Votati la concursul de poze Clipe 2007!!

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Am primit si eu azi primul PM cu imperativul "votati", fara nici macar un "va rog"..

------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:
Originally posted by Cloreta

Danelutza, nu ma certa ca si asa am plecat cu o ora mai tarziu de la birou, am uitat sa potrivesc ceasul din perete si ca tuta la ora de pe calculator nu ma uit:)))

GARGARITA IN CONCURS
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=7" target="_blank">La baita in natura

“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze

si sa potrivesti ceasul miine, altfel or sa-ti faca statuie ca muncesti prea mult

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Balbina

Am primit si eu azi primul PM cu imperativul "votati", fara nici macar un "va rog"..

Pe mine m-au rugat in PM, dar daca s-ar fi uitat la voturi ar fi vazut ca nu era cazul, pozele erau votate

Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

mi-am schimbat semnatura, .

NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Buna dimineata!
Si eu mi-am schimbat semnatura si ramane asa pana la finalul concursului pentru ca eu CRED IN POZA ASTA

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

am votat si eu ce mi-a placut cel mai mult intr-o prima faza,apoi ce mi-a placut cel mai mult dar nu observasem de prima data,acum tot le mai purec si mai dau de cate o fotografie care-mi place si tot asa:-).

mie una mi-au placut si pozele de anul trecut-observ ca in comparatie cu anul trecut acum sunt foooarte putine poze cu nunti/cupluri-anul trecut era puzderie de miresici frumoase.tot asa mi se pare ca anul trecut au fost mult mai multi fratiori impreuna fata de acum si parca mai multe poze "artistice":-).

eu tot caut linkul cu clasamentul,dar nu mai tin minte pe unde era pus.

si daca tot m-am bagat in vorba,multumesc si eu pt. voturi care sunt sigura ca au fost sincere:-D,nu pe ochii mei frumosi,ci pe ai copiilor-iar asta nu poate decat sa ma bucure.e adevarat ca as fi sperat la mai multe(iote cum se rascoala orgoliu' din mine,huh?) ,dar asta e

cat despre pm-uri,din fericire n-am primit decat unul(poate pen'ca am cornite) dar buuuunnnn.

fie ca cea mai buna poza sa castige!succes fetelor!

ps-nu s-a incheiat votarea.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",cele mai importante doua clipe ale vietii mele.

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Ortansa, uite clasamentul

NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ortansa
cat despre pm-uri,din fericire n-am primit decat unul(poate pen'ca am cornite) dar buuuunnnn.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",cele mai importante doua clipe ale vietii mele.

N-ai cornite , ma rog eu nu le vad , iar pozele tale sint frumoase, mai ales prima mi-a facut cu ochiul cel mai mult
Acum am o intrebare off-topic, impungi cu cornitele cu care te lauzi, sau sint doar asa de "frumusete", ca eu sint taur si am coarne adevarate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ortansa spune:

doar de framasete Danelutza,is d-alea de plastic car' se vand la halouiin

si

I've gt you under my skin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

quote:
Originally posted by mephala30

mi-am schimbat semnatura, .

Mephala, Cercul vietii e o super poza!

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg

Mergi la inceput