Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (78)
Raspunsuri - Pagina 4
iunita spune:
Muuulti ani traiascaaa ! muuulti ani traaiaaascaaaa! Laaa muuulti ani!!!!
La multi ani Raresh!!! SA iti dea viatza tot ce-ti doresti!Ai o mama sa-ti traiasca!deci startul e super bun! Eu iti doresc noroc, sanatate, fericire, bani, gagici, mashina la usha vilei si piscina... si..mai ce?? pai ce vrei tu!
si pt ca roxana a nascut la pagina 5..sa vedem ...
quote:
Trimis la: - 23/03/2007 : 13:03:23 de cria_bv
------------------------------------------------------------------
Bebe Rares s-a nascut la 12.05, nastere naturala fara epidurala, 3100 gr si apgar 8. Roxi era putin obosita.
Ia uite ce simplu si la obiect.. numa anu asta ROXANA a nascut incepand de VINERI!!! asa ne tii pana face rares 18 ani?!?!?
LA multi ani Radu!!!!! Acelesi urai de bine se indreapta si catre tine! SA dea DUmnezeu sa ai parte de tot ce este mai bun pe lume . Tot ceea ce supermamica ta isi doreste pentru tine sa se indeplineasca! La multi ani fericit DOina! Ai o minune de baiat!
La multi ani David!!! Ce faci? Unde esti?! Nu mai stim nimic despre tine! Sunt convinsa ca cele mai bune si frumoase urari ti le-au facut parintii asha ca ma alatur si eu lor! Vio, te pup, la multi ani si tie , oriunde te-ai afla!
fetelor, mesajul e inceput de la ora 8 de azi de dim.. il trimit asha cum este acum ca de nu..se face maine!!!!
A, da.. fi-mea merge de-a binelea..azi s-a plimbat pe afara de una singura fara probleme..eh..gata..s-a facut maaare domnisorica mea!
mii de pupici!
are mama o fetita frumusica foc...Iarina-Maria 01.04.2007
buburuza mea
ruza buburuza
gabdyd spune:
La multi ani! bondareilor Rares, David, Radu si albinutei Diana, care sarbatoresc azi un anisor!!!
La multi ani si tuturor albinutelor si bondareilor care s-au sarbatorit pana acum si care se vor sarbatori de acum incolo!
Sa creasca mari, voiosi, frumosi, norocosi si "cuminti" foc!
Cei mai dulci pupici!
ane2200 spune:
Rares David Radu Diana
Sa cresteti mari, sanatosi iar norocul sa nu va ocoleasca!
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
tzuna spune:
KITTY- hai ca sar si eu cu laude la adresa lui ROXANICI ca doar ea mi-a trimis pompa Avent si m-a ajutat sa o alaptez pe Maria atata timp.... Chiar e o persoana deosebita si abia astept sa o cunosc personal. Cand nu stiu dar sigur ajungem noi prin Brasov anul asta.
A si LA MULTI ANI! puilor sarbatoriti astazi: Rares, David, Radu si Diana!
Va las ca am avut musafiri si avem o tona de vase de spalat. Am avut parte de o zi superba cu ajutorul Mariucai care a dormit 2h neintrerupte la pranz (inainte sa vina musafirii)> Am fost si in Ior chiar a fost o duminica frumoasa.
Va doresc tuturor noapte buna.
roxanici spune:
Asa imprastiata am fost azi ca nu mai stiu de am felicitat pe Radu si David si Diana
Sa fiti sanatosi berbecutilor si sa ii bucurati pe parintii vostri. Sunteti speciali si pt mine ca v-ati nascut odat cu rares .
Terminati cu prostiile ca il bag pe sotu pe fir sa vedeti ce scorpie afurisita va descrie el :p
ah, imi cer scuze ca v-am innebunit cu nasterea mea anu asta, da mi-am amintit tot, ce sa fac....la anu ma abtin sau poate mai uit.
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
riloasa spune:
Fetelor, am si eu nevoie de un raspuns de la voi care stiti. Puiul meu a facut Rozeola. Pediatra iar i-a gasit splina si ficatul marite si ne-a dat sa facem analize. Transaminazele au iesit bune, insa leucocitele si trombocitele sunt mai mici. Trombocitele 133mii, valori normale erau intre 200-400 iar leucocitele putin mai mici. Spuneti-mi si mie daca in Rozeola scad, ca eu pe cine intreb nimeni nu stie si chiar medici de specialitate am intrebat si nu stiu. pediatra nu a stiut sa imi zica exact. Nu am gasit pe nimeni care sa lucreze la infectioase sa ma lamureasca si pe mine, cu toate ca nu stiu cine sa fi recoltata in boala asta sa stie daca analizele scad.
MIHAITA 31 MARTIE
doina.todor spune:
Ceau feteleeeeee! Am baiat mareeee!
LAAAAA MUUUUUULTI AAAAAAANI!!!!!!!!!!
RARES
DAVID
DIANA
Sa cresteti mari, sanatosi si sa le aduceti parintiilor vostrii doar bucurie si incantare si de acum incolo inca 10 000 de ani! Va pupam si va imbratisam cu drag!
Multumim din suflet de urari la toata lumea!
Maine punem si poze de la chef. Radu a fost foarte cumintel si toata lumea s-a distrat.
la toata lumea de la Doina & BB Radu (23 Martie 2007)
Poze Radu
Filmulete Radu
Varsta lui Radu
riloasa spune:
UREZ LA TOTI BEBEII LA MULTI ANI!
ROXANICI, SA ITI TRAIASCA BAIATUL SI SA FIE SANATOS, SA AIBA PARTE DE TOT CE E MAI FRUMOS PE LUMEA ASTA.
MIHAITA 31 MARTIE
madmat spune:
LA MULTI ANIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII.
Rares Teodor ,DAVID , Radu George , DIANA.
SA CRESTETI MARI SANATOSI SI SA ADUCETI NUMAI BUCURIE LA PARINTI