper sa o faca cat mai multi, e un drept dar si o obligatie.
Elena M.&Adrian Atit de mare
Sheannamp spune:

Am votat pe cine trebuia. Si sper sa isi tina promisiunile!
In alta ordine de idei, a vota este un drept dar si o obligatie cetataneasca. Nu poti sa ii injuri dupa alegeri daca tu personal nu ti-ai exprimat vointa.
Sabina spune:
Ba p[oti f bine sa-i injuri chiar daca nu votezi.
Omul e raspunzator in primul rand de constiinta lui. cand a fost iliescu cu vadim in turul 2 eu nu m-as fi putut uita in oglinda daca votam unul dintre ei.
Prioritar constiintei civice este constiinta proprie....acolo unde nu-i de viata si moarte.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
Sofia Galagia si
bb Gheo
MihaelaV spune:
L-am votat pe Oprescu la Primaria Generala pentru ca mi-a placut ce a facut in spitalul Municipal si ca a schimbat mentalitatea medicilor de acolo de nici nu zici ca esti in Romania.
La sector l-am votat pe Vanghelie pentru ca Bodu a aratat ca nici TVA nu stie sa calculeze, si Vanghelie oricum a facut multe pentru sector.
fianna spune:
Am votat. Unul a iesit si unul nu.
Incredere prea mare nu am insa. Chiar ma intrebam daca toti cei care mergem la vot o facem fiindca vrem sa alegem intre 2 rele pe cea mai putin rea sau unii chiar au impresia ca va avea loc o schimbare in bine.
fianna
cu printisorul Matei
silvvi spune:
I-am oferit votul meu lui Blaga,a fost un vot antidoctor, dar din pacate, s-a ales Oprescu.
Nu vreau sa supar pe nimeni, este doar o parere personala, dar pentru mine Bucurestiul lui Oprescu este ca si cum m-am trezit in Dogville, atat din cauza moralitatii dubioase ale individului, cat si legaturii cu Nemuritorul Iliescu. Trist.