MONTIGNAC: ce am mancat azi (98)
Raspunsuri - Pagina 19
![](images/user_woman.png)
zambilik spune:
Onyca, si eu am patit la fel, am tot pus 200g, apoi am scazut 300, si tot asa. Iar in perioada "rosie" a lunii am pus chiar 900g, pe care le-am dat automat jos cand s-a terminat.
Eu ma cantaresc zilnic, dar cred ca am sa renunt la obiceiul asta, ca numai ma stresez cand vad ca iar s-au pus 100-200g, desi am tinut strict regimul. Pe urma sunt fericita ca s-au dus 500g si tot asa...
De azi ma cantaresc odata pe saptamana.
Fetelor, am citit undeva ca pastele conforme, daca sunt reci, se pot asocia cu grasimi. E adevarat?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Bee spune:
Buna fetele.
Zambilik si eu am stagnat cam pe la o luna. SI apoi iar in jos, dar fara, fara, fara. Unde-i ciocolata mea neagra draga? Nu-i! Dar sunt eu la 68 kg si merg in jos.
Azi:
D gref, apoi paine cu cafea+ putin lapte degresat.
P fructe
C pui la gratar cu salata
Maine:
D gref, apoi paine cu cafea+ putin lapte degresat
P salata de ton cu lamaie
S nu stiu (peste cu fasole verde?) si spor la slabit
Ana Teodora (22.12.2005) si Razvan Dimitrie (26.10.2007)
http://www.dropshots.com/dochia
melany72 spune:
Buna dimineata fete!
Ptiu, sa ma pup nu alta. Ieri am fost iar cuminte cu toate ca am fost printr-un mall cu copilul la loc de joaca. M-am plimbat nitel prin magazine, normal ca nu am gasit nimic din ce-mi placea la masura mea...mai incerc. Vreau o bluzita galbena...mi s-a pus pata.
Meniul de ieri a fost:
-2 kiwi
-cafea cu lapte vegetal
-iaurt degresat cu paine integrala facuta de "moa"
-omleta cu ton
-ciuperci umplute
-salata verde+castravete
-putina telemea (gata s-a terminat)
-o rosie
-capsuni
-un mar jumate
Surprinzator ca nu mi s-a facut foame...avea dreptate Baduleasca ca a slabit doar ca nu a mai stat seara acasa la ciuguleli?!
Sper de asemenea sa am si eu ceva de raportat saptamana asta.
Va pup.
anca.b spune:
Buna dimineata! sa va zic ce am papat ieri:
-doua mere golden mici
-iaurt
-doua ochiuri (facute in tigaie teflonata, fara ulei)cu brinza olanda
-branza fagaras cu putina pastrama din piept de pui
intre mese am mai ciugulit citeva bucatele de ciocolata neagra, iar inainte de culcare 5 smochine
azi am inceput la micul dejun cu o portocala si un marutz. la gustarea de la 10 o sa maninc un iaurt. inca nu stiu ce voi face la prinz si la cina la toata lumea
Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
meniul meu de ieri a sunat cam asa
- biscuiti cu lapte
- ciorba de macris cu ou batut in ea (zdrente)
- legume, cremvusti (1 si 1/2), o bucatica de branza telemea, o rosie, ridiche, castravete
- mar
- ceai cu niste nuci
ce sa va mai spun .... nu stiu , deschid capitol nou ca sa fie deschis cand terminam pagina 20 ... e oki ???
melany felicitarile mele
bee esti tare, sa rezisti cat mai mult, eu deja am inceput sa mai gust cioco sau cate o gura de altele .... da asta dupa 15 kg slabite , pana acuma am fost mega cuminte
sanse nu ai mai venit sa ne povestesti nimic aseara
zambilik te voi trece in tabel dupa raportul de maine , sa stii ca si eu ma cantaresc zilnic, altfel nu pot , si seara si dimineata ca sa am un control exact ... daca nu ma urc pe cantar parca nu pot sa imi incep ziua
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
kg mele
melany72 spune:
Eu nu stiu ce va place la cioco asta neagra...mie nu-mi place si pace. Data trecuta de Monti imi mai cumparat si rar rar mai mancam cate o bucatica, dar acum m-a intrebat sotul in supermarket daca nu-mi iau si eu ceva dulce, m-am uitat la raft dar nu m-a incantat. Daca mi se face de dulce...si am grija sa nu mi se faca bag ba o solano, ba imi fac gris cu lapte. Daca nu mai pot si nu mai pot iau un iaurt cu fructe (neconform) si am terminat povestea.
Andanii...nu e cazul de felicitari azi...poate maine la cantar....merci oricum.
cafera spune:
Pupici la fete cuminti!
Eu nu stiu ce am ca ma apuca foamea dimineata. Sunt trezita si de la 5, dar....
Pana acum:
-o gura de mar si una de para, ramase de ma masa bebeului;
-gustarea am transformat-o in masa in toata regula: o bucata de carne de vita fiarta si apoi trecuta prin teflon, salata de varza si salata de naut (naut pasat cu usturoi si ulei de masline).
Am scris ca pentru o zi intreaga.
Andanii, te rog sa nu ma uiti cu pozele.
Aaaaaaa, si inca ceva. Va astept cu criticile si smotruiala, ca stiti ca la mine sunt constructive.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
am deschis capitol nou (AICI), dar nu scrieti acolo pana nu se termina pagina 20 aici va roooggggggggggggggggg
, m-am grabit sa o deschid pentru ca lipsesc cateva ore si ma gandeam sa fie pregatit terenul
ANDANII
In viata nu e suficient ca ai ales drumul cel bun. Daca nu mergi repede inainte, te calca in picioare cei care vin din urma.
kg mele