Votati la concursul de poze Clipe 2007!!

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu cred ca trebuie si un altfel de clasament. Eu stiu asa: cine nu mi-a votat pozele, acela ori le-a omis, ori nu le-a considerat demne de atentie sau de vreo steluta si cu asta - basta! Cui mi le-a apreciat, multe multumiri!
Apropo: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ale1001 spune:

Buna Ziua
Am trimis si eu poze cu copii mei azi,si citind pe aici am inteles ca sunt refuzate cele pe care e trecuta data alta decit 2007,imi cer scuze dar pe una din poze e data de 2002 cind nici nu aveam copii si asta doar datorita faptului ca uit intotdeauna sa setez data dupa ce schimb bateriile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karula spune:

Va rog, insist, fac apel, tot ce vreti voi, NU IMI MAI TRIMITETI PM!!!!!!! E de prost gust, e agresiv si in mod particular va jucati cu nervii mei! Astept un PM important in legatura cu o problema foarte grava de sanatate, asa incat imi sare inima din piept la fiecare nou mesaj pe care vad ca-l primesc. Si de fapt sunteti voi cu stilul asta absolut grosolan de a face reclama... pentru CE??????????

Moderatori, administratori, asta e SPAM!!!!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Mie imi pare rau ca am trimis pozele in concurs...Daca multa vreme ma intrebam de ce nu apar,acum imi vine sa le retrag!Pot?Nu cred ca mai e nevoie sa expun motivele...Va rog sa-mi retrageti pozele din concurs!Acesta nu e concurs...a devenit o mascarada,un joc stupid in care se vede adevaratul caracter al unora!Nu am avut pretentia sa castig!....Nu am castigat niciodata nimic!dar am ceva ce multi nu au...(mult bun simt).

Album foto | Slideshow
excursie
www.sonia.as.ro/" target="_blank">ajutati o fetita minunata!
casuta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ion_easca spune:

Eu o vad ca pe o chestie de ambitie, falsa si impusa. E ceva ce musai trebuie sa castig, cu orice pret.
Am votat si eu, dar cand inca era competitie, si-am votat ptr ca mi-a placut ce-am vazut, cand au inceput "rugile" doar am privit, dar azi (desi nu prea postez, doar citesc pe forum) vazand "cursa" care continua, nu m-am putut abtine.

Florina, mami de Gruia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Asa e, a devenit o competitie stupida pentru ce?Pentru un aparat foto?
In fiecare zi primesc PM. Si unii din ei nici macar nu se uita daca nu le-am votat deja pozele.
Nu am trimis nimanui PM pentru a-mi vota pozele, desi sunt 2 in concurs.
Anul trecut am fost in primii 10 fara PM-uri.Acum suntem pe locul 23.Oricum pentru mine copilul meu e castigator. Si de fapt, asta conteaza.
S-a transformat in ceva urat concursul acesta si e pacat.Mare pacat.

Adlemi si Andrei(24.02.2004)
http://community.webshots.com/user/adlemi105

http://craiustefan.3x.ro/

http://www.dropshots.com/adlemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda spune:

quote:
Originally posted by karula

Va rog, insist, fac apel, tot ce vreti voi, NU IMI MAI TRIMITETI PM!!!!!!! E de prost gust, e agresiv si in mod particular va jucati cu nervii mei! Astept un PM important in legatura cu o problema foarte grava de sanatate, asa incat imi sare inima din piept la fiecare nou mesaj pe care vad ca-l primesc. Si de fapt sunteti voi cu stilul asta absolut grosolan de a face reclama... pentru CE??????????

Moderatori, administratori, asta e SPAM!!!!!!!!

aprob, am patit la fel, si eu asteptam niste mesaje...asta este, corect spus, SPAM.
e totusi un concurs foto si am competenta sa-mi dau cu parerea.
...si parerea mea este ca pozele de genul "laspital.jpg" ...dau un exemplu din spamurile primite (si mai pot da o mie)...nici macar nu aveau ce cauta in concurs.
toti copilasii sunt frumosi, toate mamicile de milioane...dar nu votam doar pe aceste criterii...ar trebui sa dau 5 puncte la toata lumea.
nu ne subestimati, daca ne-a placut, fiti siguri/sigure ca am votat.

Anda, mami de Ed

Viata
Pasiunea
Blog DC de Timisoara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Am si eu poze in concurs, nu m-am gindit nici o secunda sa cistig vreun premiu, dar inteleg persoanele care trimit PM-uri, poate isi doresc cu adevarat unul dintre premii si nu-si permit sa-l cumpere.
Recunosc, am trimis poze ca sa-mi arat odrasla , dar nu condamn si nu judec pe nimeni care trimite pm, vreau votez, nu vreau, nu votez, e alegerea mea.
Scuze, daca am deranjat cu ceea ce am scris

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Danelutza, si io d`aia am trimis pozele, sa ma laud cu exploratoarea din dotare

Pana cand se voteaza ???

Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Adica, poza "explorare" e a ta ? e superba si fetita si imaginea
Felicitari

edit: are niste ochi superbi fetita ta, in cealalta poza, stii tu care ?

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput