Mirese si Miri cu stil - concurs - VOTATI!!
Raspunsuri - Pagina 22
anca_a spune:
Daca ar fi dupa mine, eu as premia pozele (putine din pacate) care departe de a fi poze profesionale surprind o emotie reala, un moment. Nu contest ca Anaxena este o femeie frumoasa sau ca poza este reusita sau ca fotograful este priceput dar din punctul meu de vedere este o regie si atat. Adica ceva fals (fake cum spunea un comentariu la poza). Cand ma uit la ea nu pot sa nu imi imaginez indicatiile fotografului...acuma tu ridici piciorul sus, te uiti lasciv la el, tu o prinzi de mijloc, slapii la vedere ....asaaaaa stai nemiscati...gata!..... samd.
Eu nu zic ca e trucata sau prelucrata zic doar ca e seaca. Mie nu imi transmite nimic.
papanash spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anca_a Daca ar fi dupa mine, eu as premia pozele (putine din pacate) care departe de a fi poze profesionale surprind o emotie reala, un moment. Nu contest ca Anaxena este o femeie frumoasa sau ca poza este reusita sau ca fotograful este priceput dar din punctul meu de vedere este o regie si atat. Adica ceva fals (fake cum spunea un comentariu la poza). Cand ma uit la ea nu pot sa nu imi imaginez indicatiile fotografului...acuma tu ridici piciorul sus, te uiti lasciv la el, tu o prinzi de mijloc, slapii la vedere ....asaaaaa stai nemiscati...gata!..... samd. Eu nu zic ca e trucata sau prelucrata zic doar ca e seaca. Mie nu imi transmite nimic. |
sunt de acord cu tine, asta s-a si cerut de la fotografiile postate aici. Si avem ce puncta , sunt cateva instantanee foarte emotionante . Fara suparare, toate pozele sunt frumoase, toate miresele sunt frumoase, m-as bucura sa fie premiata o fotografie care sa corespunda cu cerintele acestui concurs.
.............................................................
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007 )
www.flickr.com/photos/23756759@N04/2543804427/in/photostream/" target="_blank">Ghighi
filme Ghighi
Sabina spune:
Mie ale Devyllei mi se par de departe cele mai reusite sub aspectul mesajului transmis.
Nu neg, mai sunt unele f f frumoase.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
anaxena spune:
anca a: te asigur ca nu si-a dat fotograful cu parerea si apropo de slapi,nu cred ca era intentzia domnului fotograf sa iasa slapii in poza daca era totul atat de regizat..bey cum se apuca oare unii sa fabuleze atata si sa-shi incarce memoria cu chestii de 2 lei,acum pe bune ai stat tu sa te gandeshti oare cum a fost facuta poza si ti-ai imaginat si dialogul intre mine si fotograf?mare pierdere de timp!
deja nu are rost sa stau sa dau explicatzii,am pus pozele de la nunta Mea cu mine Mireasa,cui ii plac bine cui nu,asta e,dar fara faza ca sunt trucate si alte chestii ca nu mi se pare frumos,cum nici eu nu comentez pozele altora nu inteleg de ce se comenteaza atata pozele mele,de aceea avetzi drept de votare,votatzi cine va place nu facetzi din pozele mele un subiect de DC
cerintele acestui concurs:
"Un concurs de fotogenie si farmec pentru miresele Desprecopii.com. Poza oficiala - care va evidentiaza rochia sau coafura sau un moment special al nuntii. Poate un sarut dintre miri, sau o privire aparte, un zambet furisat, un moment de mirare sau veselie.Daca ati avut o rochie frumoasa, o coafura speciala, un buchet aparte ... da , acestea sunt elemente care pot intra in concurs. Un sarut, o privire tandra a mirilor, niste bunici care plang cand vad mireasa, un decor special pentru nunta voastra..."
acum nu vad eu unde nu se incadreaza pozele mele...voi la ce va uitatzi la mine sau :1.la rochie(care este foate non-conformista
);2.la locatzie(faptul ca a fost facuta pe plaja)3.la noi 2 care eram imbracatzi in alb fara costume si pantofi,pur si simplu lejer si fara stress(mirele in papuci),oare de ce nu va uitatzi la detaliile astea si studiatzi cat de FAKE e atitidinea mea sau nu
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2
Sabina spune:
anaxena, nu te mai necaji.
Pozele tale sunt foarte reusite dpdv al personalitatii voastre, sunt convinsa ca reflecta ceea ce simteati voi in momentul respectiv,
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, Sofia Galagia si bb Gheo
anaxena spune:
ma oftic ca se comenteaza cat de FAKE eram eu,in loc sa se aprecieze fotografia
eu asta exprim,macar cele care comenteaza sa bage si un ochi la pozele mele de la semnatura poate vad ca nu pot fi FAKE in toate pozele si pur si simplu aceasta este atitudinea mea in momentul in care sunt pozata
si deja cuvantul asta FAKE ma obsedeaza
Ana-Maria de Maria 19.06.2008
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x5bzzp_maria_lifestyle" target="_blank">filmuletze bebe 20s+33s new de new!!
Maria,povestea nashterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=mirese%20cu%20stil%20si%20farmec&page=1" target="_blank">votati-ma la mamici pe DC-anax1&anax2
ariel_7000 spune:
anca, scrisesem initial un mesaj muuuult mai lung, dar l-am pierdut...
mai bine, ca mi se scoteau iar ochii ca plictisesc lumea cu mesaje lungi...
deci, scurt:...
mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
Save the Earth /Is the only planet with chocolate!
ariel_7000 spune:
ana...si pt tine scrisesem un mesaj lung:)) si stiu ca nu te-ar fi plictisit, caci am vazut ca nu esti genul plictisit, din contra esti plina de viata si spontana!
nu trebuie sa te afecteze astfel de "catalogari", mai ales din partea unor persoane, care nu au nicio treaba cu fotografia, care stau in fata calculatorului si se cearta cu el, in timp ce vizioneaza niste poze la un concurs.... nu pot trece mai departe peste o poza care nu le atinge nicio coarda, trebuie sa strige asta! tareeee! sa auda tot DC-ul cat de FAKE e anaxena! si ca barbat'su are papuci! si ca ea ridica piciorul cand zice nenea fotograful...
interesant! cred ca si maria s-a "supus" ordinelor fotografului! la voi in familie gena pozatului se transmite...
uffff, bine scrie la semnatura ta: e o diferenta intre poza si fotografie!!! mareeee!
asa ca, draga ana, priveste senina inainte, caci seninatatea te va face de 2 ori mai frumoasa decat esti, dar asta presupune si un risc mare...iti vei atrage o gramada de "admiratori" de genul acesta. acum, apasa pe butonul imaginar de IGNORE USER si uita povestea asta.
eu te si-ti doresc mult succes. stiu ca tu vei castiga!
un lucru bun a facut forumita...ca a punctat ceva referitor la mire!despre modul in care a facut-o nu are rost sa mai discutam, am zis ce am avut de zis...
dar, de ce nu vorbim si despre miri??? ca nu-i putem acuza ca au "sani falsi", hahahhaa!!!
deci, mie-mi place muuuuult poza cu mirele si nashul! e super!!! m-a pufnit rasul instant cand am vazut-o. mai era una cu un mire care zambea ... cam stramb:)) , ceva cu "burlacia"...cand am vazut-o mi-am zis:"razi tu razi, harap alb! da' nu e rasul tau..."
mai caut si mai aduc miri la "disecat" ....hai fetele, va provoc!
ariel_7000 spune:
asa, imi place si mirele gi1, e tare vesel!, ha1, iar m-a distrat jak1, place k1 (de fapt amandoi imi plac si poza...eu am o slabiciune pt pozele alb-negru si sepia), simpatica foc expresia mirelui lu1 (nici miresica nu-i mai prejos ...numai ca nu mi-au ajuns punctele!!!!), med 2 (amandoi, toata poza - iar "pana" de puncte), ur1 (pt cum se uita la ...dna ur:))
Deianira spune:
Mie mi se pare ca poza Anaxenei cu sotul transmite foarte multa pasiune si cea a Devyllei cu mama - sensibilitate, emotie. Mi se par cele mai reusite, atat artistic, cat si din punct de vedere emotional... mie mi se par superbe!