Mirese si Miri cu stil - concurs - VOTATI!!
Raspunsuri - Pagina 26
natynic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramonab Mama mama ce ati mai luat-o pe aratura!!! Ce ati mai rastalmacit cuvintele celor care nu impartasesc parerea voastra despre pozele Anaxanei. Sunteti duse rau! |
Ooo, pai se rastalmacesc TOATE parerile! Barbatii misogini ar rade de s-ar prapadi citind TONUL si LIMBAJUL, nu privind pozele...pe care daca le-ar privi, misogini sau nu, pe Anaxena ar vota-o, anyway...
Fetelor inteligente, pline de umor si buna-dispozitie, cu un limbaj demn de o curte regala...cam ce se intelegea din postarea mea, ca sunt pro- sau anti-Anaxena? Asta era mesajul, oare? NU!! Doar dezaprobam felul in care se "sfasie" pozele acestui concurs, cu atat mai mult cu cat sunt mai frumoase...in buna traditie a invidiei femeiesti si in bunul stil romanesc de aruncat cu noroi in orice, ca e "dixtractiv"...
Pentru doamnele fine care crapa de curiozitate sa-mi stie gusturile: Anaxena are de la mine pentru ambele poze punctaj maxim!
Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica (30.01.2008)
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
anaxena spune:
fetele mele dragi hai sa terminam cu sb pozele anaxenei ca nu inteleg de ce atata zarva(multzumesc pepenashelor mele)...acum pe bune,am pus pozele cu mine mireasa,am pus la semnatura poze sa vaza tot poporul ca nu sunt FALSE ci pur si simplu acelea sunt pozele mele de la nunta...parerile contra ma dor doar cand se ajunge la jigniri,ce rost are,draga mea anca,tu ai pus poze?imi dai si mie nishte poze cu tine sa-mi dau si eu gratis cu parerea...sau eshti frustrata dintr-un motiv anume si nu ai ce face,am inteles ideea ta ,nu trebuie sa te mai extinzi cu opiniile tale ca umplem nishte pagini de amorul artei
sa se voteze si sa se comenteze poza la comentarii ca de aceea exista aceasta optiune
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2
ariel_7000 spune:
citat din mesajul lui natynic Doar dezaprobam felul in care se "sfasie" pozele acestui concurs, cu atat mai mult cu cat sunt mai frumoase...in buna traditie a invidiei femeiesti si in bunul stil romanesc de aruncat cu noroi in orice, ca e "dixtractiv"... Anaxena are de la mine pentru ambele poze punctaj maxim! |
din pacate nu e prima data cand se procedeaza asa la un concurs pe dc...probabil ca nici ultima ... macar nu au aparut useri care sa dea drept "posesori" (falsi) ai pozei, cum s-a intamplat data trecuta......si la "concursul clipe de viata" poza castigatoare a fost acuzata de falsitate...si era atat de inocenta!!! doar ca era prea frumoasa! atat de frumoasa incat,....trebuia criticata (cum ca ar fi furata de pe net...:(( ). sa nu ma vorbim despre fraudele comise...apreciez ca la concursul acesta s-au luat toate masurile de inlaturare a fraudelor, pt asta bravo organizatorilor! in felul asta s-a evitat un alt scandal de proportii!
buna decizie pt vot:)...dar, daca mai ai puncte, vezi ca mai sunt unele poze superbeee!
ca o concluzie,
eu una am regretat ca sunt PREA PUTINE punctele si prea multe poze bune...in felul asta fiind nevoit sa acorzi mai putine puncte sau deloc unor poze care merita. poate la urmatoarele concursuri, se mareste si nr de puncte in functie de nr. de concurenti:) ....stiu ca si de data asta s-a marit....dar tot putine au fost. am ajuns la o poza pe care voiam mult sa o votez si...O puncte ...la multe altele a trebuit sa acord doar 3 puncte pt a pastra si pt altele, iar ...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
angipangi spune:
asta sigur castigahttp://hai6.net/page/58/
teodorade angi pangi28-10-2007 si Roberto 28-06-1999 http://community.webshots.com/album/563642807EqHYOU teodora
diarux spune:
beton poza aia cu "parcul".
Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
Carmenela spune:
citat din mesajul lui natynic |
Ooo, pai se rastalmacesc TOATE parerile! Barbatii misogini ar rade de s-ar prapadi citind TONUL si LIMBAJUL, nu privind pozele...pe care daca le-ar privi, misogini sau nu, pe Anaxena ar vota-o, anyway...
Fetelor inteligente, pline de umor si buna-dispozitie, cu un limbaj demn de o curte regala...cam ce se intelegea din postarea mea, ca sunt pro- sau anti-Anaxena? Asta era mesajul, oare? NU!! Doar dezaprobam felul in care se "sfasie" pozele acestui concurs, cu atat mai mult cu cat sunt mai frumoase...in buna traditie a invidiei femeiesti si in bunul stil romanesc de aruncat cu noroi in orice, ca e "dixtractiv"...
Pentru doamnele fine care crapa de curiozitate sa-mi stie gusturile: Anaxena are de la mine pentru ambele poze punctaj maxim!
[/quote]
Natynic, scuze daca s-a interpretat gresit postarea ta. Daca insa te deranjeaza umorul...fie el si ceva mai agresiv, nu e problema noastra. Iar limbajul, daca tot esti atat de critica... te invit sa mai citesti o data postarile mele sa vezi ca sunt departe de a folosi jargon, asa, ca, da..atata timp cat cuvintele mele se gasesc in DEX, consider ca le pot folosi...Ideea de a glumi pe seama persoanelor "carcotase" asa cum o doamna se semneaza pe aici ar trebui sa te distreze si pe tine. Umorul se regaseste in mai multe feluri, fie ca iti place sau nu, iar atata timp cat nu injur pe nimeni si nu jignesc...asa cum tu, lipsita de umor o faci....nu ma simt prost ca o fac...Genul asta de umor este adresat tocmai persoanelor care se erijeaza in salvatorii concursurilor prin claritatea viziunii lor asupra vietii, ca deh....e usor sa stai la umbra si sa arunci cu pietre...Si da, mesajele mele pot jigni persoane care se simt asa cum am descris, dar nu recunosc... Cele care nu se simt asa...nu se simt nici jignite, nu crezi? Si ca sa evit si un alt aspect, sper ca nu te vei lega de faptul ca am scris "cum se aude", si acest lucru era tot in gluma! O invit pe profa de romana, Diarux, sa imi corecteze greselile gramaticale...
Bottom line (mama, iar am uitat romana....ce ma fac?) toate miresele sunt frumoase, merita aplauze pentru poze, si mai putine critici, pentru ca e un moment frumos in viata lor, pe care l-au impartit cu noi. Bunul simt, pe care unele nu il au, ma face sa ma abtin de la critici, chiar daca le am (pentru asta exista punctaj mai mare, mai mic, sau 0 ), macar pentru ca sunt poze dragi fetelor care le-au postat, poze de care sunt mandre... Ce ar fi daca as vedea poze de la nunta fetelor care critica si sa zic ca rochia le face grase si urate, sau ca privirea e departe de a fi expresiva..? Cum s-ar simti? Sau ce ar zice daca am vedea poze cu copii lor, copii poate mai uratei si sa le zic "doar parerea mea obiectiva": "copilul tau e cam urat, mamica draga...Nu apreciezi sinceritatea vorbelor mele?" Ma rog, am scris o comparatie puerila, dar sper ca s-a inteles mesajul..
In sfarsit, desi nu crapam sa aflu parerea ta, te felicit pentru punctajul dat, nu pentru ca Anaxena ne e prietena, ci pentru ca iti place ce e frumos... tipic sau atipic...
No, eu va las acum si va urez o zi tare buna si inimi deschise...
Believe deep down in your heart that you are destined to do great things!
Mami de Allegra Cara, o regina in devenire...
Carmenela
ramonab spune:
Carmenela draga, te rog eu, nu mai glumi pe seama doamnelor carcotase de pe aici ca nu ti-a permis nimeni.
Umorul tau e de prost gust, te rog eu nu te mai ridica in slavi ca nu ai nici un motiv.
Nu am inteles de ce nu e voie sa nu-i placa cuiva poza aceea si sa isi spuna parerea.
Unde scrie ca nu am voie sa imi dau cu parerea?
Te rog frumos sa iti tii umorul pt tine!
A da, iar vad ca ai uitat sa vorbesti romaneste!Sau e doar de impresie?
Daca e de impresie, atunci e de proasta impresie, pt ca mie imi sugereaza ca iti bati joc de limba materna.
ariadnabr spune:
Draga Ramonab, asa cum Carmenelei nu ii este permis sa se ia de "carcotase", nici "carcotaselor" nu le este permis sa jigneasca o persoana care se intampla sa fie pe locul 1 la un concurs de FOTOGRAFIE. Si eu te rog frumos, sa iti vezi de lungul nasului, pentru ca asa cum tu te crezi funny (na! ca-mi bat si eu joc de limba materna!! ) si Carmenela are dreptul sa-si exprime opinia asa cum crede ea mai bine. Si cu asta maybe o sa inveti sa o iei mai easy Sincer atitudinea ta e...lame!
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
ariadnabr spune:
Si inca ceva, exista o diferenta majora intre a spune "mie nu-mi place fotografia de pe locul 1" pentru ca fiecare are dreptul la o opinie si a emite judecati ca e poza "falsa", "groteasca", "nu exista personae din fotografie, fotografia e luata de pe net"!
Si daca ceea ce te/va deranjeaza e faptul ca Anaxena nu a fost lasata sa fie rupta in bucati de catre " carcotase" fara a sari nimeni in apararea ei, atunci te sfatuiesc sa cauti in DEX sensul cuvantului "prietenie" si poate vei intelege de e exista acest "fan club Anaxena".
Intru-un final ajung sa nu simt decat mila pentru tine si colega ta carcotasa...pana la urma "unde nu-i nici Dumnezeu nu cere"!!!
Madalina, mami de Sonia si bebe Julia
ramonab spune:
Tu femeie, da cine a vrut sa o rupa in bucati pe Anaxena? Era doar o remarca, ca nu e o poza "simpla".E prelucrata, modificata cum vrei tu sa ii spui.Nu am zis ca nu e frumoasa poza, ci doar ca e prelucrata.Nici macar nu am zis ca nu are ce cauta in concurs.Atat, de unde iti reise tie ca am vrut sa o fac bucati pe Anaxena?
Tu ai citit ce am scris eu in primul post? Sau vorbesti asa fara tine?