Votati la concursul de poze Clipe 2007!!

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaR spune:

Multumesc tuturor celor care mi-au votat baietii!
Frati dulci pag.20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

acum vb serios, Cate zile de votare mai sunt?
stie cineva?

monica

Daca doriti sa ne vedeti in concurs ne gasiti www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=23" target="_blank">Intre Flori

mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

quote:
Originally posted by adlemi

S-a transformat in ceva urat concursul acesta si e pacat.Mare pacat.

altfel nici nu imi permiteam sa indemn lumea la fel de fel de actiuni care mie personal nu imi plac insa...orice participant la forum trebuie sa vina cu idei,solutii pentru un vot corect si egal,in care sa se interzica semnaturile publicitare,aparitia userului in dreptul fotografiei,eliminarea din start a fotografiilor care nu au legatura cu subiectul concursului,"spamul"pe pm si nu in ultimul rand egalitate de sanse la concurs - caci daca o poza nici nu apare in concurs cum sa o voteze lumea...si persoana respectiva a trimis-o de doua ori (edit mergand la urne am gasit nu o poza ci daca nu ma insel si a doua a persoanei care plangea cu lacrimi de crocodil ca baietelul ei nu apare ) ...eu cred ca e vorba de o greseala - sa nu uitam numarul imens de poze intrate in concurs si timpul limitat al celor care se ocupa cu organizarea concursului...oricum e momentul sa actionam si sa nu lasam lucrurile la voia intamplarii caci degeaba toata lumea stie ca ceva nu e in regula daca nimeni nu face nimic ?!

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Acum, daca oricum nu mai e nimic secret, a vrea sa stiu si eu al cui e baietelul din poza asta:
http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/upload/clipe%20de%20viata%202007/unzambet1.jpg

Clipe de viata 2007 www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil

Mergi la inceput

pun pariu ca nu e in top 20 ...
sper ca nu ma insel insa seamana mult cu bietelul Marianei Tache din Cluj...iar poza e perfecta este ea jurista dar are un hobby ...fotografia (nu joggingul )

Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Luna, nu e nici macar in top 100. Simpatic foc pustiu si fotografia mi se pare mai reusita decat altele cu mai multe voturi, dar asta e, el sa fie sanatos! Sa vedem daca ne confirma mamica!

Concursul "Clipe de viata 2007" www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=15" target="_blank">desenand si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=12" target="_blank">crocodil

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cristina_C

Luna, nu e nici macar in top 100. Simpatic foc pustiu si fotografia mi se pare mai reusita decat altele cu mai multe voturi, dar asta e, el sa fie sanatos! Sa vedem daca ne confirma mamica!

eu nu am vazut-o pe mamica pe forum de luni bune dar stiu ca avea 2 baietei frumosi,blonzi
eu mi-am inceput campania de votare si iar m-am suparat ...am gasit o poza a unei mamici care desi ca copilasul nu a ajuns in concurs - uite eu am reusit sa-l votez

Mergi la inceput

eu votez...votez da' ma doare spatele rau de tot...
fetele care ati votat toate pozele cum ati reusit?!
eu chiar nu pot - sunt multe poze...
votez de vreo ora si inca sunt tot la start -
dar poza explorare de ce are asa putine voturi - e chiar

la un top preliminar pana la litera f:

A venit primavara
Explorare
Curiozitate
Cercul vietii
Afectiune
Freza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmenbr spune:

Sunt chiar curioasa...unde vedeti voi clasamentul primelor 100 de poze din concurs pana acum? ca habar nu am unde sa ma uit.
Mutumesc mult.

3 anisori...uraaa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karligutza spune:

uite aici CLASAMENTUL

karligutza
sunt mamica Adelutei

Mergi la inceput