*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (88) ***
Raspunsuri - Pagina 6
miki68 spune:
Gravi, primul link nu'i nicicum la pantofi de pe LR
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
croco21 spune:
Graviduta, si eu tot cam 38,5 dar in general ii cumpar 39. La fel am patit si eu cu balerinii aia lacuiti, mi-am luat intai 39 si am avut impresia ca sunt buni, pe urma am ajuns la concluzia ca ma strang si i-am comandat din nou 40 care vin perfect.
Am uitat sa va spun ca am primit un cadou chiar util cu codul 52841: un set de cutite, furculite, linguri si lingurite din inox. Astea chiar sunt de calitate si merita cei 5-6 Euro, nu ca celelalte "menagere" primite pana acum.
http://andrei.seek-on.com/ro/
Elena.2006 spune:
Codul 52841 imi da ca va fi disponibil peste 12 saptamani....
Graviduta pai cine s-ar putea abtine la asa ceva...
Ma da' ce au barbatii astia cu noi, sa ne abtinem, sa ne abtinem...ca si al meu zice:cumpara de aici numai sa nu mai dai comenzi pe net...sincer eu nu il inteleg, dar nici nu incerc
Elena M.&Adrian Atit de mare
PozeI
Filmulete Poze II
X-ray spune:
al meu ma intreaba zilele trecute "eu nu ma mai duc la posta?" i-am spus ca daca chiar insista rezolv imediat
alina mamica bulinei www.youtube.com/watch?v=54C4rgga0L0" target="_blank">Elisa (20 iunie 2007)
votati bulina www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=5" target="_blank">aici(asacreste) si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=17" target="_blank">aici(elisadescoperindlumea)
povestea noastra...
lizzy spune:
quote:
Originally posted by aissa
Sara buna!
Am lamurit misterul celor 2 avize externe, erau alte 2 cataloage. Asa ca Diana, daca vrei unul, sa vedem cum facem sa iti dau si tie unul.
merci! pune-l bine de tot, pe saptamana viitoare are sotul treaba in bucuresti si-l ia de la tine atunci. vorbim pe mess
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
rall spune:
quote:
Originally posted by Bratu Monica
Merci gabitaco.Eu am tot incercat dar nu vrea.
Eu am dat search dupa "prix mini" si mi-a redus orice produs am vrut de acolo
Graviduta spune:
quote:
Originally posted by miki68
multumesc, miki; copiasem altceva, acum am editat. Dar si ala merita vazut.
Pai sotu' zice sa nu mai comand si sa nu mai cumpar nici de-aici pt Mara, ca i-am tot luat hainute de-a ajuns sa aiba fata mea si pt 2 ani, in conditiile in care are 8 luni. Daca imi iau pt mine, nu zice nimic.
OFF TOPIC, dar util: pe-astia ii stiti? http://www.berry.ro/products/stil/catalog
Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)
lizzy spune:
quote:
Originally posted by miki68
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
credeam ca numai la mine da in youtube
am si zis ca mi s-a busit lap-top-ul
Marc 1+ si Ianis 3+
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=113084" target="_blank">Nasterea lui Marc
Mananc deci slabesc
ella_74 spune:
speta:
ieri am comandat sandalele astea :
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-plates-la-redoute-creation.aspx?productid=324139937&documentid=207608&categoryid=22907132&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
imediat dupa ce am dat comanda, aparea in Suivi in curs de inregistrare, cum era si normal; azi am verificat sa vad daca apare in curs de preparare dar surpriza, comanda apare nefacturata in totalitate deoarece sandalele de mai sus sunt dispo abia peste 7 saptamani cu toate ca , la momentul comenzii erau dispo.
Pana acum, daca un produs devenea indisponibil dupa data comenzii, in Suivi aparea nefacturat doar produsul indispo si nu intreaga comanda.
Pe produsul indispo, in SUIVI, am avut optiunea fie sa schimb produsul cu ceva similar si imi apareau automat toate culorile disponibile din produsul comandat sau aveam optiunea sa anulez produsul.
Am incercat initial sa schimb sandalele (eu am comandat chiar culoarea din poza, adica argintii)si am ales culoarea neagra, care era dispo, insa dupa ce am ales asa, mi-au aparut toti pasii pe care trebuie sa-i parcurg cand validez o comanda; m-am enervat si am anulat optiunea fiindca eu deja am hold pe suma care reprezinta valoarea sandalelor si nu vad de le-as mai plati inca o data, mai ales ca eu folosisem un cod care mi le reducea la 12 euro de la 19 eur ,iar acum, LR ma punea sa platesc si taxe si ajungeam la 27 eur.
Asa ca am anulat produsul si am primit email automat care imi confirma ca am anulat sandalele din comanda.
Cu toate astea, comanda apare in Suivi nefacturata in continuare.
Am scris pe site, deocamdata am doar confirmarea automata de inregistrare de la Julie Areski.
Voi ati patit pana acum chestia asta? daca da, cum ati procedat?
multumesc,
, mamica de David (24.04.2007)
leea_cv spune:
Maaaama ce preturi pe berry.ro. M-a luat cu lesin. Gravi te-ai chinuit mult pina i-ai gasit?
Vllleau si eu un vot...doua... la www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=41" target="_blank">stralucire si www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=clipe%20de%20viata%202007&page=33" target="_blank">picaturi...chiar daca mi-au fost inversate pozele...
Leea si Tudor David (19.12.2005)
iubire…in imagini
............................................................................
Vrei, te rog, sa iei putin mina de pe umarul meu?...Poate reusesc sa zbor.
Ce pacat!Intr-o zi,fiecare copil va invata ca nu tot ce se clatina e leagan...
=========================================================================