Ati fost la vot? Cui i-ati oferit increderea?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Am fost la vot si in primul tur si acum. Am votat cu Negoita si Blaga. Culmea e ca toti cunoscutii mei au votat cu Blaga dar se pare ca Oprescu a avut mai multi sustinatori .
Nu stiu de ce dar nu-mi place deloc de Oprescu, numai cand il vad ma ia durerea de cap...

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Fii intelept ca un batran , dar priveste lumea cu ochi de copil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by Alina

quote:
Originally posted by ellej

Di pacate n-a iesit niciunul din cei votati de mine, respectiv Blaga si Bodu. A iesit in schimb Oprescu (sincer, il gasesc vulgar si demagog si, vorba lui Guse, cu sustinatori "fidei" insumand vreo 300 de ani de puscarie).Cat despre Vanghelie Almanahe... no comment :(

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Poate pe Vanghelie l-au votat pensionarii pt Vanghelion .

Alina

Ba il voteaza si din cei cu "pretentii" (am exemplare chiar in familie). Dupa care dau vina pe voturile din Ferentari.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alissia2008 spune:

Din pacate nu ai pe cine sa votezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cl spune:

Daca Oprescu a facut treaba buna la Municipal, trebuia sa ramana acolo in continuare. Nu stiu insa ce va face el ca primar, avand in vedere ca nici ce este o raza sau un diametru nu stie!!! Si mie imi da fiori faptul ca e omul lui Iliescu. Iar ne va conduce bunicuta! Offff!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

Am votat in primul tur cu Orban si in al doilea cu Blaga!
La sector cu Piedone! este pt. prima data cand votez asa doar ca mi-am castigat acest drept...nu mai am incredere decat in mine din pacate...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Cica PDL-ul s-a www.expres.ro/articole/detalii-articol/808348/Gigi-Becali-quotPD-L-si-PNG-s-au-intelesquot/" target="_blank">inteles cu Becali

Prietenul la nevoie se cunoaste!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

quote:
Originally posted by Sabina

eu sunt absolut oripilata, cum isi permite sa afirme asa ceva?

Sorin Oprescu: Sunt primul primar independent al Capitalei. 15 iunie va ramane in istorie ca una dintre cele mai frumoase zile ale democratiei

aloooo, nenea, 15 iunie e ziua mineriadei, nu importa ca te-au ales pe matale!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mai intai si mai intai, 15 iunie e ziua mea, apoi a fost mineriada si apoi ziua democratiei doctorului. De cand ma stiu ziua mea a fost mereu si altceva decat ziua mea, cand eram la scoala era ultima zi de scoala, apoi i-a apucat pe mineri "sa puna flori" in Bucuresti probabil in cinstea mea, si de atunci mare aniversare si reluare, reanalizare si discutii fara sfarsit despre ce a fost atunci in fiecare an. Uite ca anul asta au fost prea multe evenimente pe tapet ca sa-si mai faca loc si disecarile mineriadei, dar ziua mea tot nu a fost a mea.
Am si votat, a fost un vot impotriva, nu pentru, nu aveam nici un motiv pozitiv pentru care sa votez cu cine am votat decat ca sa evit un rau mai mare... care de fapt s-a si intamplat si la capitala si la sector, asta a fost cadoul de ziua mea de care s-a ales praful...

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Mai intai si mai intai pe 15 iunie a murit Eminescu......

Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by J G

Nu pot sa cred ca a iesit Oprescu... nu-mi vine sa cred.

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Cum nu poti sa crezi? Toate sondajele il scoteau invingator inca dinainte de primul tur.
Eu ca o naiva am continuat sa sper si m-am dus la vot.

Fetele mele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by DidiAlex

Mai intai si mai intai pe 15 iunie a murit Eminescu......

Alina

Ai dreptate, deci numai nenorociri pe 15 iunie, nu s-ar putea sa-mi mut ziua? As muta-o cu cativa ani mai tarziu

Fetele mele

Mergi la inceput