MONTIGNAC (100) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

da normal ca sunt o gramada de retete de mancare gatita .... da vreau sa vad o reteta in care sunt scrise snitzelele

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput

feteleeeeeeeeee AM PUS POZICI IN SHARE ..... dinou .......cine nu le vrea acolo poate sa le stearga
am pus in evolutie cam din doua in doua kg

maine e raportul , ziua cea mare

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Aoleu, nu va mai luati de snitzele ca si eu sunt fan! Am facut acum cateva zile si au iesit super bune!
Si eu sunt de acord ca (virgula) cantitatea conteaza. Si la mine se vede bine. Cum mananc mai mult cum pun pe mine sau stagnez saptamani in sir...Daca as putea sa mananc numai salate, branza slaba si fructe sigur as slabi in vreo doua luni cat am nevoie. Dar cred ca as tremura de foame! Asa ca ma chinui asa, poate, poate reusesc pana la urma.
Daca nu perseverez ....

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Andani cand ma uit la pozele cu evolutia ta ma ia un chefff de dieta...pb e ca uit repede...mai bine te lipesc pe tine pe frigiderul meu.
Super arati!!

Elena & Denisa
NOI

Mergi la inceput

ELE multumiri pentru complimente ...dar mai e mult pana la super ... inca vreo 10 kg si atunci voi fi bine, si nici atunci nu super
ellinia daaaaaaaaa cui nu-i plac snitzelele , vai de mine , lesin numai cand simt pe strada mirosul .... da aici nu e vorba de placut ... va spun eu cand mananc snitzele stagnez clar

apropo suntem atatea fete pe lista si poze nu prea sunt noi , suntem doar cateva acolo ..... haideti fetele sa ne cunoastem .... cine vrea parola sa o ceara, o trimit pe PM la toate, e simplu de pus pozicile acolo ... e tare fain sa ne vedem evolutia una alteia , ne ambitionam .... haideti

ANDANII

kg mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

hmmm, cum sa fac sa tin minte meniul zilei??pur si simplu uit de pe o zi pe alta. si nu-mi fac planuri dinainte ce mananc pt ca sunt inca in CIC, copiii pe capul meu toata ziua, bag repede ce si cand apuc. de ex. ieri efectiv nu stiu ce am mancat. un 80% monti, atata stiu, seara m-am abatut in niste biscuiti...

azi cred ca e asa:
mic dejun: castravete, sunca si zacusca, cafea (vreo 2, cu zaharina)
gustare: cateva smochine
pranz: omleta maaaare (oua, sunca slaba, cascaval, castravete)
de aici incolo sper sa pap asa:
gustare: apa multa
cina: peste in folie la cuptor SAU orez integral (cu bulion, oregano si sare) depinde care iese mai mancabil :)
la culcare: 1 mar mare ca mor de foame pe la 11 dupa ce finnaly dorm puradeii :)

fara suparare, si eu sunt anti-pilule. mai bine ma tin de monti cat pot de bine, chiar si 1 an pt 7-8kg, cel putin nu atarna pielea pe mine si nici organismul nu mi-l dau peste cap.

paste integrale RECI se accepta cu ulei de masline (f.putin), zice monti pe site. au ig 45 sau 50, nu mai stiu exact.

mirelou, de unde ai cumparat argila aia? eu stiu numai de bine despre argila desi nu am incercat niciodata.

anca, faina de naut imi fac singura. am cumparat naut boabe de la kaufland, macin in masina de macinat cafeaua boabe (am confiscat-o de la mama...) si iese ca faina, dar un pic mai mare... dar snitele fac 1-2 dati/luna, sunt totusi prajeli.

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by andanii

feteleeeeeeeeee AM PUS POZICI IN SHARE ..... dinou .......cine nu le vrea acolo poate sa le stearga
am pus in evolutie cam din doua in doua kg

maine e raportul , ziua cea mare

ANDANII

kg mele

Ha! Pe tine vroiam sa te vad, ca ai ajuns atat de aproape de greutatea tinta! Intru intr-un minut.
Cat despre snitele ca un facut mi-a rasarit azi in cale un magazin naturalia, am luat faina de soia, 80 de mii si mi-am facut snitele. Dezamagire maxima, nu se compara cu alea veritabile asa ca le las balta. adik le mananc acum ca nu am altceva pregatit dar nu mai fac. Ca sa nu mai zic ca cat o fi ea de faina de soia tot are si glucide, asa ca e cam dubioasa treaba, o fi o cantitate mai mica si nu pune probleme cine stie...
Oricum sunt mandra de mine ca am haladuit putin prin oras si am rezistat eroic in fata tuturor covrigariilor si fornetiurilor din cale

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salutare!
M-am intors si eu dupa ore de umblat prin oras. cred ca am facut mai mult de 10 km pe jos, impingind carutul. mi-am vizitat colegele de servici, s-au bucurat tare sa-l vada pe stefan - pt ele a fost premiera. hihihi - le-am facut pofta de pici!!!!

da' ce disputa cu snitelele astea!!!! sigur ca nu sint recomandate in fiecare zi, insa o data pe luna eu zic ca merge! poate o sa incerc, insa numai daca gasesc faina de soia. la noi e un singur magazin plafar, si ala e in centru si nici nu sint sigura ca au..

pina una-alta, bag niste crenvursti fierti (prinz+cina) si mai citesc pe net.

ne auzim miine, la cintarire.
pupici

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirelou spune:

Androix, daca vrei sa nu te mai tenteze in veci fornetti, iti trimit un link pe care l-am primit si eu pe mess, cu fornetti cu sobolanei...(numai sa-mi dea voie fetele!) Mie, de atunci, mi s-a luat pe veci de ele.

Diana, argila am luat-o de la un magazin naturist de cartier. Aveau de mai multe feluri dar am auzit ca cea de-a lui Bocan e cea mai buna... E ambalata intr-o cutie de 200 de grame si am dat pe ea 62.000. Iau cu 30 de minute de fiecare masa, ma simt extraordinar de bine de la ea. Nu as fi crezut. Am o digestie impecabila, nu sunt balonata. Chiar e mare chestie argila asta.

Mergi la inceput

anca nu e nici o disputa ... asta a fost reactia mea (poate mai nereusita) din prea mult zel de a explica ... mi s-a parut ca s-a inteles gresit chestia cu snitzelele si voiam sa lamuresc problema ... poate nu a fost cea mai reusita exprimarea si coerenta , daca am suparat pe cineva imi cer iertare

no androix ma vazusi???
apropo cu faina de naut sunt buneeeee rau , parca sunt cu alune pe ele snitzelele cu faina de soia nici mie nu-mi plac , sunt fete care folosesc faina de soia la sosuri da mie nu-mi place gustul sincer

mirelou da nu are gust nasol argila aia ? eu am incercat odata si nu mi-a prea placut-o

nu mai stiu cine-mi tot cerea poze pe aici ... cafera sau carstea ? nu stiu exact

ANDANII

kg mele

Mergi la inceput