Votati la concursul de poze Clipe 2007!!
Raspunsuri - Pagina 30
Cristina_C spune:
Nu cred ca trebuie si un altfel de clasament. Eu stiu asa: cine nu mi-a votat pozele, acela ori le-a omis, ori nu le-a considerat demne de atentie sau de vreo steluta si cu asta - basta! Cui mi le-a apreciat, multe multumiri!
Apropo
: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil ![]()
ale1001 spune:
Buna Ziua
Am trimis si eu poze cu copii mei azi,si citind pe aici am inteles ca sunt refuzate cele pe care e trecuta data alta decit 2007,imi cer scuze dar pe una din poze e data de 2002 cind nici nu aveam copii si asta doar datorita faptului ca uit intotdeauna sa setez data dupa ce schimb bateriile.
karula spune:
Va rog, insist, fac apel, tot ce vreti voi, NU IMI MAI TRIMITETI PM!!!!!!! E de prost gust, e agresiv si in mod particular va jucati cu nervii mei! Astept un PM important in legatura cu o problema foarte grava de sanatate, asa incat imi sare inima din piept la fiecare nou mesaj pe care vad ca-l primesc. Si de fapt sunteti voi cu stilul asta absolut grosolan de a face reclama... pentru CE??????????
Moderatori, administratori, asta e SPAM!!!!!!!!
chris27 spune:
Mie imi pare rau ca am trimis pozele in concurs...Daca multa vreme ma intrebam de ce nu apar,acum imi vine sa le retrag!Pot?Nu cred ca mai e nevoie sa expun motivele...Va rog sa-mi retrageti pozele din concurs!Acesta nu e concurs...a devenit o mascarada,un joc stupid in care se vede adevaratul caracter al unora!Nu am avut pretentia sa castig!....Nu am castigat niciodata nimic!dar am ceva ce multi nu au...(mult bun simt).
Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra
ion_easca spune:
Eu o vad ca pe o chestie de ambitie, falsa si impusa. E ceva ce musai trebuie sa castig, cu orice pret.
Am votat si eu, dar cand inca era competitie, si-am votat ptr ca mi-a placut ce-am vazut, cand au inceput "rugile" doar am privit, dar azi (desi nu prea postez, doar citesc pe forum) vazand "cursa" care continua, nu m-am putut abtine.
Florina, mami de Gruia
adlemi spune:
Asa e, a devenit o competitie stupida pentru ce?Pentru un aparat foto?
In fiecare zi primesc PM. Si unii din ei nici macar nu se uita daca nu le-am votat deja pozele.
Nu am trimis nimanui PM pentru a-mi vota pozele, desi sunt 2 in concurs.
Anul trecut am fost in primii 10 fara PM-uri.Acum suntem pe locul 23.Oricum pentru mine copilul meu e castigator. Si de fapt, asta conteaza.
S-a transformat in ceva urat concursul acesta si e pacat.Mare pacat.
Adlemi si
Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105
http://craiustefan.3x.ro/
http://www.dropshots.com/adlemi
anda spune:
quote:
Originally posted by karula
Va rog, insist, fac apel, tot ce vreti voi, NU IMI MAI TRIMITETI PM!!!!!!! E de prost gust, e agresiv si in mod particular va jucati cu nervii mei! Astept un PM important in legatura cu o problema foarte grava de sanatate, asa incat imi sare inima din piept la fiecare nou mesaj pe care vad ca-l primesc. Si de fapt sunteti voi cu stilul asta absolut grosolan de a face reclama... pentru CE??????????
Moderatori, administratori, asta e SPAM!!!!!!!!
aprob, am patit la fel, si eu asteptam niste mesaje...asta este, corect spus, SPAM.
e totusi un concurs foto si am competenta sa-mi dau cu parerea.
...si parerea mea este ca pozele de genul "laspital.jpg" ...dau un exemplu din spamurile primite (si mai pot da o mie)...nici macar nu aveau ce cauta in concurs.
toti copilasii sunt frumosi, toate mamicile de milioane...dar nu votam doar pe aceste criterii...ar trebui sa dau 5 puncte la toata lumea.
nu ne subestimati, daca ne-a placut, fiti siguri/sigure ca am votat.
Anda, mami de Ed
Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara
Danelutza spune:
Am si eu poze in concurs, nu m-am gindit nici o secunda sa cistig vreun premiu, dar inteleg persoanele care trimit PM-uri, poate isi doresc cu adevarat unul dintre premii si nu-si permit sa-l cumpere.
Recunosc, am trimis poze ca sa-mi arat odrasla
, dar nu condamn si nu judec pe nimeni care trimite pm, vreau votez, nu vreau, nu votez, e alegerea mea.
Scuze, daca am deranjat cu ceea ce am scris 

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

szivarvany spune:
Danelutza, si io d`aia am trimis pozele, sa ma laud cu exploratoarea din dotare ![]()
Pana cand se voteaza ??? 
Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Danelutza spune:
Adica, poza "explorare" e a ta ?
e superba si fetita si imaginea 
Felicitari 
edit: are niste ochi superbi fetita ta, in cealalta poza, stii tu care ? ![]()
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella