Mirese si Miri cu stil - concurs - VOTATI!!
Raspunsuri - Pagina 27
ileanna spune:
Bah gagici
cainii latra, caravana trece
hai la loc la cupiii shi pepenashele noastre
ca niste mamici superbe shi epilate ce suntem
Laura25 spune:
Doamnelor, va rog respectos sa va potoliti, sa incetati cu jignirile si cuvintele malitioase. E un avertisment inainte de a trece la averitsmene de alea colorate.
Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
anca_a spune:
Ramonab pentru mine mesajele fetelor sunt o confirmare a faptului ca spiritul de turma functioneaza perfect. Sub efectul bulgarelui de zapada, au ajuns prea dornice sa se intreca una pe alta in a da replici spirituale si in a ma jigni pe mine, ca sa mai stea sa mai si citeasca ce am scris. Doamnelor, vreau un singur citat de-al meu in care am jignit-o pe Anaxena.
Ca eu pot sa dau vreo 10 in care am fost jignita (chiar daca unele nu au fost asa fatis ci mai cu puncte puncte.)
si ptr ca tot vorbim de limba romana:
IPOSTÁZA, ipostaze, s.f. Stare, situatie în care se gasestete cineva sau ceva
GROTÉSC, A; adj. De un comic exagerat; caraghios, nenatural; ciudat, bizar
FALS, A, (I) falsi, -se, adj., (II) falsuri, s.n. I. Adj. 1. Care este contrar adevarului: mincinos, neîntemeiat; care are numai aparenta adevarului, autenticitatii; imitat, artificial.
Am spus despre pozele in care alapteaza ca sunt grotesti si mi-ati sarit la gat ca sunt momente frumoase, dulci pe care le doresti pastrate pentru eternitate. Sunt de acord...Doar ca dupa mine aceste momente sunt mult prea intime ptr a fi expuse la kilogram, la o semnatura. La fel sunt convinsa ca nasterea este un moment sublim dar pentru asta nu vedem poze din timpul travaliului (sau al expulziei). La fel si sexul este un asemenea moment si ptr asta nu ne punem poze din mijlocul actului samd. Deci va rog eu nu mai incurcati borcanele si nu imi atribuiti judecati sau expresii care nu imi apartin.
Cu acest mesaj eu am incheiat tot ce am avut de spus vizavi de acest subiect.
ramonab spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_a Ramonab pentru mine mesajele fetelor sunt o confirmare a faptului ca spiritul de turma functioneaza perfect. Sub efectul bulgarelui de zapada, au ajuns prea dornice sa se intreca una pe alta in a da replici spirituale si in a ma jigni pe mine, ca sa mai stea sa mai si citeasca ce am scris. Doamnelor, vreau un singur citat de-al meu in care am jignit-o pe Anaxena. Ca eu pot sa dau vreo 10 in care am fost jignita (chiar daca unele nu au fost asa fatis ci mai cu puncte puncte.) si ptr ca tot vorbim de limba romana: IPOSTÁZA, ipostaze, s.f. Stare, situatie în care se gasestete cineva sau ceva GROTÉSC, A; adj. De un comic exagerat; caraghios, nenatural; ciudat, bizar FALS, A, (I) falsi, -se, adj., (II) falsuri, s.n. I. Adj. 1. Care este contrar adevarului: mincinos, neîntemeiat; care are numai aparenta adevarului, autenticitatii; imitat, artificial. Am spus despre pozele in care alapteaza ca sunt grotesti si mi-ati sarit la gat ca sunt momente frumoase, dulci pe care le doresti pastrate pentru eternitate. Sunt de acord...Doar ca dupa mine aceste momente sunt mult prea intime ptr a fi expuse la kilogram, la o semnatura. La fel sunt convinsa ca nasterea este un moment sublim dar pentru asta nu vedem poze din timpul travaliului (sau al expulziei). La fel si sexul este un asemenea moment si ptr asta nu ne punem poze din mijlocul actului samd. Deci va rog eu nu mai incurcati borcanele si nu imi atribuiti judecati sau expresii care nu imi apartin. Cu acest mesaj eu am incheiat tot ce am avut de spus vizavi de acest subiect. |
Bine zis.
La fel am incheiat subiectul.
anaxena spune:
imi cer eu scuze pt ambele tabere ca s-au umplut nishte pagini fara un scop anume si incurajez ideea ca aceste comentarii se se faca la sectzia comenteaza din partea de jos a pozei
bafta tuturor mireselor si cea mai buna poza sa cashtige ca pana la urma in mintea fiecarei persoane va fi un alt cashtigator si mereu nu-i va conveni cuiva ceva
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2
Qamar spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_a [ Am spus despre pozele in care alapteaza ca sunt grotesti si mi-ati sarit la gat ca sunt momente frumoase, dulci pe care le doresti pastrate pentru eternitate. Sunt de acord...Doar ca dupa mine aceste momente sunt mult prea intime ptr a fi expuse la kilogram, la o semnatura. |
hai ca vin si eu cu offtopicu': anca, tu ai vreo poza cu tine mancand? sau cu vreun prieten care mananca? sau te ascunzi cand mananci...ca e un moment intim; de fapt, sper ca nu mananci in public!!!!
sorry, girls, dar asta cu alaptatul ca ar fi grotesc si de pastrat dupa perdea, deci asta cu alaptatul -adica un pui de om care se hraneste- m-a lovit fix in hipopotalamus si nu poci sa ma abtin......
elyanne spune:
Sa se dea lege si sa se interzica alaptatu in public mai ales in parcuri... Nu se poate asa ceva...
Pai daca in parc "e voie", de ce poze de'astea intime la semnatura nu se poate???
Da... expusu sanilor pe ori unde, in oricare alte peiroada mi se pare fooooarte intim... nu i-as arata nimanui... oar soatei...
Dar cand evb de alaptat deja nu-i mai vad ca sanii mei, ci "biberoanele" copilului...
hai ca sunt mult off-topic...
Concurs "Mirese cu stil si farmec" ... s-a dat startul !!! Nasa la nunta surioarei: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=7" target="_blank">el1.jpg & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10" target="_blank">ha2.jpg
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
ileanna spune:
Mmmmm ... Laura io m-am gandit bine shi un triunghiuletz d'ala roshu mi-ar sta numa bine langa laleaua roshie shi langa floricica roshie ... da' ... ntz. M-am decis!! Mai astept pana fac shi trei stelutze roshii la user acolo .
Io una, daca am zis vreo magarie (ceea ce stiindu-mi fiintza neprihanita este mui posibile ) imi cer SCUZE fatza de DC. Atat. Shi asta la orice ora!!
Shi mai departe ma duc sa ma infund in meandrele grotescului meu metafizic. De fapt nu mai am lapte si dc am vreun regret, unul din ele este ala ca nu mi-a ramas si mie o poza alaptand. Ca as fi afishat-o shi la mirese ...
ariadnabr spune:
Noe
Io tre sa fac poza cu tzatza expusa ca se duce lapticu'...si raman fara poza da' cum o fac, cum mi-o pun straight in semnatura!
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia
monalac spune:
voiam sa va spun ca anaxena,pe langa faptul ca i frumoasa,,e si o tipa extrem de sufletista.am trecut prin momente extrem de grele anul asta si ea mi a fost alaturi,incurajandu ma,desi nu ne cunosteam decat virtual.mi se pare normal s o apar acum,mai ales ca stiu ca e o tipa sincera si n ar minti in legatura cu niste poze.