MONTIGNAC (100) STIL DE VIATA NU DIETA

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Andanii, nici o suparare! Sincer nici mie nu-mi place gustul de soia, insa daca fetele le-au laudat, m-am gindit sa incerc in momentul in care imi va fi pofta de ceva prajit. daca tot are calorii la greu, macar sa fie monti. aaa, zici ca sint mai bune cu naut? pai sa caut sa vedem...eu nu am risnita de cafea...hmmm

vreau si eu sa vad pozele. imi trimiti parola si id-ul?

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Daaaaa, Andanii, arati minunat! Bravo pentru vointa si perseverenta!
Am vrut si eu sa mai pun niste poze mai recente, dar nu am gasit ceva din care sa se si vada ca am mai slabit, si va jur ca-s mai slaba decat in pozele alea de-acolo

Mirelou, da pune linkul cu sobolaneii in fornetti, sa ne treaca definitiv la toate!

Andreea mama de Filip si Georgia

Mergi la inceput

Am gasit ceva de la craciun, o incarc imediat si va dau linkul s-o vedeti. www.4shared.com/dir/4218365/79384394/Androix.html" target="_blank">VOILA!

Mergi la inceput

Andreea, in primele poze esti acum, iar in celelalte de craciun?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

anca trimis parola , poate pui si tu poze cu tine

androix sa stii ca se vede , clar fara nici un comentariu .... bravo
continua ca esti pe drumul cel bun

eu deja ma vad dinou grasa la maxim , stagnez de multicel pe aici pe la 75 , vreau sa merg mai rapid sa mai scad ceva ca sa simt schimbarea dinou.... sunt intr-o pasa tare proasta zilele astea , sunt in depresii , mananc cam mult cantitativ chiar daca monti , tot vreau sa incep sa merg la sala dinou sa ma binedispun, da nu stiu ce am si tot nu gasesc timp ... eu sunt de parere ca timpul ti-l faci

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anca.b

Andreea, in primele poze esti acum, iar in celelalte de craciun?

Nu, invers: in primele 3 poze sunt in vacanta de vara, anul trecut in august. Ultimele doua sunt de la craciunul tot de anul trecut, deci cateva luni mai tarziu.
Ti-am vaztu pozele cu bb Stefan! Ce falcute are, iti vine sa le mananci! Un dulce si un frumos Stefanu tau!

Andanii, monti zice ca pe masura ce pierzi in greutate devine din ce in ce mai greu sa dai jos cele cateva kilograme care ti-au mai ramas. Nu te descuraja! Si sala ajuta in mod clar! Timpul ca timpul dar eu am o leneeeeee. Am pc-ul plin de fel de fel de filmulete: pilates, aerobic, taebo, cindy crawford. Cine le face? Eu nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

acma am vazut si eu ancuta ca ai poze la semanatra
doamne ce dulce e bebebbebbebebebeeblulllll tau
iti vine sa-l papi nu alta

da stiu ca teoretic asa e , da stii tu cum e cu dracii , cu nervii, depresiile ..... androix draga simt ca mor acuma , ma simt ca o balena , nu mai pooooooooooooootttttttttttttttttt

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Vitezomanelor!
Nu mai poate omu sa tina pasul cu voi!
Meniul de azi:
suc de portocale
salata de rosii si castraveti cu mozzarela si cateva masline
ciuperci prajite cu mujdei si salata de vinete cu 2 felii de paine neagra si seminte(am pus foar un pic de ulei in salata)si o rosie

"La vita e bella"
De mancare
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Uau,sinteti puse pe fapte mari fetelor...
Ce de a-ti mai scris

Snitzoase si eu daca pap stagnez.Asta daca pap mult...dar cum nu pot sa gust decat unul...cand scap ,scap nu gluma si in consecinta pling dupa aceea
Dar se intimpla rar....

Eu probleme mai am de la sarmale chir daca sint monty,varza,fasole,cand mananc branza si carne la aceeasi masa,prea multa carne la o masa si dulciuri monty.
Daca doar gust nu am probleme ... iar eu nu pot face asta

La poze nu m-am uitat inca,poate mai pun si eu cateva.
Inca o data spun,cand vreti sa le vedeti aveti grija sa nu apasati pe "cosul de gunoi" ci pe nume.

Va pup fetelor.

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE + 2 kg

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Andreea, asa da! asa se vede diferenta!

Andanii, Andreea, merci de aprecierile pt Stefan!

Eu nu prea am poze cu mine dupa ce am nascut, ca am refuzat o perioada sa apar in vreuna asa balenutza...doar cele de la botez...o sa pun din alea pe contul comun, ca se vede destul de bine silueta mea de 97 de kg (am niste pozici cu bebe in brate, dansind, cu burtile la inaintare). o sa fac si citeva mai recente, sa vedem diferenta.

Mergi la inceput