Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (35)
![](images/user_woman.png)
Asa a inceput odiseea noastra
133,132,131,130,
129,128,127,126,125,124,123,122,121,120,119
118,117,116,115,114,113,112,111,110,109,108,107,106,105
104,103,102,101,100,99,98,97,96,95,94,93,92,91,90,89,88,87,86, 85
84,83,82,81,80,79,78,77,76,75,74,73,72,71,70,69,68,67,66,65,64,63,62,61,
60,59,58,57,56,55,54,53,52,51,50,49,48,47,46,45,44,43,42,41,
40,39,38,37,36,35,34,33,32,31,30,29,28,27,26,25,24,23,22,
21,20,19,18,17,16,15,14,13,12,11,10,9,8,7,6,5,4,3,2,1
O noua etapa din viata noastra- Clubul Scutecelor:
34,33,32,31,30,
29,28,27,26,25,24,23,22,21,20,19,18,17,16,15,14,13,12,11,10,9,8,7,6,5,4,3,2,1
Inger, ingerasul meu
Ce mi te-a dat Dumnezeu,
Intotdeauna fii cu mine
si ma-nvata sa fac bine.
Eu sunt mic,
Tu fa-ma mare!
Eu sunt slab,
Tu fa-ma tare!
In tot locul ma-nsoteste
si de rele ma fereste!
Amin!
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
Avem pana acum 97
![](mamica.gif)
![](fetita.gif)
![](baietel.gif)
Albumul nostru - cele mai dragalase momente
SEPTEMBRIE
09 septembrie
![](bibe.gif)
OCTOMBRIE
15 octombrie
![](bibe.gif)
17 octombrie
![](bibe.gif)
21 octombrie
![](bibe.gif)
22 octombrie
![](bibe.gif)
23 octombrie
![](bibe.gif)
23 octombrie
![](bibe.gif)
23 octombrie
![](bibe.gif)
24 octombrie
![](bibe.gif)
25 octombrie
![](bibe.gif)
XX octombrie
![](bibe.gif)
![](bibe.gif)
26 octombrie
![](bibe.gif)
29 octombrie
![](bibe.gif)
29 octombrie
![](bibe.gif)
![](bibe.gif)
30 octombrie
![](bibe.gif)
30 octombrie
![](bibe.gif)
31 octombrie
![](bibe.gif)
31 octombrie
![](bibe.gif)
NOIEMBRIE
02 noiembrie
![](bibe.gif)
03 noiembrie
![](bibe.gif)
03 noiembrie
![](bibe.gif)
03 noiembrie
![](bibe.gif)
04 noiembrie
![](bibe.gif)
05 noiembrie
![](bibe.gif)
05 noiembrie
![](bibe.gif)
07 noiembrie
![](bibe.gif)
07 noiembrie
![](bibe.gif)
07 noiembrie
![](bibe.gif)
08 noiembrie
![](bibe.gif)
09 noiembrie
![](bibe.gif)
9 noiembrie
![](bibe.gif)
10 noiembrie
![](bibe.gif)
11 noiembrie
![](bibe.gif)
12 noiembrie
![](bibe.gif)
13 noiembrie
![](bibe.gif)
14 noiembrie
![](bibe.gif)
14 noiembrie
![](bibe.gif)
14 noiembrie
![](bibe.gif)
14 noiembrie
![](bibe.gif)
15 noiembrie
![](bibe.gif)
15 noiembrie
![](bibe.gif)
15 noiembrie
![](bibe.gif)
16 noiembrie
![](bibe.gif)
17 noiembrie
![](bibe.gif)
17 noiembrie
![](bibe.gif)
18 noiembrie
![](bibe.gif)
18 noiembrie
![](bibe.gif)
19 noiembrie
![](bibe.gif)
![](bibe.gif)
20 noiembrie
![](bibe.gif)
20 noiembrie
![](bibe.gif)
21 noiembrie
![](bibe.gif)
21 noiembrie
![](bibe.gif)
23 noiembrie
![](bibe.gif)
24 noiembrie
![](bibe.gif)
24 noiembrie
![](bibe.gif)
25 noiembrie
![](bibe.gif)
27 noiembrie
![](bibe.gif)
27 noiembrie
![](bibe.gif)
28 noiembrie
![](bibe.gif)
28 noiembrie
![](bibe.gif)
29 noiembrie
![](bibe.gif)
29 noiembrie
![](bibe.gif)
29 noiembrie
![](bibe.gif)
29 noiembrie
![](bibe.gif)
29 noiembrie
![](bibe.gif)
30 noiembrie
![](bibe.gif)
30 noiembrie
![](bibe.gif)
DECEMBRIE
01 decembrie
![](bibe.gif)
02 decembrie
![](bibe.gif)
03 decembrie
![](bibe.gif)
03 decembrie
![](bibe.gif)
04 decembrie
![](bibe.gif)
04 decembrie
![](bibe.gif)
05 decembrie
![](bibe.gif)
07 decembrie
![](bibe.gif)
09 decembrie
![](bibe.gif)
10 decembrie
![](bibe.gif)
11 decembrie
![](bibe.gif)
11 decembrie
![](bibe.gif)
12 decembrie
![](bibe.gif)
13 decembrie
![](bibe.gif)
13 decembrie
![](bibe.gif)
14 decembrie
![](bibe.gif)
15 decembrie
![](bibe.gif)
16 decembrie
![](bibe.gif)
17 decembrie
![](bibe.gif)
17 decembrie
![](bibe.gif)
18 decembrie
![](bibe.gif)
19 decembrie
![](bibe.gif)
19 decembrie
![](bibe.gif)
19 decembrie
![](bibe.gif)
20 decembrie
![](bibe.gif)
22 decembrie
![](bibe.gif)
21 decembrie
![](bibe.gif)
22 decembrie
![](bibe.gif)
23 decembrie
![](bibe.gif)
25 decembrie
![](bibe.gif)
26 decembrie
![](bibe.gif)
27 decembrie
![](bibe.gif)
![](birthday.gif)
![](birthday.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
![](bis.gif)
Adresa noastra comuna de e-mail este:
mamicinoiembriedecembrie@yahoo.com
Pentru parola trimiteti PM AICI
Albumul nostru contine cate o poza din fiecare luna a copiilor nostri si poate fi vazut cu parola comuna+07, iar pozele le puteti pune voi sau le puteti trimite pe adresa bulgarasi2007@gmail.com si le uploadam noi.
Linkuri utile:
www.babycenter.com.au/baby/development/letsplay/" target="_blank">Let's play!, www.babycenter.com/baby-milestones" target="_blank">Milestones
Pentru recomandarea altor linkuri trimiteti PM AICI
Raspunsuri
ellis spune:
Multumim pt noul capitol!
postez din nou si aici:
Buna dimineata! Poftiti la un capucino; eu de ieri m-am hotarat sa nu-i mai dau san - se enerva f tare, tragea tare si nu venea mai nimic si apoi la bibe se ineca de tare ce tragea; are momente in care intorce capul spre san ca ar vrea; sper sa trecem peste;
In alta ordine de idei, voi spalati bibe cu detergent de vase inainte de sterilizare? Ca eu am incercat si fara detergent, dat tot mi se pare ca miros a lapte dupa ce le sterilizez!
pupici si o zi linistita!
Dany, nu face mereu dc ii dai laptele cu ceai de musetel, eu cand ii dadeam humana am incercat, o data a facut, dupa aia, nu; ai vazut articolul de pe mess?
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MaraD spune:
Salutici si multumim de capitol nou ...
La mine e 3 noaptea si cum nu dorm (nu din cauza de bebe, ca ea le doarme de pe la 11, ci din cauza de examene!) ... si nu mai sunt apta de invatat
... am intrat sa vad ce mai faceti!
Votat superbele poze ce tin de odiseea noastra si sa speram ca premiul ajunge la un bulgaras sau globuletz ... se pare ca deocamdata picaturile mamei Miha au sanse mari!
Ellis ... eu spal bibe cu putin detergent de vase inainte de sterilizare. Altfel raman pe sticlute, tetine si restul componentelor urme de grasime de la lapte. Eu pun doar lapte de la mine caci ii dau laptele meu pompat.
Jasmin, parca tu intrebai de stocarea laptelui la congelator. Eu il congelez in pungi speciale. In special produse de Lasinoh dar am folosit si de la Gerber. Acum, nu stiu ce marci gasesti in Spania, dar banuiesc ca si Avent ar trebui sa aiba. Sunt f. bune multumita de pungi. Cu recipiente ar fi fost imposibil pentru mine, caci am inceput sa congelez lapte inca de pe la sf de noiembrie si inca si acum mai pun la congelator uneori cand am surplus. Am si folosit laptele congelat deja de foarte multe ori si Brianna nu a facut nici un moft la el ... asadar nu i s-a alterat gustul sau alte cele.
dany26 spune:
neatza si de la noi!!!!
hmmmm..."bietul" meu andrei...se pare ca numai eu nu il prea laud pe aici...asta pt ca de multe ori ma apasa prea tare problemutzele lui:
-DECI:- intre 2-3 luni el chiuia mai mereu la caruselul din dotare si radea numai cand vedea avionasul din cele 5 jucarii (asta ii place si acum)deci toti credem ca se va face aviator
- apoi de la chiuieli subtiri ("ca ii ziceam fata lui mama" din cauza lor) a trecut la gangureli-tipete f groase si f zgomotoase
- iar dupa ele au urmat gargare atunci cand vorbesc cu e si mai nou scoate scuipat si cu limba intre gingii incearca sa ma imite pe mine cand ii fac brrrr cu buzele ...intelegeti voi....E DULCE RAU ca a invatat in 2 zile sa ma imite astfel
-la capitolul miscare:se agita f tare din picioare-incat a scamosit toti pantalonasii la calcaie....vrea numai in funduletz cand il tin in brate si se enerveaza cam des zic eu....dar ce mi se pare obositor e faptul ca nu mai are stare parca nici in brate nici in patutz...nu ii mai convine se agita f tare mereu.......(dupa cele 10-15 min de joaca si vorbit cu mami)adica din funduletz se apleaca mai in fatza de zici ca vrea sa o ia la sanatoasa
...sa mearga in picioare..
gataaa....v-am plictisit destul
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
fetelor ajutoorrrr:
daca a salvat cineva undeva sa imi trimita si mie poezia aceea despre zambetul unui copil care am trimis-o eu mai demult???ca o aveam pe calc dar s-a sters....VA rog mult!!!!!!!!!!!
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007
Aralia spune:
quote:
Originally posted by ellis
Multumim pt noul capitol!
postez din nou si aici:
Buna dimineata! Poftiti la un capucino; eu de ieri m-am hotarat sa nu-i mai dau san - se enerva f tare, tragea tare si nu venea mai nimic si apoi la bibe se ineca de tare ce tragea; are momente in care intorce capul spre san ca ar vrea; sper sa trecem peste;
In alta ordine de idei, voi spalati bibe cu detergent de vase inainte de sterilizare? Ca eu am incercat si fara detergent, dat tot mi se pare ca miros a lapte dupa ce le sterilizez!
pupici si o zi linistita!
Dany, nu face mereu dc ii dai laptele cu ceai de musetel, eu cand ii dadeam humana am incercat, o data a facut, dupa aia, nu; ai vazut articolul de pe mess?
Ellis,de
ALESSIA MARIA (20.11.2007)
POVESTEA NASTERII
Da, spal biberoanele cu detergent de vase tot pentru ca ramane grasime de la lapte.
Aralia
![](mamica.gif)
5 Nov. 2007
www.earthhour.org/user/dBsp" target="_blank">Earth Hour 2008
www.youtube.com/watch?v=fHuyBOXikpM" target="_blank">Alexia in centrul de activitate
MaraD spune:
Am uitat sa urez Paste Fericit celor care il tin azi !!!
Asa ... acum update despre Brianna !!!1
La 4 luni si aproape o spatamana cand am fost la dr. se prezenta cu: greutate: 6.7 kg, inaltime: 65 cm si perimetru cranian: 40.6 cm.
Cu o zi inainte sa faca 4 lunitze, a reusit dupa multa perseverenta sa se intoarca de pe spate pe burtica ... nu va spun cat am fost si eu si tati de extaziati ... de parca ar fi fost Nadia Comaneci la sol!!!! Iar de-atunci, asa cum se "plangea" si bb_yasmi nu-i chip s-o mai tii in pozitia culcat pe spate decat foarte rar. Dar baiul e ca inca de pe burtica nu stim sa revenim pe spate si desi incearca si se chinuie sa ridice din fundic, nu merge. Si evident ca se enerveaza la un moment dat si incepe "strigatul" disperat dupa ajutor. E asa de scumpa cand o vad cum incearca ... desi pentru ea e efort, nu gluma
... si unde mai pui ca atunci cand e pe burtica e si cu balutele pana in pamant !!!!
Problema care insa a aparut a fost ca si in somn se intorcea si se trezea noaptea plangand pe burtica si incercand sa revina la pozitia initiala pe spate. Si asa ne-am chinuit (si ea ca era agitata si eu ca ma trezeam la ea f frecvent) cateva nopti. Uneori e drept ca era prea adormita si dormea in continuare cu nasu-n saltea ... bine, capsorul intr-o parte ca sa poata respira ... Dar se pare ca nu e prea recomandat sa doarma pe burtica si asa ca i-am pus nopatea o chestie care sa o tina in pozitia pe spate cand doarme. Si de atunci am revenit la nopti linistite! Chiar voiam sa o intreb pe bb_yasmi cum doarme Iasmi? Caci stiu ca si ea e acrobata ! Te-ai confruntat si tu cu chestii de-astea? Sau a mai avut careva din voi asemenea problema?
Cu papica suntem bine ... am inceput si pireuturile de vreo 4 zile. Avem la activ deocamdata doar 3 zile de mar si 1 zi de cartof dulce. Deocamdata merg pe cele de la borcanas (cele organice), ca sa vad cum accepta fiecare leguma in parte, sa o testez de posibile alergii. Ce i-am dat pana acum i-a placut si ne place si cu lingurita ... se mai uita ea crucis la lingurita cand se apropie de gurita si nasucul ei, dar trece! Asadar ca structura a meselor avem deocamdata asa:
- ora 7-7:30 - 150-180 ml laptic;
- ora 11-11:30 - 120 ml lapte cu cereale la biberon + 60 ml lapte normal;
- ora 4-4:30 - /leguma (cam 1/2 de cutiuta) + 180 ml lapte (f rar cand e fomista rau chiar si catre 210 ml);
- ora 7:30-8 - fruct/leguma (restul de 1/2) + 180 ml lapte;
- ora 10:30-11 - 180 ml lapte cu cereale la biberon;
Acuma cantitatile nu sunt chiar batute in cuie, uneori nu-si papa toata portia ...
Nu sunt chiar incantata de programul asta, dar asa si l-a facut ea ... Il vom mai schimba pe parcurs dupa ce mai introducem si restul de papica diversificata ...
Ei uite ca ma ia Mos Ene pe la gene si merg si eu in patutz ... ca in 3 ore ne trezim la papica
Asadar va pe toate si pe toti bulgarasii si globuletzele ... si oricum de citit incerc sa va citesc zilnic dimineata cand pompez laptic ... dar pe cand termin, numai bine ca incepe programul cu bebelutza si nu mai apuc sa postez mai defel!
O duminica superba tuturor si un Paste fericit celor care sarbatoresc azi!
Victo spune:
ellis, da eu spal bibe intotd cu det de vase.
dany si al meu facea mai deunazi asa cu limbuta si era un scumpel..da acu urla si a pierdut titulatura..
tu fetelor, eu zic ca scorpionii astia mici deja incep sa isi ridice coditele..
mami de ingeras Stefanut(30 oct. 2007)
dany26 spune:
fetelor bb meu are nasul infundat de vreo7-8 zile...ii pun de 3-4 ori pe zi ser fiz dar tot nu i-a trecut pana acum...ciudat este ca, cu pompitza nu iese nimic...Ce altceva sa mai folosesc?nu cumva ii poate afecta sinusurile pb asta daca tine de atatea zile?[:-
/]
14 Noiembrie 2007
dany26 spune:
quote:
Originally posted by Victo
tu fetelor, eu zic ca scorpionii astia mici deja incep sa isi ridice coditele..
SA STII CA AI DREPTATE!!!!
![](alcool.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE
![](inlove.gif)
![](al9leacer.gif)
14 Noiembrie 2007
Victo spune:
ank..mie huggiesu mi s epare ca il strang..e mai dur materialul, ii lasa multe urme..asa am patit eu cu jucariile pt carucior..nu/l intereseaza defel..
pai da si al meu era un ingeras in urma cu o saptamana..
dany..a facut kk dar sincer nu stiu dc de la el, ca a facut f repede dupa ce a mancat. el oricum asa face kk, dupa masa, niciodata nu a facut intre mese..ma rog, in ultimele 2 luni sa zic.
eu i/am pus la capatul patutului intr/un tampon de sani niste picaturi...nose easy..ceva de genu asta..a aparut in locul lui Karvol.din plante, f aromat..ii puneam noaptea, vreo 4-5 nopti.acum nu mai e infundat.