Ati fost la vot? Cui i-ati oferit increderea?
Raspunsuri - Pagina 6
cristina_dm spune:
Oameni buni, sa vedem FAPTELE, ca vorbele ne umplu urechile de ani de zile...
Daca poporul a decis Oprescu - fie! dar sa ne FIE si bine...
Deci...FAPTE nu VORBE!
nu
DidiAlex spune:
quote:
Originally posted by cristina_dm
Oameni buni, sa vedem FAPTELE
Prima fapta de "isprava" este ca PDL a numit deja viceprimarii (inainte ca macar primarul general sa fie validat) pe Murgeanu si pe unul R. Ionescu, care cica e mai tot timpul invitat permanent la OTV (nu-i de ras, dar nu ma pot abtine)
Alianta PDL - PNG este, se pare, una www.bbc.co.uk/romanian/news/story/2008/06/080616_consiliu_ultima_sedinta.shtml" target="_blank">100% imobiliara, incheiata peste noapte (de ce oare atata graba? ), conform, nu-i asa, sloganului lui Blaga: proiecte, nu discutii!!!
Niste hoti, care tot ei striga hotii .........
Alina
iileana spune:
Votantii D-lui Blaga pot rasufla usurati. In ciuda esecului, iata ca pina la urma incep sa se aranjeze lucrurile, nu va temeti, capitala nu va incapea pe mina marionetei.
www.hotnews.ro/stiri-politic-3286304-alianta-pdl-png-pentru-majoritatea-consiliul-general-capitalei.htm" target="_blank">"Adevarata dreapta"() preia friiele si nu ne lasa de izbeliste.
Asa-i ca nu chiar www.hotnews.ro/stiri-politic-3292458-cat-costa-pactul-diavolul.htm" target="_blank">la asta v-ati gindit cind ati pus stampila pe pedele ?
Sa raspund si on-topic:
1.Ati fost la vot azi?
Da.
2.Cui i-ati oferit increderea?
Nimanui.
3. De ce?
Pentru ca, spre deosebire de antevorbitori, eu nu am fost capabila sa discern care e raul cel mai mic dintre cele doua dezgustatoare oferte. Pur si simplu problema nu avea solutie.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
ramiris spune:
quote:
Originally posted by Sheannamp
In alta ordine de idei, a vota este un drept dar si o obligatie cetataneasca. Nu poti sa ii injuri dupa alegeri daca tu personal nu ti-ai exprimat vointa.
Permite-mi sa te contrazic. Pot sa fiu nemultumita si sa injur linistita dupa alegeri, daca sunt un cetatean onest care plateste taxe si impozitele, asta imi da dreptul sa ma plang si sa reclam daca nu sunt multumita ce se face cu BANII MEI sau daca folosirea lor nu este transparenta.
Iar cu obligatia cetateneasca ce sa zic? Am in primul rand o obligatie fata de mine, sa nu votez pe nimeni care nu ma convinge.
Ar trebui sa ma duc sa votez si daca eu stiu sigur ca nici unul dintre candidati nu este ceea ce vreau?
GETY spune:
quote:
Originally posted by Ramonika
dar la Iasi cine a iesit?
Ramonika si pisicile www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550848/" target="_blank">Vladutz www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601305182027/" target="_blank">Bubulina www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550510/" target="_blank">Maritza www.flickr.com/photos/11125714@N02/sets/72157601300550608/" target="_blank">Fulgushor www.flickr.com/photos/11125714@N02/2227425419/" target="_blank">Miki
Of, a iesit cineva care nu trebuia sa iasa. A stat 6 ani si nu a facut nimic. A asfaltat o sosea mai mare, pe aici pe langa casa mea, si pusese afis ca "el" a asfaltat-o. N-a amenajat parcuri, construieste in detrimentul spatiilor verzi, caini pe strazi avem, nu stiu ce-a fost in mintea iesenilor. Ne meritam votul. Si totusi, au fost vreo 45% dintre ieseni care nu l-au vrut.
Asa creste Maria Diana
gabytza25 spune:
anul acesta, e prima data cand nu-mi fac datoria de cetatean al tarisoarei in care traim... insa nu-i bai, oricum nu prea stiam cu cine sa votez
desi nu traiesc in capitala, ma bucur ca a castigat Sorin Oprescu, in fatza dl Bleaga... pardon Blaga...
oricum, intotdeauna am fost de parere ca cei de la conducere, ne conduc... pentru ei... si cred ca multa lumea e de acord cu mine.
ellej spune:
quote:
Originally posted by iileana
Votantii D-lui Blaga pot rasufla usurati. In ciuda esecului, iata ca pina la urma incep sa se aranjeze lucrurile, nu va temeti, capitala nu va incapea pe mina marionetei.
www.hotnews.ro/stiri-politic-3286304-alianta-pdl-png-pentru-majoritatea-consiliul-general-capitalei.htm" target="_blank">"Adevarata dreapta"() preia friiele si nu ne lasa de izbeliste.
Asa-i ca nu chiar www.hotnews.ro/stiri-politic-3292458-cat-costa-pactul-diavolul.htm" target="_blank">la asta v-ati gindit cind ati pus stampila pe pedele ?
Sa raspund si on-topic:
1.Ati fost la vot azi?
Da.
2.Cui i-ati oferit increderea?
Nimanui.
3. De ce?
Pentru ca, spre deosebire de antevorbitori, eu nu am fost capabila sa discern care e raul cel mai mic dintre cele doua dezgustatoare oferte. Pur si simplu problema nu avea solutie.
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iileana" target="_blank">see details
ASTA http://alegerilocale2008.ro/emain/articolul/808547/Tariceanu-se-pune-bine-cu-victoriosul-Oprescu mi se pare mult mai jenant.
Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.
Alexandra spune:
Am votat impotriva mafiei imobiliare, am votat impotriva taranusilor pripasiti prin Bucuresti care ne-au distrus orasul, care habar n-au ca "Bordei" este un parc si nu vreo cocioaba, care nu stiu ca tramvaiele trebuie sa circule in ambele sensuri concomitent nu ca trenurile in satul lor, am votat impotriva bataii de joc fata de bucuresteni. Si stiu ca in acelasi timp, indirect, am votat impotriva mahalagismului ridicat la rang de politica, am votat impotriva unui presedinte hot si betiv. Am votat un bucurestean, i-am acordat incredere, sper sa nu-mi fie inselata asa cum mi-a fost acum 4 ani.
Alexandra
sirimie spune:
Imi sta pe limba un comentariu de text, numai pentru subtitlu:
"Premierul cauta sa se īnfrupte din victoria si popularitatea independentului Sorin Oprescu printr-o īntalnire informala pe care a avut-o ieri cu acesta si cu care s-a laudat astazi in sedinta de Guvern. "
Jurnalistul incepe cu concluziile: "cauta sa se infrupte ...", pe urma explica de ce crede ca se infrupta: "printr-o intilnire informala cu Oprescu", pe urma extrapoleaza si spune ca "se lauda [cu intilnirea sau ca s-a infruptat] in sedinta de guvern".
Continuarea:
"Tariceanu i-a informat pe membri Executivului ca ieri a avut o discutie cu primarul ales al Bucurestiului, Sorin Oprescu, care a vizat proiectele majore ale orasului, el precizand ca doreste sa se intalneasc#259; si cu primarii de sector."
Aici in sfirsit jurnalistul spune ceva, fraza de dinainte are doar continut manipulator, informatia concreta fiind pusa numai in a doua fraza.
Nu comentez "popularitatea lui Oprescu" ci vreau doar sa ironizez informatia conform careia daca cineva se intilneste cu Oprescu se "infrupta" din asa zisa lui popularitate. Ii fura din electorat, nu?
Va dorim sa cresteti mari si frumosi!
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://www.kodakgallery.com/I.jsp?c=akcecxh.f5u0t6d&x=0&y=nr5bn
Andrei are nevoie de ajutor: http://andrei.seek-on.com/ro
Despre Andrei
iileana spune:
quote:
Originally posted by sirimie
...daca cineva se intilneste cu Oprescu se "infrupta" din asa zisa lui popularitate. Ii fura din electorat, nu?
.
---------
Ellej, ce sa-i faci, de gustibus....
Incontinuare consider proaspata alianta Golden-Blitz nu numai penibila, ci si periculoasa.
---------
P.S. Precizare: in turul 1 am votat "valid". Da' atuncea am avut cu cine....