Mirese si Miri cu stil - concurs - VOTATI!!
Raspunsuri - Pagina 21
valentinag spune:
Am votat si eu,imi pare rau ca n-am avut mai multe puncte la dispozitie,ca mai erau cateva de dat puncte!Sunteti frumoase toate,dar unele din voi,speciale!
Nu stiu cine intreba cine este mireasa care intra in mare,din cate stiu eu este Lauraa!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
ariel_7000 spune:
rhoneea, superba cumnata ai!!! dar nici cu tine nu mi-e rusine!!!
valentina, merci de raspuns. eu intrebam de mireasa din mare...imi pare rau ca a luat asa putine voturi!
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
diarux spune:
ARIEL da ce ti-a facut maica barbacmiu??? de ce il blestemi asa? pana si pe perna sa ma vada??nu e satul de mine every day???Si vb aia, nu sut prea usor de suportat.
Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor
poezici pentru mamici si pepenasi
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story
ariel_7000 spune:
dia, hahahha! pai ziceai ac e vb doar de "zone" ... "puse in evidenta" ...bine,...pune-i poze cu luciu:))
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
Brigit spune:
Am vizionat si eu albumul mireselor noastre cu mult stil si mult farmec. Sunteti frumoase toate si evident ca m-ati pus in incurcatura maxima la acordarea punctelor.
Asa ca am ales sa votez fotografiile care imi transmit un "ceva" anume , si vreau sa felicit protagonistele pentru ca le-au selectat si le-au impartasit cu noi.
Incep prin a spune ca mie mi-au placut tare mult fotografiile Anaxenei. Extrem de reusite, imi transmit non-conformism, exuberanta, sunt pline de viata ca si mirii. Am ales sa votez doar fotografia cu ei doi in pas de tango, nu doar pentru ca o consider foarte reusita si pentru ca protagonistii sunt frumosi ci si pentru ca se "simte" dincolo de ecran senzualitatea. Sunteti un cuplu foarte frumos!
Devylla, nu te cunosc si nici nu ne-am intersectat pe nici un topic. Sa stii ca mi-au dat lacrimile de emotie , fotografia cu mama ta este extrem de sensibila, iar comentariul ei reflecta mix-ul de sentimente din momentul acela unic, ca si dragostea pentru cea care ti-a dat viata. Te apreciez foarte mult pentru selectia facuta.
Iarasi in top e "Nasa la nunta surioarei". Noi am avut o nunta mai non-conformista si nu prea incarcata de traditii. Fotografia asta mi-a adus de momentul in care si eu am fost nasa (la nunta verisoarei!!!). E extrem de expresiva atat mireasa cat si nasica!
De asemeni imi place enorm poza cu mireasa in mare, de care s-a pomenit anterior. Nonconformism, originalitate-foarte frumos!
Mi s-a taiat respiratia de atata frumusete cand am vazut fotografia mirilor care s-au casatorit in aer liber- ns1 si ns2. Wow! mi-ar fi placut si mie un peisaj asa frumos...
Nan1 mi-a placut iarasi extrem de mult, iar comentariul e extrem de sugestiv.
Mi-au placut si pozele Mirelei , dar nu le-am votat - asa ca sa le dau sansa altora de a castiga concursul. De fapt cred ca nu asta a fost scopul, de a castiga. Imi pare bine ca ne-ai dat prilejul de a te admira mireasa - fotografiile sunt foarte expresive si peisajul mirific.
As putea sa o tin asa pana maine ...ca multe poze frumoase am vazut!
A, si sper sa se lase concursul cu mai putine suparari, nu de alta dar ar fi pacat. Fetele care au participat ne-au dat prilejul de a le fi virtual alaturi la un moment foarte important din viata lor,eu personal le multumesc tuturor pentru ca au impartasit cu noi aceste amintiri minunate
Aprilwww.flickr.com/photos/mikipreda/page2" target="_blank">
diarux spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ariel_7000 dia, hahahha! pai ziceai ac e vb doar de "zone" ... "puse in evidenta" ...bine,...pune-i poze cu luciu:)) |
Luciu...hmmmmsa ma ami gandesc. parca mai bine io!
www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase
elyanne spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Noe mey, fetelor, cine e nsi1? e genul meu, imi place de mor by the sea |
Concurs "Mirese cu stil si farmec" ... s-a dat startul !!! Nasa la nunta surioarei: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=7" target="_blank">el1.jpg & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10" target="_blank">ha2.jpg
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
anaxena spune:
fetelor va multzumesc mult de tot!!
sa lamurim din nou problema pt necunoscatori: o sa pun poza normala si poza cu filtre de lumina ca sa vedetzi diferenta!
nu sunt nene nicio frumusete,doar o mireasa frumoasa...n-am mai avut poze asha niciodata si am mai facut poze ,pe care am sa vi le pun
si inca o data,va rog frumos sa cititzi la comentarii ca am specificat ca meritul este al fotografului
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2
diarux spune:
Unde ai pus fata pozele alea????ai si cu negu'???