Ati fost la vot? Cui i-ati oferit increderea?
Raspunsuri - Pagina 2
Sabina spune:
eu sunt absolut oripilata, cum isi permite sa afirme asa ceva?
Sorin Oprescu: Sunt primul primar independent al Capitalei. 15 iunie va ramane in istorie ca una dintre cele mai frumoase zile ale democratiei
aloooo, nenea, 15 iunie e ziua mineriadei, nu importa ca te-au ales pe matale!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
desprecopii spune:
eu cred ca bucurestenii s-au inselat alegandu-l pe Oprescu. Ce ma linisteste este insa faptul ca eu nu locuiesc acolo - deci este alegerea lor ....pe care o vor trai pe pielea lor.
Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/
J G spune:
Nu pot sa cred ca a iesit Oprescu... nu-mi vine sa cred.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
MihaelaV spune:
Eu consider ca oricare ar fi iesit ar fi fost acelasi lucru
Ce m-a facut sa ii acord votul meu lui Oprescu a fost legat de o intamplare petrecuta acum mai bine de 2 ani... Ne-am trezit intr-o duminica dimineata si tatal meu nu isi putea misca partea stanga si ne-am urcat in masina ca sa il ducem la spital, Spitalul Municipal fiind cel mai aproape de noi. Am parcat masina chiar in fata intrarii urgentelor si au sarit pe noi 4-5 medici si care mai de care vroia sa il ajute pe tata. Am fost impresionata... Poate pentru alte tari asa e normal, dar pt cei care au avut de-a face cu sistemul sanitar romanesc e ceva neobisnuit.
Mi-a placut ca Oprescu a reusit sa schimbe mentalitatea medicilor, care in unele spitale nu fac nimic pana nu le bagi ceva bani in buzunare... Am si aici un exemplu cu Spitalul de Oftalmologie, unde bunicul meu a fost operat de cataracta acum o luna. Pur si simplu tot personalul medical nu ne baga in seama, nici macar pentru informatii, asa ca a trebuit sa incepem sa bagam bani in buzunarele cui trebuia. Medicul care l-a operat a scos plicul pe care mama mea i-l bagase in buzunar si i-a zis sa mai bage inca 100 lei. Am ramas fara cuvinte...
Scuze pt off-topic
martie spune:
quote:
Originally posted by J G
Nu pot sa cred ca a iesit Oprescu... nu-mi vine sa cred.
J si Carlita Carliontz (05.02.2006)
Tocmai ma uitam la tv la Cristian tudor Popescu cu Hurezeanu, citez: "au votat o nulitate".
Nu te mai mira, asta prinde la populatie: carisma, pe care sa recunoastem ca Blaga nu o are si nici smechereala aia de baiat de cartier. Au uitat ca trebuie sa mai prezinte si solutii pt. oras si nici nu vad ca e marioneta lui Iliescu.
Sheannamp spune:
quote:
Originally posted by Sabina
Ba p[oti f bine sa-i injuri chiar daca nu votezi.
Omul e raspunzator in primul rand de constiinta lui. cand a fost iliescu cu vadim in turul 2 eu nu m-as fi putut uita in oglinda daca votam unul dintre ei.
Prioritar constiintei civice este constiinta proprie....acolo unde nu-i de viata si moarte.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb GheoCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Intotdeauna exista si exceptii de la regula!
Stii ce se spune, cu prostii nu trebuie sa te pui. Daca atunci vointa poporului a fost astfel ca au ajuns cei doi in finala, apoi, nici ca merita mai mult....
Acum vad ca si Bucurestiul a luat-o pe un drum.......
dar ma opresc aici ca mi-adusei aminte de ce zicea bunica lui Q!
Alina spune:
Fetelor,serios,nu pot sa cred ca l-au ales oamenii pe Oprescu...
Mie nu mi se pare nici carismatic nici nimic,in fine,nu traiesc acolo,nu ma intereseaza...dar cred ca Bucurestiul nu e pe miini bune .
Alina
DidiAlex spune:
Mda, ca Blaga e foarte carismatic
Infrangerea lui Blaga e prima infrangere serioasa a lui Basescu si asta e doar inceputul sfarsitului
capcaunul spune:
quote:
Originally posted by Sabina
eu sunt absolut oripilata, cum isi permite sa afirme asa ceva?
Sorin Oprescu: Sunt primul primar independent al Capitalei.
Intr-o democratie originala de ce sa nu existe si o independenta originala?