MONTIGNAC: ce am mancat azi (98)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zambilik spune:

Onyca, si eu am patit la fel, am tot pus 200g, apoi am scazut 300, si tot asa. Iar in perioada "rosie" a lunii am pus chiar 900g, pe care le-am dat automat jos cand s-a terminat.
Eu ma cantaresc zilnic, dar cred ca am sa renunt la obiceiul asta, ca numai ma stresez cand vad ca iar s-au pus 100-200g, desi am tinut strict regimul. Pe urma sunt fericita ca s-au dus 500g si tot asa...
De azi ma cantaresc odata pe saptamana.
Fetelor, am citit undeva ca pastele conforme, daca sunt reci, se pot asocia cu grasimi. E adevarat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Zambilik si eu am stagnat cam pe la o luna. SI apoi iar in jos, dar fara, fara, fara. Unde-i ciocolata mea neagra draga? Nu-i! Dar sunt eu la 68 kg si merg in jos.
Azi:
D gref, apoi paine cu cafea+ putin lapte degresat.
P fructe
C pui la gratar cu salata
Maine:
D gref, apoi paine cu cafea+ putin lapte degresat
P salata de ton cu lamaie
S nu stiu (peste cu fasole verde?)
si spor la slabit

Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Buna dimineata fete!

Ptiu, sa ma pup nu alta. Ieri am fost iar cuminte cu toate ca am fost printr-un mall cu copilul la loc de joaca. M-am plimbat nitel prin magazine, normal ca nu am gasit nimic din ce-mi placea la masura mea...mai incerc. Vreau o bluzita galbena...mi s-a pus pata.

Meniul de ieri a fost:
-2 kiwi
-cafea cu lapte vegetal
-iaurt degresat cu paine integrala facuta de "moa"

-omleta cu ton
-ciuperci umplute
-salata verde+castravete
-putina telemea (gata s-a terminat)
-o rosie
-capsuni

-un mar jumate

Surprinzator ca nu mi s-a facut foame...avea dreptate Baduleasca ca a slabit doar ca nu a mai stat seara acasa la ciuguleli?!

Sper de asemenea sa am si eu ceva de raportat saptamana asta.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Buna dimineata! sa va zic ce am papat ieri:
-doua mere golden mici

-iaurt

-doua ochiuri (facute in tigaie teflonata, fara ulei)cu brinza olanda

-branza fagaras cu putina pastrama din piept de pui

intre mese am mai ciugulit citeva bucatele de ciocolata neagra, iar inainte de culcare 5 smochine

azi am inceput la micul dejun cu o portocala si un marutz. la gustarea de la 10 o sa maninc un iaurt. inca nu stiu ce voi face la prinz si la cina

la toata lumea

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

meniul meu de ieri a sunat cam asa
- biscuiti cu lapte
- ciorba de macris cu ou batut in ea (zdrente)
- legume, cremvusti (1 si 1/2), o bucatica de branza telemea, o rosie, ridiche, castravete
- mar
- ceai cu niste nuci

ce sa va mai spun .... nu stiu , deschid capitol nou ca sa fie deschis cand terminam pagina 20 ... e oki ???

melany felicitarile mele

bee esti tare, sa rezisti cat mai mult, eu deja am inceput sa mai gust cioco sau cate o gura de altele .... da asta dupa 15 kg slabite , pana acuma am fost mega cuminte

sanse nu ai mai venit sa ne povestesti nimic aseara

zambilik te voi trece in tabel dupa raportul de maine , sa stii ca si eu ma cantaresc zilnic, altfel nu pot , si seara si dimineata ca sa am un control exact ... daca nu ma urc pe cantar parca nu pot sa imi incep ziua

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melany72 spune:

Eu nu stiu ce va place la cioco asta neagra...mie nu-mi place si pace. Data trecuta de Monti imi mai cumparat si rar rar mai mancam cate o bucatica, dar acum m-a intrebat sotul in supermarket daca nu-mi iau si eu ceva dulce, m-am uitat la raft dar nu m-a incantat. Daca mi se face de dulce...si am grija sa nu mi se faca bag ba o solano, ba imi fac gris cu lapte. Daca nu mai pot si nu mai pot iau un iaurt cu fructe (neconform) si am terminat povestea.

Andanii...nu e cazul de felicitari azi...poate maine la cantar....merci oricum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cafera spune:

Pupici la fete cuminti!

Eu nu stiu ce am ca ma apuca foamea dimineata. Sunt trezita si de la 5, dar....

Pana acum:

-o gura de mar si una de para, ramase de ma masa bebeului;
-gustarea am transformat-o in masa in toata regula: o bucata de carne de vita fiarta si apoi trecuta prin teflon, salata de varza si salata de naut (naut pasat cu usturoi si ulei de masline).

Am scris ca pentru o zi intreaga.

Andanii, te rog sa nu ma uiti cu pozele.

Aaaaaaa, si inca ceva. Va astept cu criticile si smotruiala, ca stiti ca la mine sunt constructive.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

am deschis capitol nou (AICI), dar nu scrieti acolo pana nu se termina pagina 20 aici va roooggggggggggggggggg , m-am grabit sa o deschid pentru ca lipsesc cateva ore si ma gandeam sa fie pregatit terenul

ANDANII

In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.

kg mele

Mergi la inceput

Multumim, Andanii!

Mergi la inceput

Sa stiti ca eu astept comentarii.

Mergi la inceput