*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (88) ***

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bratu Monica spune:

quote:
Originally posted by gabitaco

quote:
Originally posted by Bratu Monica

Fetelor din ce colectie sunt produsele care sunt reduse la 0 cu acel cod?Din ce colectie?Eu tot incerc produse cu pret intreg dar nu-mi reduce nimik.
Din ce colectie sunt produsele voastre poate ma mai lipesc si eu de o comanda?

PLEASE!!!!!!!!!!

Monikka

primavara-vara 2008

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Merci gabitaco.Eu am tot incercat dar nu vrea.

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Monica...da ai mai folosit codul? Merge o singura data.
Eu am comandat cu el asta:
http://www.laredoute.fr/vente-ensemble-robe-et-legging-bebe-okaou.aspx?productid=324130377&documentid=207608&categoryid=42159559&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

....si a mers fara pb.
Mai incearca...poate totusi reusesti.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

NU.Nu l-am mai folosit dar nu stiu de ce nu vrea sa functioneze.Nu pun Prix rouge,vert sau preturi deja reduse.Poate nu caut eu bine.Eu aici ma tot scobesc sa gasesc ceva:http://www.laredoute.fr/achat-plein-soleil.aspx?categoryid=42307509&opeco=hp:alu2:plein_soleil
M gandesc :poate nu caut eu unde trebuie?

Monikka

Mergi la inceput

Gata!Am gasit acum si functioneza!!!!!!!11
Acum prestez pentru o mica ,comanda!
Multa, gabitaco!

Monikka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

auzi tu erati pe pagina 2....
eu tocmai am pus o comanda la strawberry,dar saptamana asta bag si un pe LR ca tare ma manaca si pe mine cu codul ala de -15 euroi....

alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)

eu sunt www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)

povestea noastra...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Ce faceti, fetelor, pe pagina 2?

So, am dat 3 comenzi in 13 si 14 martie si am primit ieri aviz pt 3 scrisori voluminoase care nu pot fi decat aceste comenzi de la LR. Nu am apucat azi-dimineata sa le iau de la posta, ca am plecat la 7.10 si astia deschideau la 7.30, asa ca va spun parerea luni (daca nu am in we net). Mi-am luat www.laredoute.fr/vente-ballerines-vernies-laura-clement.aspx?productid=324125774&documentid=201207&categoryid=30363522&single=&hasnext=0&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank">balerinii astia lacuiti pe rosu Laura Clement si www.laredoute.fr/vente-ballerines-petit-noeud-femme-essentiels.aspx?productid=324135427&documentid=207608&categoryid=30363522&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">balerinii astia albastru metalizat Femme Essentiels, ambii masura 39. Am mai luat www.laredoute.fr/vente-sweat-capuche-adidas.aspx?productid=324124127&documentid=201207&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">hanoracul asta pt sot.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns croco21 spune:

Graviduta, neaparat sa ne spui cum sunt marimile la belerini - mai ales la aia rosii. La ceilalti pot sa-ti spun eu ca am comandat un model similar, doar ca din colectia de toamna si sunt numerele mai mici decat la noi (39 e de fapt un 38).
Pe baza experientei mele, am ajuns la urmatoarea concluzie privind marimile la pantofi:
In Romania: 39
La Redoute Creation: 40
Edeis: 40
Jonak: 39 (desi uneori sunt putin mari)
Mellow Yellow: 39

http://andrei.seek-on.com/ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acina spune:

Buna redutiste,
In final mi-au intrat pe card banii de la comenzile anulate in timpul revolutiei din vara.Deci am bani de cheltuit.
Pe februarie mi-au venit toate comenzile mai putin una din 7 ...din 5 comenzi.Am mai avut una in 7 .02 care a ajuns asa ca sincer nu iteleg ce se intampla cu asta de nu ajunge.
Pe Martie mai am o comanda de venit din 14 si sunt ok .

Anca 30 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

Croco, eu in RO port cam 38 1/2. Mi-am luat de pe LR balerinii aia din lac (aveau si model ca leopardul), marimea 39 la ei si, desi cand i-am probat am avut impresia ca sunt buni, ma strang de-mi ies ochii din cap si nicio sansa sa se lase ca nu e piele. Va zic cum sunt astia pe care i-am luat acum. Sper sa-mi vina bine. Acum i-am gasit pe www.laredoute.fr/vente-ballerines.aspx?productid=324121297&documentid=389608&categoryid=32411507&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">astia si pe www.laredoute.fr/vente-escarpins.aspx?productid=324090344&documentid=530607&categoryid=32411212&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">astia si-mi plac tare mult. Dar i-am promis sotului ca ma abtin.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput