Votati la concursul de poze Clipe 2007!!
Raspunsuri - Pagina 32
Luna75 spune:
...o noapte alba cu rezultat...am terminat cu votarea...aproape toate pozele mai am doar cateva
top 10 personal
Ingeras
Meditatie de prunc
foame
Somn adanc
A sosit primavara
Curiozitate
Doi copii in lighean
Un inceput si un apus de soare
Intre flori
Explorare
Poze interesante/emotionante (nu neaparat in ordine)
Pescar in Delta
Ispita de vara
Prima comuniune
Rugaciune
Suparata
Spiridusul din copac
Jasmin
Piticul pamantului
Dragoste la malul marii
alex la 3 zile
povesti nemuritoare
Haioase
Freza
pacifist
Matilde
buf
Surpriza iernii
Vreau sa fii prietena mea
Oboseala
bai de soare
cel mai frumos cadou
Polul opus
edit cu scuzele de rigoare
Nr.nejustificat de mare de voturi pentru Isabella
nejustificat de mic pentru explorare si alex la 3 zile
Cu gandul la copilarie traiesc din plin www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">emotia copilariei m-am transformat din in , si lupt neinfricat PENTRU EGALITATE
szivarvany spune:
Moama ce mandra ma simt pt ultimul rand scris de tine , Luna
So, pana cand se poate vota, stie cineva va rog ?
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
Qamar spune:
Daria, io atata vreau sa zic: ai o d-soara frumoasa foc
te intrebam mai demult pe la topicele astea daca e a ta Explorare, ca si mie imi place mult de tot dar nu cred ca ai vazut
--in alta ordine de idei, ieri am avut o surpriza frumoasa sa te gasesc si pe Culinar-
Noe & Anne-Bianca(14.03.2006)
Ce mai citim noi
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Luna75
Nr.nejustificat de mare de voturi pentru Isabella
Multumesc , nu la toti ne plac toate pozele, probabil daca nu am votat poza ta, nu ti-a placut zimbetul fetitei mele. Unde vezi tu voturi multe, nu am inteles, sint cumva in topul primelor 10 si nu am vazut eu ?! Dar cum ai fost nemultumita de la inceput de acest concurs, promit sa nu mai trimit poze alta data la concurs, atunci poate vei fi singura participanta.
Apropo, fa reclamatie sa-mi scoata pozele din concurs, daca, consideri ca au fost votate "fraudulos" sau pe nedrept.
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
szivarvany spune:
Noe, sar`na, sar`na. Si daaa, sunt activista si pe culi
Scuzati offtopicul
Daria & GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani Alba ca Zapada
LoraG76 spune:
Se judeca poza, imaginea, nu personajul din poza - in niciun caz nu e vorba ca iti place un copil sau nu.
Lora, mami de Iustina
Danelutza spune:
N-am aparat performant, de aia am participat la concurs, ca sa am o "scula" cu care sa fac poze mai luminate
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
danielac spune:
haideti mai fetelor, chiar sunteti culmea cu topurile pro si contra...
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Luna75
Polul opus
Edi a papat
ah ce sete
somn de catel
vara
tort
salutti
scena la nastere
pe canapea
nasterea
Stiu ca e un top personal dar totusi...Iti dai seama ca poti jigni pe cineva cu el? Eu nu mi-as permite sa judec "clipa" cuiva,nu stiu ce a simtit omul acela in clipa in care a facut fotografia.
Miha,mami de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=1" target="_blank">2 picaturi pline de www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=13" target="_blank">curiozitate
Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...Cand viata iti ofera un pic de sare fa-ti o Margarita...
Crinutz spune:
Hai mai fetelor, nu va mai suparati, eu nu sunt nici macar in ultimele 1 din top 100, acu m-am uitat. Asa si ce ???!!! Pt mine cele 2 poze sunt importante mai ales asta http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=38 cea cu revelion2007. Este una dintre putinele poze din 2007 in care o am pe mama, chiar este o clipa de viata, speram sa o mai am si la revelionul urmator dar nu a fost asa. Asa ca pt mine poza asta exprima f multe.
Iar a doua http://www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=5 apus.jpeg este dupa parerea mea interesanta si exprima faptul ca daca vrei poti tine si soarele in mana, poti avea un sfarsit de zi frumos si speranta unei a doua zi si mai buna.
Na, ca mi-am facut si reclama!!!!! da' ce eu nu am voie?????
"Ceea ce suntem este darul lui Dumnezeu pentru noi, ceea ce devenim este darul nostru pentru Dumnezeu"
http://community.webshots.com/user/Crinutz - Grecia 2006/2007