MONTIGNAC: ce am mancat azi (98)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

cafera, nu stiu daca te ajuta, pe site-ul comun de poze si retete, eu am postat poza la 74 si la 54 de kg. ce-i drept asta a fost la prima tura de monti, in 2005. acum nu sunt la fel de disciplinata si merge mult mai incet. dar am plecat de la 64 tura asta. si tot la 54 voi ajunge! sa vedem si cand :)))
si neaparat sa te uiti la pozele lui andanii!

ellinia, ciocolata neagra e monti. eu iau heidi 85% cacao. 1-2 cubulete de 2-3 ori/zi, intre mese... ce ziceti fetelor? tot mai ok decat un fibrobar, nu?

nu-s cuminte deloc. 3 zile ok... a 4-a... bag numai prostii. pare-se ca am stagnat astea 2 saptamani de cand nu v-am mai scris.
am inceput sa merg la sala, fac tae-bo de 3 ori/sapt si ma doare tot corpul. dar asa bine e! dupa sala nu-mi mai trebuia papa deloc, asa ca cina mea e la 5pm iar seara tarziu poate mai gust un mar sau un pic de cascaval...
si de ieri ma duc si la electrostimulare. ca dupa 2 cezariene am ramas cu grasime multa pe burta. si nu ajunge dieta, zau. din februarie de cand am inceput monti pe fund s-au dus deja niste cm, pe burta nu.

si apropos de motivare, mi-am cumparat haine care sa-mi fie acum fixe. ca alea ce ma asteapta de 1.5 ani in dulap nu le voi purta prea curand. si parca altfel stau cu moralul ca ies si eu mai aranjata, chiar daca numai plimb copilul sau merg la piata :)))

revin deseara cu meniul

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyca1978 spune:

Buna. Si pe mine tot ciocolata heidima salveaza de la ameteli si tremuraturi. Am fost tentata sa abandonez de cateva ori din cauza ametelilor. Oricum sunt ft.nemultumita din cauza ca intr-o saptamana de monti nu am dat nici un gram jos, ba chiar am mai pus 100-200g. A mai patit cineva asa?
Meniul de azi:
- ton conserva
- salata de rosii cu ceapa si feta
- acusica, ostropel de pui
- pe la 16 iaurt dietetic cu cereale
- diseara cred ca mere.
Cum vi se pare meniul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvy24 spune:

andanipe mine poti sa ma treci la raport pt 10 aprilie cu 200 gr date jos adica 71,2 kg. Nu stiu de ce ma urnesc atat de greu. Poate pt ca inainte de a ma apuca mancam haoti, adica nu mancam toata ziua iar seara rupeam frigideru in 2. Stiti ca zice Monti (in prima carte, cel putin) ca cei care se infonetau inainte de a incepe regimul, pot avea surpriza ca in prima faza a regimului sa se ingrase un pic. Intradevar, nici nu l-am tinut cum trebuie, recunosc. Poate ca de acum incolo o sa ma dau pe brazda.

Ieri nu mai stiu ce am mancat ziua dar pot sa va zic ce am mancat seara, pote vi se face pofta:
- 2 ciocanele de pui prajite + conopida cu smantana (am fiert conopida 20 min, am scurs-o de apa, am pus sare si 2 linguri de smantana)
A iesit super bun...mai fac...

Va pup si spor la toate.
Silvy.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

mercic
nu se vad, da' se simt...de fapt am oasele f grele si mari, de aceea nu se vede atit de tare grasimea. si de aceea mi-am si stabilit target 70 kg - la greutatea aia sint de-a dreptul slabanoaga, in timp ce alte fete ar mai avea de dat jos vreo 10 ca sa fie bine

quote:
Originally posted by cafera

Anca.b, dar unde tii kilogramele alea, ca nu le arati deloc. Eu vad o mamica tare frumoasa si mandra de odrasle.

Mamica de printese

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

mercic
nu se vad, da' se simt...de fapt am oasele f grele si mari, de aceea nu se vede atit de tare grasimea. si de aceea mi-am si stabilit target 70 kg - la greutatea aia sint de-a dreptul slabanoaga, in timp ce alte fete ar mai avea de dat jos vreo 10 ca sa fie bine

quote:
Originally posted by cafera

Anca.b, dar unde tii kilogramele alea, ca nu le arati deloc. Eu vad o mamica tare frumoasa si mandra de odrasle.

Mamica de printese

Mergi la inceput

Ellinia, eu zic a poti incerca ciocolata neagra, cu peste 60% cacao. eu maninc cite o bucatica de cioco heidi cu portocale cind mi se face pofta de dulce. am vesnic in frigider cite o tableta. am folosit si data trecuta cind am tinut regimul si a fost super ok. imi mai facem chec, cu f putina faina, oua, lapte degresat si zahar pt diabetici. sau mincam cite o cutiie de brinza de vaci indulcita cu acelasi zahar pt diabetici (la noi se gasea la selgros si la cora) si putine stafide.

quote:
Originally posted by ellinia

Neatza!
Am mancat cam aiurea zilele astea, m-a tot durut stomacul. Eu am o problema cu dulcele, cel putin in ultima vreme chiar s-a acutizta. Imi vine pofta si daca nu mananc mi se face efectiv rau, tremur si ma ia cu lesin. Tot am zis ca ma duc sa-mi fac niste analize, banuiesc ca tine de nivelul zaharului din sange, nu? Dr. mea tot imi spune sa ma astept ca trebuie sa-mi fac analizele alea "nationale" (ziua mea de nastere a fost in ian. si nu mi-a venit nici acum panarama aia de talon...).
Stiu ca fibrobarul nu e monti, dar ce as putea sa mananc altceva? Decat o bucata de ciocolata sau o prajitura, ma bine un fibrobar...Poate imi dati vreo sugestie de vreun dulce monti, ceva ce poate fi luat din magazin in caz de urgenta.
Azi am manacat dimineta niste feta cu rosii si doi cremwusti, acum mananc o bagheta de secara, iar dupa amiaza urzici cu carnita de porc la cuptor.
Si eu mananc cam aiurea si cam mult, am o pofta de mancare ceva de speriat, si oricat de mult as manca, parca tot nu e destul si ma cam deprima chestia asta!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Fie-va mila de un suflet chinuit si da-ti-mi pe PM parola de la mail-ul comun.

Andanii
, acolo te vad?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanse spune:

Sint cumintica Andanii

Intru mai tz. pentru detalii

Va pup

MIRELAmami de doua zuze ANA MARIA si ANDREEA
POZICI

KG MELE + 2 kg

INTREBARI SI RASPUNSURI MONTIGNAC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

meniul de azi:
md: cafea, omleta cu branza si salam si ardei
p: gratare din piept de pui (multe si goale )
c: ciorba de fasole verde (cu kaiser si morcov... ma rog astea nu foarte monti); un pic de cioco neagra

Marc 1+ si Ianis 3+

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc

Mananc deci slabesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zambilik spune:

Buna!
Datele mele:
H 1,69 m
Data inceperii regimului 10.03. 2008
G initiala 75 kg
IMC 26,31
G target 65 kg
G actuala 71 kg
Am deci 4 kg pierdute intr-o luna (la 10.04.2008). Acum bat pasul pe loc, de aproape o saptamana s-a blocat cantarul.
Meniul de azi:
MD ou ochi cu tofu si rosii
P ciorba de vacuta, fasole cu gogosari
C dovlecei si conopida pane cu usturoi(conforme, cu faina de naut)
Pe curand!
Multumesc de primire, fetelor!

Mergi la inceput