Votati la concursul de poze Clipe 2007!!
Raspunsuri - Pagina 28
Balbina spune:
Am primit si eu azi primul PM cu imperativul "votati", fara nici macar un "va rog"..
------------------
Numai bine,
Natalia, Vlad si Vanda www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=29" target="_blank">meditind pe umarul lui tati
Poze
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Cloreta
Danelutza, nu ma certa ca si asa am plecat cu o ora mai tarziu de la birou, am uitat sa potrivesc ceasul din perete si ca tuta la ora de pe calculator nu ma uit:)))
GARGARITA IN CONCURS
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=7" target="_blank">La baita in natura
“If you want to feel rich, just count the things you have that money can’t buy”
poze
si sa potrivesti ceasul miine, altfel or sa-ti faca statuie ca muncesti prea mult
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Balbina
Am primit si eu azi primul PM cu imperativul "votati", fara nici macar un "va rog"..
Pe mine m-au rugat in PM, dar daca s-ar fi uitat la voturi ar fi vazut ca nu era cazul, pozele erau votate
Avem poze in concurs www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=24" target="_blank">Isabella (puiutul in galben) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=36" target="_blank">printesaIsabella
mephala30 spune:
mi-am schimbat semnatura, .
NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
Eftimie C. spune:
Buna dimineata!
Si eu mi-am schimbat semnatura si ramane asa pana la finalul concursului pentru ca eu CRED IN POZA ASTA
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">EU am votat si sustin: CERCUL VIETII
Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)
Ortansa spune:
am votat si eu ce mi-a placut cel mai mult intr-o prima faza,apoi ce mi-a placut cel mai mult dar nu observasem de prima data,acum tot le mai purec si mai dau de cate o fotografie care-mi place si tot asa:-).
mie una mi-au placut si pozele de anul trecut-observ ca in comparatie cu anul trecut acum sunt foooarte putine poze cu nunti/cupluri-anul trecut era puzderie de miresici frumoase.tot asa mi se pare ca anul trecut au fost mult mai multi fratiori impreuna fata de acum si parca mai multe poze "artistice":-).
eu tot caut linkul cu clasamentul,dar nu mai tin minte pe unde era pus.
si daca tot m-am bagat in vorba,multumesc si eu pt. voturi care sunt sigura ca au fost sincere:-D,nu pe ochii mei frumosi,ci pe ai copiilor-iar asta nu poate decat sa ma bucure.e adevarat ca as fi sperat la mai multe(iote cum se rascoala orgoliu' din mine,huh?) ,dar asta e
cat despre pm-uri,din fericire n-am primit decat unul(poate pen'ca am cornite) dar buuuunnnn.
fie ca cea mai buna poza sa castige!succes fetelor!
ps-nu s-a incheiat votarea.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",cele mai importante doua clipe ale vietii mele.
I've gt you under my skin
mephala30 spune:
Ortansa, uite clasamentul
NU cersim voturi, ci doar atentie: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=10" target="_blank">Cercul vietii si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Clipe%20de%20viata%202007&page=21" target="_blank">Hug me
Danelutza spune:
quote:
Originally posted by Ortansa
cat despre pm-uri,din fericire n-am primit decat unul(poate pen'ca am cornite) dar buuuunnnn.
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=4" target="_blank">"An apple a day"
si
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=34" target="_blank">"Prima comuniune",cele mai importante doua clipe ale vietii mele.
N-ai cornite , ma rog eu nu le vad , iar pozele tale sint frumoase, mai ales prima mi-a facut cu ochiul cel mai mult
Acum am o intrebare off-topic, impungi cu cornitele cu care te lauzi, sau sint doar asa de "frumusete", ca eu sint taur si am coarne adevarate
Ortansa spune:
doar de framasete Danelutza,is d-alea de plastic car' se vand la halouiin
si
I've gt you under my skin
danielac spune:
quote:
Originally posted by mephala30
mi-am schimbat semnatura, .
Mephala, Cercul vietii e o super poza!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=14" target="_blank">
Poza Dianei din vechiul concurs este Humulesti.jpg
_
Poze din concurs:
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">poza Dianei este eupleclaBrasov.jpg
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">poza Dianei este pictata.jpg