MONTIGNAC: ce am mancat azi (98)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

crisstina draga cand mai treci prin timisoara sa bem un ceai da?
despre kg tale ce sa-ti spun , sunt convinsa ca nici nu se vad , of of si eu vreau mai multttt, vezi cum e omul , am dat 15 kg si cand ma uit in oglinda tot imensa ma vad , ar mai trebui, destul de mult ar mai trebui , cel putin 10, nici nu indraznesc sa visez dar as vrea ca anul asta la mare sa nu imi mai fie rusine sa ma ridic de pe sezlong si sa intru in apa

meniul meu de ieri
finn crisp cu lapte
cremvusti, branza, rosii, castraveti
ciorba de macris cu oua si ridichi
un mar
cateva nuci

sanse sefa cu retetele bine ca esti cumintica

ma tenteaza si pe mine un aparat dinsta de paine , da mi-e ca-l iau si il tin in camara

bee nu e ok cum mananci ,nu te infometa, rezolvi doar pe moment problema si cand o sa mananci normal imediat le vei pune inapoi , mai bine slabesti mai lent dar sigur ... crede-ma pe cuvant am facut ca si tine de zeci de ori si sunt convinsa ca asa se intampla , pupici sa nu fi suparici pe mine da ?

cafera lintea eu o fac normal ca orice alta mancarica de fasole, mazare , putin imaginatie si gata , eu la chiftele nu ma infig, e totusi prajeala in ulei incins si rezulta o chestie fff unsa si calorica

gata ca am scris un roman in dimineata asta

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Salut toate fetele!
nu am mai scris in ultimele 2 saptamini pt ca nu m-am apucat de dieta decit azi, asa ca nu aveam nimic de raportat. bebe are acum 3 luni, laptele meu e pe cale de disparitie, asa ca nu are nici un rost sa mai astept cu dieta.

pina acum am mincat doua mere golden mici. sa vedem cum o sa decurga ziua de azi. nu mi-am facut nici un plan, pt ca nu pot sa ma tin de el. o sa maninc ce mi-a fi pofta, cu conditia sa fie monti! asa am facut si anul trecut si rezultatele au fost mai mult decit ok.

revin cu datele mele

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Astazi am mancat deja o banana verde.

Au trecut mai mult de 2 ore si cred ca imi fac o omletica dint-un ou la teflon si cu ardei gras.

Apoi imi fac lintea, pe care am pus-o la imnuiat.

Atat pe moment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Asa, si acum datele mele:
-inaltime 1,72
-greutate initiala 96,6 kg
-imc - 32,65
-greutate tinta 70 kg
-data inceperii curei 15.04.2008

joi o sa raportez si eu...sa vedem cit dau jos in doua zile...macar citeva grame sa fie, asa, de incurajare

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Anca.b, dar unde tii kilogramele alea, ca nu le arati deloc. Eu vad o mamica tare frumoasa si mandra de odrasle.

Mergi la inceput

Fetelor, am si eu o rugaminte mare, dar mareeeeeeeeeeeeeee!

Daca dintre voi, cele care ati trecut prin inca o etapa de monti, aveti poze "inainte si dupa", va rog mult sa-mi trimiteti si mie. Poate vazandu-va imi creste dorinta de a putea si eu.
Eu nu fac decat sa ma uit la pozele mele de acum 2-3 ani, cand aveam 55 de kg dupa ce nascusem prima fetita, si nu fac decat sa ma lamentez. Uffffffffffffffffff, tare greu.

Sanse
, sa nu ma certi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza!
Am mancat cam aiurea zilele astea, m-a tot durut stomacul. Eu am o problema cu dulcele, cel putin in ultima vreme chiar s-a acutizta. Imi vine pofta si daca nu mananc mi se face efectiv rau, tremur si ma ia cu lesin. Tot am zis ca ma duc sa-mi fac niste analize, banuiesc ca tine de nivelul zaharului din sange, nu? Dr. mea tot imi spune sa ma astept ca trebuie sa-mi fac analizele alea "nationale" (ziua mea de nastere a fost in ian. si nu mi-a venit nici acum panarama aia de talon...).
Stiu ca fibrobarul nu e monti, dar ce as putea sa mananc altceva? Decat o bucata de ciocolata sau o prajitura, ma bine un fibrobar...Poate imi dati vreo sugestie de vreun dulce monti, ceva ce poate fi luat din magazin in caz de urgenta.
Azi am manacat dimineta niste feta cu rosii si doi cremwusti, acum mananc o bagheta de secara, iar dupa amiaza urzici cu carnita de porc la cuptor.
Si eu mananc cam aiurea si cam mult, am o pofta de mancare ceva de speriat, si oricat de mult as manca, parca tot nu e destul si ma cam deprima chestia asta!

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://www.shutterfly.com/view/pictures.jsp
http://community.webshots.com/user/ellinia_c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Buna dimineata!
Credeam ca azi o sa ma plang la voi cat de rau e cantarul cu mine dupa ce ieri dimineata am dat iama in niste dulciuri fffff nemonti plus o ciocolata neagra 85% integrala adica toaaaata.
Ieri insa in afara de asta am mancat f putin iar seara fructe si am baut ceai verdeasa ca sunt ok.Sper sa nu ma pacaleasca cantarul si maine sa urce.
Azi:
deja un bol mare de cereale integrale cu lapte degresat
varza cu costita afumata
rosii cu branza si cred ca si o omleta(pe la 6)
fructe

POZE rares(7 mai 2007)
bepanthen 100g -cateva tuburi de vanzare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

cafera pe mine m-ai vazut ????

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Salutare, salutare..

Eu de abia la 12 am mancat de dimineata (in afara de cafea cu lapte vegetal si 3 kiwi) ca nu am avut timp. Am mancat paine integrala cu iaurt zuz degresat.

Sa va iau pe rand:
-Anca.b, sa-ti traiasca bebeul si sa fii sanatoasa ca slabesti tu...
-Sanse, masina de paine merita sa o iei daca ai de gand sa faci in fiecare zi, sau daca mananca toata lumea din casa din painea respectiva. Eu mananc singura, am fost cat pe ce s-o vand cu toate ca nu am dat decat 1 milion pe ea...oferta la Plus. Numai ca o vedeam ca sta acolo in bucatarie nefolosita si ma enerva...dar uite ca am renuntat. Nu pot spune ca iese o paine extraordinara, fiind fara afnatori ,normal ca nu-mi creste prea tare. Ieri a fost mai buna ca azi in orice caz. A doua zi o mananc de obicei prajita ca se mai inmoaie si e mai buna...

-Ellinia, ia si tu niste bombonici Solano si mai bagi cate una in gura...e fara zahar, dar are lapte...e un compromis!!!

-Carstea, rusine, rusine...no coment!

Mergi la inceput