Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (78)
Raspunsuri - Pagina 3
roxanici spune:
bai da ce doareeeeeeeeeee, ptiiii, au inceput contractiile alea naspa...imi vine sa musc din pareti. Nu-mi zice nimeni nimic cat mai dureaza da oricum nu as mai crede pe nimeni acu. O tanti vad ca se agita pe langa mine si a plecat sa cheme dr cred ca is aproape...da mai bine sa ma impuste cineva!!!!!
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
elyanne spune:
Hai Roxana
Mai ai un pic... rezista pe baricade!
Daca va plac pozele noastre, votati-ne! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">cei trei sau www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=22" target="_blank">in2 ... sau amandoua
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
radcarmen spune:
Lumeeeeeeeeeeeeee, lumeeeeeeeeeeeeeee, soro lumeeeeeeeeeeee!
Zi importanta la Brasov, Slobozia, Timisoara si Bucuresti...
La multi ani cu sanatate deplina fericire si mult noroc copilasi!
Rares
David
Raducu
Diana
Sa cresteti mari si sa va faceti parintii mandri de voi!
La multi ani mamica Anca-anca!
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
martutza spune:
cu intarziere
pt 21.03 La multi ani Albert Gabriel
PT 22.03 La multi ani: Eduard Darius si mamica din dotare, Laura!
La multi ani, Caterina!
La multi ani mamicilor: Raluca22,Flopici si Ghibuadina!
pt 23.03 La multi ani:Rares, David, Radu si Diana
sanatate puiutilor bonaviori.
PASTE FERICIT CELOR CE SARBATORESC AZI.
Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai
Asa s-a nascut Victor
Amma23 spune:
La multi ani, Rares!
Sa fiti fericiti toti trei.
Roxana, esti nemaipomenita, cand am auzit-o si pe Kitty...ma faci sa ma indragostesc de tine Tu fata, tu chiar te-ai nascut sa ajuti pe altii. Oriucm io te admir pentru mai multe lucruri, unul dintre el fiind organizarea timpului, la care io sunt varza.
Inca ceva, te-ai schimbat fooarte mult de anul trecut, esti mult mai mamoooasa, ca sa zisc asa :-).
Va pup tare, tare si Dumnezeu sa va dea numai bucurii si fericire.
Ama si Lucas 12 Martie 2007
Amma23 spune:
La multi ani, David, Radu si Diana! Sa fiti sanatosi, iubiti, destepti, talentati si frumosi. Numai bucurii si muulta muulta sanatate sa va dea Dumnezeu.
Ama si Lucas 12 Martie 2007
loradin spune:
LA MULTI ANI RARES TEODOR!!!!
LA MULTI ANI DIANA !!!!!!!
LA MULTI ANI RADU-GEORGE!!!!!
LA MULTI ANI DAVID!!!!!!!!
Si pentru ca m-a rugat iar eu am promis o mica poezioara de la Rares:
Acum,ca am facut un anisor
Deci nu mai sunt un puisor,
Ma simt puternic si voinic
Pe toti eu pot sa ii ridic!
Fetitele le cuceresc,
Cu zambetul cam strengaresc.
Desi eu sunt serios de fel,
Zambesc fetitei "top-model".
Astazi petrec cu-ai mei parinti,
Ce pentru mine-s niste sfinti.
Caci ei m-au ingrijit cu drag,
M-au ajutat s-ating acest prag.
Elena.2006 spune:
EDUARD, CATERINA, LAURA, GHIBUADINA, RALUCA22,FLOPICI
Lunima invierii sa se reverse peste noi
RARES, DAVID, RADU, DIANA SI ANCA_ANCA!!
iar e petrecere, ce copii mari avem, nu imi vine sa cred....sa fiti voiosi, sanatosi si restul nu stiu daca mai conteaza...
Elena M.&Adrian Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II
lilidana spune:
la multi ani,tuturor sarbatoritilor!
Felicitari,DDana si Aliona!Sa va ajute Dd sa va fie usor toata sarcina si sa aduceti pe lume copilasi sanatosi!
Stefaniya,nu ciocnim oua azi,ca n-am facut,desi sotu' e catolic...
A fost alegerea lui sa sarbatorim Pastele o singura data,in aprilie,poate e cald si la noi...cu zapada de juma' de metru si -11 grd nu prea merge...
Fetele,sunt in urma...cu cititu',fireste,,dar recuperez,in curand si revin in forta...adica asa sper.
De David atat va spun: alearga peste tot,ca mersul lent nu-l satisface ,se baga peste tot,mananca toate prostiile pe care le gaseste...asa ca suntem cu ochii pe el non-stop.Dar asta stiti voi,ca toate facem cam aceleasi "exercitii" zilnice.
Trebuie sa fug,la mine e scandal...de la David care o musca pe sora-sa...si ea tipa...si tipa si el...si tot asa...va pup