Mirese si Miri cu stil - concurs - VOTATI!!

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olim spune:

am citit tot ce ati scris si ma ingrozesc ce vad scris la acest subiect.
s-a dorit un concurs cu un moment super important din viata unei familii, adica unirea pe viata in fata lui Dumnezeu, al prietenilor, ai familiei, si s-a ajuns sa se vorbeasca despre "greotescul moment de alaptare in public" apropo eu cred ca numai cine nu este mama simte ca e grotesc, ca restu.....
ca sunt sau nu trucate pozele e fix problema anei.Nu cunosc si nu prea cred sa ma fii intersectat cu ea la vreu subiect, dar trebe sa recunoastem ca sunt unele din pozele cele mai reusite din concurs.
Plus ca s-au ajuns la jigniri peste masura, din partea unor doamne cu functii, scoli , stilate, educate.Eu cred ca nu suntem nimeni sa judecam o persoana care am vazut-o intr-o poza, ci ar trebui prima data sa ne uitam in oglinda de acasa, daca nu avem mergem la un magazin, sa ne vedem defectele si apoi sa aruncam cu noroi in altii.
Imi cer scuze, nu am vrut sa dau nume, dar mi se par niste comentarii pline de ura, invidie, rautate din partea unora, unei mirese care a pus pozele care au crezut ca is mai frumoase din albumul ei de miresica.
felicitari ana

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui olim

am citit tot ce ati scris si ma ingrozesc ce vad scris la acest subiect.
s-a dorit un concurs cu un moment super important din viata unei familii, adica unirea pe viata in fata lui Dumnezeu, al prietenilor, ai familiei, si s-a ajuns sa se vorbeasca despre "greotescul moment de alaptare in public" apropo eu cred ca numai cine nu este mama simte ca e grotesc, ca restu.....
ca sunt sau nu trucate pozele e fix problema anei.Nu cunosc si nu prea cred sa ma fii intersectat cu ea la vreu subiect, dar trebe sa recunoastem ca sunt unele din pozele cele mai reusite din concurs.
Plus ca s-au ajuns la jigniri peste masura, din partea unor doamne cu functii, scoli , stilate, educate.Eu cred ca nu suntem nimeni sa judecam o persoana care am vazut-o intr-o poza, ci ar trebui prima data sa ne uitam in oglinda de acasa, daca nu avem mergem la un magazin, sa ne vedem defectele si apoi sa aruncam cu noroi in altii.
Imi cer scuze, nu am vrut sa dau nume, dar mi se par niste comentarii pline de ura, invidie, rautate din partea unora, unei mirese care a pus pozele care au crezut ca is mai frumoase din albumul ei de miresica.
felicitari ana

Mami si www.flickr.com/photos/olimpiabota/" target="_blank">Alex

Olim, jos palaria pentru tot ceea ce ai spus iar eu nu am reusit sa o pun atat de bine in cuvinte! Despre asta era vorba, doamnelor!
P.S. Carmenela, intre a fi lipsita de umor si a dezavua "umorul" de prost gust e o mare diferenta...

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Noe

sorry, girls, dar asta cu alaptatul ca ar fi grotesc si de pastrat dupa perdea, deci asta cu alaptatul -adica un pui de om care se hraneste- m-a lovit fix in hipopotalamus si nu poci sa ma abtin......

Poate e mult spus 'grotesc' referitor la pozele cu Ana alaptand, dar si pe mine m-au surprins negativ. E super sa alaptezi si e un moment de care nu are de ce sa-ti fie rusine. Dar nu cred ca in public alaptezi imbracata doar in chiloti si cu un sutien din care iti ies toate pe afara. Eu personal daca as avea asemenea poze (imbracata super sumar), nu le-as expune pe net. EU! Nu de alta, dar psicho sunt destuli in lumea asta virtuala si nu stii cum iti ajunge o poza de genul asta pe un site deocheat si acum ca te expui tu, ca adult, problema ta, dar puiul mic nu are nici o vina.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

Eu cred ca toate miresele sunt frumoase !E una din cele mai frumoase zi din viata unui om...
Inteleg ca voturile au fost pana in august (?)dar eu le-am votat pe toate !

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Laura, cu tot respectul pt ca esti moderator, pana la urma aici e vorba de pozele de la nunta, si doar pt ca anaxena a dat site-ul ei de poze sa demonstreze ca pozele sunt reale, nu vad de ce s-a ajuns la a-i comenta pozele personale? Si iar, cu tot respectul, nu crezi ca (,) cu mesajul tau nu faci altceva decat sa inciti alte jigniri la adresa aneixena? Fiecare are DREPTUL si repet, dreptul, de a expune si face pozele pe care le cred mai frumoase...etc. Hai sa nu fim rai, fata e frumoasa, pozele de la nunta sunt frumoase, atipice, au un farmec deosebit. E trist, zau, daca poza ei nu era pe locul intai, nu ar fi fost nici falsa, nici comentata si ras-comentata.

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Madalina, eu nu am comentat pozele din concurs, nu am jignit cu nimic. Ana ne-a invitat pe toate sa ii vedem albumul de poze personale (deci s-a si expus la comentarii). Eu am spus ce impresie mi-a facut pozele cu alaptatul, pt ca s-a discutat despre asta si la fel ca celelalte comentarii, s-a exagerat si s-a ajuns la chestii de genul "cum sa nu iti placa o poza in care cineva alapteaza?! inseamna ca esti impotriva alaptatului!", ceea ce e o mare exagerare si nedreptate la adresa celui care a remarcat ca pozele alea nu sunt tocmai ok de postat asa, aiurea pe net. Mi-am exprimat o opinie, iar daca sa nu fii de acord cu 80% din participantele la o discutie inseamna sa jignesti, imi asum vina.

Laura de shtrumphi gemeni, Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)

Cugetari gemene,
Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadnabr spune:

Laura, asa cum am spus, mie una, tot asa...opinie exprimata, mi se pare o incitare, nu jignire, la alte jigniri la adresa fetei asteia. Iar faptul ca tu ca moderator emiti o parere negativa, invita altii care vor comenta pozele respective si mai mult, si ne vom duce tot mai departe de subiectul postului si miresici. Iar Ana va primi si mai multi "pumni" in gura, vis-a-vis de pozele ei. E dreptul ei sa le expuna asa cum am mai spus. Poate si eu am poze care sunt expuse si care mie mi se par simpatice, poate si tu ai...si pe care altii le considera de prost gust. Eu stiam ca gusturile NU se discuta. Cu asta ma retrag.

Ana, din tot sufletul sper sa castigi, te-am votat si te-as mai vota de vreo 10 ori daca as putea. Pozele tale sunt intradevar deosebit de frumoase!

Madalina, mami de Sonia si bebe Julia

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=73416c45ab38350f329596" target="_blank">Poveste muzicala Sonia www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=733e6ffec10c82874e8219" target="_blank">Poveste muzicala Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

mi-ar placea sa vad si la "umanitare" aceeasi pasiune si perseverenta si spirit de echipa .

mi-ar placea ca avertismentele sa se dea in momentul in care incalci conditiile impuse, cu care initial ai fost de acord.

mi-ar placea ca sa nu mai apara clasamentul la concurs, sa apara doar albumul si punctajul, cine vrea sa verifice locurile ocupate sa parcurga obligatoriu toate pozele, poate asa vor fi vazute si pozele superbe care nu sunt nici macar in primele 30 locuri.Clasamentul sa fie accesat doar cand se incheie concursul.

.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )

www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ileanna spune:

Nici nu-mi vine sa cred.
Da Laura tu ca MODERATOR ar fi trebuit sa stai deoparte si doar sa MO-DE-REZI.

Stii, pe vremuri exista inchizitie shi oamenii ardeau pe rug tot ceea ce nu pricepeau shi era diferit de majoritatea turmei. Azi nu mai exista inchizitie shi ne disociem total de ea. Aiurea, inchizitia exista shi orice muritor te arde pe acelasi rug dar numai cu gandul sau cu vorba. Energetic vorbind este acelasi lucru, asa ca ... felicitari.

Mi se pare cate se poate de LAME sa spuneti "cata vreme si-a pus pozele pe net s-a expus la comentarii" sau isi spala rufele in public sau etc. DA, ASA ESTE. Aveti dreptate. Cu toate astea este LA-ME. E ca si cum ai spune "dc vreau ii dau cu piatra in cap". Shi asta este cat se poate de adevarat.

Ma bucur nespus ca eu mi-am sters pozele de la semnatura pt ca le-am avut intr-o vreme. Daca ASTA este exemplul pe care il dai tu ca moderator: "cata vreme si-a pus pozele pe net s-a expus la comentarii" ... CE MAI POT SA SPUN??? Bravo Laura!!!

Pun pariu ca daca ma apuc sa ma uit la pozele tale gasesc n;spe mii de comentarii rautacioase DACA CHIAR VREAU SA FAC ASTA. Si asta fara sa fie nevoie sa gasesc vreuna in care apari in chilotzi. De ce??? Pentru ca daca vrei sa fii rautacios potzi. D'aia. E acelasi raspuns pe care l-ati dat Anei, dar in alta exprimare. Si vreau sa te intreb daca o sa raspunzi cu acelasi argument ca si in cazul Anei???

Bai, io una nu is candidata la locu unu shi de aia nu ma comenteaza nimenea. Dar cu toate astea rog sa imi fie sterse pozele din concurs, atata timp cat DC permite sa fie asa shi un moderator spune ca "cata vreme si-a pus pozele pe net s-a expus la comentarii". Chiar nu am ce cauta in asemenea concursuri organizate de DC. Shi am retzinut ca a-ti pune pozele pe DC este O PROBLEMA!!! Multumiri moderatorilor!!!

Chiar credeam ca un concurs e o chestie dragutza si nevinovata unde impartasesti un moment cu ceilaltzi. Dar s-a transformat intr-o judecata publica si in arderea vrajitoarei pe rog. Eu nu vreau sa particip in asha ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriella1 spune:

dupa cum am mai zis si intr-un topic anterior TOATE MIRESELE SUNT FRUMOASE.Egal ca poza e facuta in chiloti, cu flori in par sau jartiera la cot.
Dintr-un topic care se voia a fi minunat,uite unde s-a ajuns.
Eu n-am vazut poza doamnei care alapteaza copilul,dar as da toti anii mei sa pot face si eu ca ea.Cand ai copii e usor sa judeci,cand nu ai... te inchini la o astfel de poza .

www.hasthelargehadroncolliderdestroyedtheworldyet.com/" target="_blank">Acceleratorul de particule (LHC) a distrus deja lumea?
Gabriela

"Prietenia este confortul inexprimabil de a te simti in siguranta cu niste persoane, fara a trebui sa-ti cantaresti gandurile, nici sa-ti masori cuvintele.

ajutati-l pe Bogdanel!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=114245

Mergi la inceput