Votati la concursul de poze Clipe 2007!!

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by Ortansa

am votat si eu ce mi-a placut cel mai mult intr-o prima faza,apoi ce mi-a placut cel mai mult dar nu observasem de prima data,acum tot le mai purec si mai dau de cate o fotografie care-mi place si tot asa:-).

mie una mi-au placut si pozele de anul trecut-observ ca in comparatie cu anul trecut acum sunt foooarte putine poze cu nunti/cupluri-anul trecut era puzderie de miresici frumoase.tot asa mi se pare ca anul trecut au fost mult mai multi fratiori impreuna fata de acum si parca mai multe poze "artistice":-).

eu tot caut linkul cu clasamentul,dar nu mai tin minte pe unde era pus.

si daca tot m-am bagat in vorba,multumesc si eu pt. voturi care sunt sigura ca au fost sincere:-D,nu pe ochii mei frumosi,ci pe ai copiilor-iar asta nu poate decat sa ma bucure.e adevarat ca as fi sperat la mai multe(iote cum se rascoala orgoliu' din mine,huh?) ,dar asta e

cat despre pm-uri,din fericire n-am primit decat unul(poate pen'ca am cornite) dar buuuunnnn.

fie ca cea mai buna poza sa castige!succes fetelor!

ps-nu s-a incheiat votarea.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",cele mai importante doua clipe ale vietii mele.

I've gt you under my skin

Ortansa, ce mari si frumosi s-au facut copiii tai! sa iti traiasca si sa fie sanatosi! frumoase poze!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

s-a incheiat concursul, am cistigat

nu ma bagati in seama, e 1 aprilie

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Ortansa pe toti

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cloreta spune:

Super fain CERCUL VIETII!
Ati castigat, gata? Ia bagati niste poze cu premiul:)))

GARGARITA IN CONCURS
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=7" target="_blank">La baita in natura

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Ati citit aici?
Se reia votarea de la zero

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

asa nu m-am distrat niciodata de cand sunt pe forum si sa ma scuze fetele ca tot primit sa votez si nu o fac desi chiar vreau insa ideile ce-mi zburda in cap nu ma lasa plus schimbari majore in viata personala imi iau si ultima picatura de energie iar eu nu vreau sa votez o poza ci toate

fetelor pentru ca distractia sa fie in floare si cu cea mai buna poza ne-am dumirit locul 1 - momentan isi merita pozitia dar hai sa ne apucam serios de treaba si pentru cea mai urata poza a concursului (nu copil) si de ce nu sa facem un top 10.

recunosc ca eu am vazut pana acum o singura poza - cu o clipa de viata reala dar nu emotionanta - Edi a papat si poate ca mai sunt zeci de genul asta - dar eu am vizionat doar o singura pagina de concurs

edit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

luna,luna
te intreci cu gluma

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",cele mai importante doua clipe ale vietii mele.

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

io sunt de acord Luna..
Ortansa pot si io sa ma intrec????cu gluma?
ma bucur ca va distrati..asta a fost si ideeaa

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu

Putin cu putin se aduna marea...

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Mergi la inceput