Mirese si Miri cu stil - concurs - VOTATI!!

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Se pare ca nu am fost bine inteleasa, sau mai bine zis s-a inteles ce s-a vrut din mesajele mele.
Atunci nu mai are rost sa ma complic cu voi.

O zi excelenta sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Se pare ca nu am fost bine inteleasa, sau mai bine zis s-a inteles ce s-a vrut din mesajele mele.
Atunci nu mai are rost sa ma complic cu voi.

O zi excelenta sa aveti!

Ba eu am intzeles foarte bine ce spui tu,dar mi se pare ca nu esti corecta in afirmatzii!Atitea discutzii pentru ca pozele sunt pe primele locuri sau...?

Ma rog,eu ma uit la poza nu la felul cum e realizata (artistic vorbind)poza ca doar nu suntem la consurs de profesionisti!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diarux spune:

ARIEL pai cand o sa le am gata facute...(pozele de pe perne lu' barbacmiu)iti trimit ca sa ai ce vedea...

ANNAXENO aka printzesa trucata, aka starnitoare de invidii si de inverzeli, baga soro si tu o poza din aia in care sti somnoroasa si cu cearcane si cu parul ciufulit.si arata-ti si negu' ala negru si paros de pe nas draga!!!mama ce am spus...za big sicrit of anaxena

haideti mai fetelor! miresele sunt toate frumoase ca asa sunt miresele. unele poze pot scoate mai usor asta in evidenta, deci de aia sunt mai bine cotate. daca io puneam poze de la nunta mea, de care de altfel sunt foarte mandra (si de poze si de nunta) n-ajungeam nici in primele o mie. sunt simple si fara artificii. ideea e ca daca place ochiului, foarte bine.(bine io i-am trimis un plic cu antrax anei de ciuda, dar nu ma spuneti!)

Ruxandra,binecuvantata si Andrei Tudor

poezici pentru mamici si pepenasi

www.agonia.ro/index.php/author/0010820/index.html" target="_blank">poezii mai serioase

ANDREI TUDOR- minunea noastra -The Story

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Ana?xena esti superba!Mama natura a fost super darnica!
Pozele sunt superbe!Nu doar cele din concurs(pe care din start am stiut ca vor ajunge in top)
Fotograful este foarte priceput in ceea ce face,si are si ceva camere f bune.
Iar referitor la prelucrat.Tot ca fotograf amator cu pasiune pentru fotografie...care a mai discutat cu cativa fotografi profesionisti.
Cel mai cunoscut program:adobe photoshop,este folosit de majoritatea fotografilor pentru a-si prelucra fotografiile.Este ceva absolut normal.
Nah ca m-am intins...atata vroiam sa zic.Pozele merita sa fie pe primele locuri.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=6" target="_blank"> dev1 si dev2,mireasa cu stil si farmec multumesc

Jurnal de mogalneata
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">Japonia prin ochii unui amator

Sabina Y. siwww.desprecopii.com/info.asp?id=1269" target="_blank"> Erika(31 august 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Va invit sa vizionati aceste poze deosebite.Daca aveti rabdare si timp sa le vedeti pe toate cat is de frumoase,profesioniste...iar momentul taierii tortului trebuie neaparat sa-l vedeti
http://entertainment.webshots.com/photo/2501506850101687520MxVAZV

Irina lui Pierre-Sebastien nascut la 05.06.07.

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

**Ramona are nevoie de ajutor**

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rhoneea

Va invit sa vizionati aceste poze deosebite.Daca aveti rabdare si timp sa le vedeti pe toate cat is de frumoase,profesioniste...iar momentul taierii tortului trebuie neaparat sa-l vedeti
http://entertainment.webshots.com/photo/2501506850101687520MxVAZV

Sebastien's age Pictures www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montage
*Miracolul nostru*

Mie chiar mi-a placut pozele tale din concurs.Ai fost foarte frumoasa si mi-a placut foarte mult, repet foarte mult rochia ta.

Mergi la inceput

a si am uitat sa iti zic legat de pozele tale de la nunta. Tare faza cu "doctorul"!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

Anaxena, esti superba! sunteti o familie foarte frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

eu zic sa fie banate pe DC "impostoarele" astea!!! e INTERZIS prin lege sa fiti atat de frumoase!!!
rhoneea: geniala poza asta! atat "peisajul" cat si protagonista!:
http://entertainment.webshots.com/photo/2977616860101687520ptqSno

devyla, esti superba si tu!!! mi-a placut mult poza ta cu micuta "bipeda"

fetelor sunteti de vis!!! nu pot sa zic decat ca sunt tare mandra de voi si ca sunt colega de forum cu voi! va pup!

diarux!!! mi-a venit o idee pt cadou pt sotul tau!!! fetze de perna cu pozele tale printate pe ele!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)

Save the Earth /Is the only planet with chocolate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rhoneea spune:

Fetelor iertati-mi greseala pentru ca nu am specificat ca de fapt mireasa nu sunt eu ci cumnnata mea care se numeste Charlotte.Sunt uituca rau..asa am facut si la aniversarea de un anisor a baietelului.Am dorit sa-i tai din motz(aici nu se practica acest obicei),sa fac ceva deosebit si bineinteles ca mi s-a sters total luatul motzului,abia a doua zi mi-am adus aminte cand l-am tuns.M-am gandit sa va arat si voua aceste poze,ca protagonisti nu au importanta ci doar pozele facute de o echipa de profesionisti.Voiam doar sa arat ca se poate.Eu nu m-am casatorit decat civil pentru ca si eu visez la o nunta cu "surle si trambite"
Eu sunt cea de aici http://good-times.webshots.com/photo/2967408910101687520vkytlh la numai 5 saptamani dupa ce l-am nascut pe bebe.

*Miracolul nostru*

Mergi la inceput