Mirese si Miri cu stil - concurs - VOTATI!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

pe fotograf il cheama Catalin Eremia
i-a facut si Mariei shooting,o sa pun si poze cu ea

Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

gasiti pozele de la nunta www.flickr.com/photos/12649238@N02/" target="_blank">aici

www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2

Degeaba, unele poze sunt oricum prelucrate.E un program Photoimpact care face asa prelucrari.Sau poate s-a folosit altceva.
Si nu mai sariti toate ca nu e vorba deloc de invidie.E vorba ca nu se recunoaste.De parca ar fi mare lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

din punctul meu de vedere (ca fotograf amator cu pasiune pentru arta fotografica) - pot spune ca pozele anaxenei sunt foarte frumoase, luminoase, spontane. Iar anaxena este o frumoasa - si il felicit pe sotul ei pentru asta!
Am vazut si pozele ei de la linkul personal - si trebuie sa recunoasteti ca sunt super. Asta inseamna aparat bun, subiect super si stil.
Si sunt asa de multe poze super in concurs - si haideti sa recunoastem calitatea fara sa cautam explicatii si noduri in trestie. Va rog frumos, aratati fair play.

Desprecopii.com - Asa se naste o mare iubire.
iubesc:www.supereva.ro Blog: http://mirelablog.supereva.ro/dblog/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Oare poate exista un concurs pe situl asta fara cearta??

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Citat:
citat din mesajul lui anaxena

pe fotograf il cheama Catalin Eremia
i-a facut si Mariei shooting,o sa pun si poze cu ea

Maria,povestea nashterii

ana, esti tare frumoasa iar pozele sunt excelente. felicitari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui blackpanterro

Oare poate exista un concurs pe situl asta fara cearta??

Adriana si Aidan Alexander(27.06.2005)
A ticket to hell has never been funnier

"You know your god is man-made when he hates all the same people you do."

Exact asta ma intrebam si eu acum?

Si nu intzeleg ce deranjeaza atit faptul ca pozele sunt facute de profesionist care stie ce si trebuie sa faca?
Ce voiatzi sa o lase cu ochii rosii,asa cum sunt pozele facute de mine de exemplu!

Eu le-am votat ca mi-au placut!Cui nu-i plac sau au ceva de ...circotit sa nu le voteze!Sunt atitea poze prelucrate dar astea fiind pe primul loc au stirnit...orgolii!

He,he, ce n-as fi dorit eu sa fie asa un fotograf profesionist cind am facut eu nunta!

Bucuratzi-va de frumusetzea imaginii si atita!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexDG spune:

Si mie mi se par reusite pozele...nu doar cele din concurs, ci si cele din album...doar ca in momentul in care vreo 2 pagini ma anunta ca daca nu sunt moarta inseamna ca sunt pe cale sa ma inverzesc de invidie mi se cam pune un pitic pe creier...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Deci recunoasteti si voi ca sunt finisate.
Atat am vrut. Nu sa spuneti ca vai cat e de frumoasa si pozele sunt reale!Da e frumoasa, nu am zis ca nu, da nu mi-a placut sa nu se recunoasca, ca nu s-a umblat un pic la poza.Prea era fara cusur: nu tu o alunita, un semn, ceva, nimic.
Atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andacos spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramonab

Deci recunoasteti si voi ca sunt finisate.
Atat am vrut. Nu sa spuneti ca vai cat e de frumoasa si pozele sunt reale!Da e frumoasa, nu am zis ca nu, da nu mi-a placut sa nu se recunoasca, ca nu s-a umblat un pic la poza.Prea era fara cusur: nu tu o alunita, un semn, ceva, nimic.
Atat.

Deci daca voi va uitatzi dupa alunitze,fire de par si altele cind admiratzi o poza,atunci ...

Yo nu-s un membru cu mare vechime pe forumul asta dar poate pentru a impiedica aparitzia unor asemeni ...pasiuni,ar fi bine sa se renuntze la acest gen de concursuri!Or fi ele bine intentzionate dar uite rezultatul!

Anaxena,din punctul meu de vedere,pozele tale sunt reusite,esti o femeie frumoasa si ai o familie frumoasa,esti extrem de fotogenica lucru care nu e de ici de colo,faptul ca aratzi asa cum aratzi era normal sa dea loc la discutzii,ceea ce nu pot sa intzeleg este de ce nu putem aprecia la altzii ceea ce e de fapt un adevar!

Dana

eu nu am poze in aconcurs,asta ca sa nu fie niciun dubiu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Da' cu alunitele ce ai?
Io n-as scoate alunita cuiva dintr-o poza... un cos, da...

Pt. ca o poza este f.f. buna nu inseamna obligatoriu ca fost prelucrata... Exista machiaj profesional, apoi exista camere foto f.f. bune si mai ales fotografi f. talentati, care stiu cum sa le foloseasca. Si f. important... conteaza si cei care sunt fotografiati... nu trebuie sa fie frumosi obligatoriu... dar fotogenici si expresivi...
Degeaba e careva fooooarte frumoasa daca in poze nu iese bine...
Am cunoscut astfel de persoane, care aratau foarte bine in realitate, iar pozele lor nu exprimau acelasi lucru...

Invidia asta... Si eu as fi vrut poze asa la nunta mea, dar uite ca n-am... dar admir toate pozele superbe ale alotr miresici si recomand oricui aud ca are nunta diversi fotografi gasiti astfel...
E un moment unic, care merita fotografii unice...

Concurs "Mirese cu stil si farmec" ... s-a dat startul !!! Nasa la nunta surioarei: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=7" target="_blank">el1.jpg & www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=10" target="_blank">ha2.jpg

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze mai vechi, mai noi | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput