*** Shoppaholicele Redouto-masochiste (88) ***

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by leea_cv

Maaaama ce preturi pe berry.ro. M-a luat cu lesin. Gravi te-ai chinuit mult pina i-ai gasit?

Pai ei m-au gasit pe mine, ca mi-au trimis mail pe adresa de la birou. Ideea e ca, fata de ce-am gasit eu in Mall Plaza, unele sunt chiar convenabile. Ma rog, pt mine. La pret se adauga 30 de ron livrare.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Gravi,

gentile sunt misto, dar unele sunt mai scumpe decat Furla; iar intre Furla si Dan Coma de ex. aleg Furla cu ochii inchisi; tocmai au primit colectia noua si gentile sunt intre 7 si 15 mil/bucata.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Graviduta spune:

quote:
Originally posted by ella_74

Gravi,

gentile sunt misto, dar unele sunt mai scumpe decat Furla; iar intre Furla si Dan Coma de ex. aleg Furla cu ochii inchisi; tocmai au primit colectia noua si gentile sunt intre 7 si 15 mil/bucata.

Ei, draci , da' eu nu ma uitam la Dan Coma ca intru in coma la pretul ala, fac si eu ca leea. Ma uitam la alea mai subtirele la pret. Da', apropo, de unde-ti iei Furla si zi-mi in Bucuresti, nu de prin peregrinari, ca poate trag si eu o fuga, ca sunt in penurie de genti.

Alina si Mara vrabioara (27 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

quote:
Originally posted by croco21

Graviduta, neaparat sa ne spui cum sunt marimile la belerini - mai ales la aia rosii. La ceilalti pot sa-ti spun eu ca am comandat un model similar, doar ca din colectia de toamna si sunt numerele mai mici decat la noi (39 e de fapt un 38).
Pe baza experientei mele, am ajuns la urmatoarea concluzie privind marimile la pantofi:
In Romania: 39
La Redoute Creation: 40
Edeis: 40
Jonak: 39 (desi uneori sunt putin mari)
Mellow Yellow: 39

quote:

Croco, eu in RO port cam 38 1/2. Mi-am luat de pe LR balerinii aia din lac (aveau si model ca leopardul), marimea 39 la ei si, desi cand i-am probat am avut impresia ca sunt buni, ma strang de-mi ies ochii din cap si nicio sansa sa se lase ca nu e piele. Va zic cum sunt astia pe care i-am luat acum. Sper sa-mi vina bine. Acum i-am gasit pe astia si pe astia si-mi plac tare mult. Dar i-am promis sotului ca ma abtin.

Deci, m-am apucat sa-mi masor piciorusul, eu purtand 39. Rezultatul: 25 cm . Conform tabelului lor, sunt undeva intre 39 si 40. Acum, din experienta mea redoutista cu pantofii, va pot spune urmatoarele:
- Soft Grey: mi-am luat www.laredoute.fr/vente-ballerines-soft-grey.aspx?productid=324099472&documentid=321408&categoryid=32411212&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank">balerinii astia mas. 39 a fost ok, si www.laredoute.fr/vente-escarpins-compenses-soft-grey.aspx?productid=324107693&documentid=452507&categoryid=32411212&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">sandale cu talpa ortopedica, tot 39, ok.la fel, am luatwww.laredoute.fr/vente-ballerines-femme-soft-grey.aspx?productid=324126252&documentid=201207&categoryid=41254268&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">balerini negrii tot 39, si sunt ok.
- Edeis: luat www.laredoute.fr/vente-tennis-edeis.aspx?productid=324116590&documentid=321408&categoryid=32411212&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=16" target="_blank">tenesimas 39, sunt la mica publicitate, ca-s miiiici. Dar am luat si www.laredoute.fr/vente-les-bottes-edeis.aspx?productid=324107838&documentid=530607&categoryid=32411212&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">cizmetot mas 39, in iarna asta, si au fost ok.si inca o pereche de www.laredoute.fr/vente-bottes-avec-guetres-femme-edeis.aspx?productid=324125925&documentid=201207&categoryid=41254268&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">cizme piele intoarsa, tot mas. 39, si tot foarte ok. deci....
- Jonak: balerini albi, mas 39, ok
- Redoute: erau primavara trecuta niste balerini rosii din lac, mas 39 a fost ok, erau Redoute, dar nu mai stiu daca Creation sau Essentiels, mas 39, ok.
- si de la Mellow Yellow am luat ceva, tot 39, si fura ok.
Oare pewww.laredoute.fr/vente-ballerines-bout-ouvert-femme-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324135539&documentid=207608&categoryid=22907132&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">
astia ar trebui sa ii iau 39 sau 40 ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

Gravi,

Furla este pe Calea Victoriei, vis a vis de Max Mara.
Or mai fi si altele prin Bucuresti dar eu numai in asta am fost, ca e aproape de birou si mai ajung in pauza uneori.

, mamica de David (24.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

Diotima - pe astia (http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-bout-ouvert-femme-la-redoute-essentiels.aspx?productid=324135539&documentid=207608&categoryid=22907132&single=true&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16) i-am comandat eu acum pt mama mar 38, albi, daca ai rabdare vreo saptamana iti spun cum sunt. Ea poarta un 24,5 romanesc, 37 in general, sa vedem acum daca ii vin. Eu aveam la fel dar am castigat un nr pt ca sunt inca grasa dupa nastere. Eu mi-am luat balerinii de lac (de 6,96 eur) si cei din velour kaki mar 39 si sunt buni, dar pantofii din lac rosu http://www.laredoute.fr/vente-sandales-la-redoute-creation.aspx?productid=324125763&documentid=201207&categoryid=30354938&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16 mar 39 imi sunt mari cu un nr pt ca se duce piciorul in fata.
Am comandat si balerini crosetati, pe negru, tot pt mama, adik mar 38 si astia la fel, pe rosu, m-a tentat cum arata in poza http://www.laredoute.fr/vente-escarpins-la-redoute-creation.aspx?productid=324135496&documentid=207608&categoryid=30355138&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
Daca sunt mari pt mama inseamna ca ma aleg eu cu ei, iar dac sunt mici ii scot la vanzare ca e pacat de ei sa zaca in dulap.
De la Nike - vente privee parca nu ma tenteaza nimic. Tricourile barbatesti par ok, dar precis iar ii sunt mici (scurte) sotului, ca toate cele luate de pe LR. iNTREBA CINEVA, NUMAI UN TRIcou EDEIS ii este bun pt ca e mai lungut. MENTIONEZ CA SOTIORUL ARE 1,9 M SI APROAPE 100 KG, asa ca nu va speriati, ca nu e din cauza tricourilor!

Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella35 spune:

Incep prin a va saluta pe toate. Eu am citit ceva din informatiile voastre referitoare la site-ul LR...e super..am si eu o rugaminte daca poate sa-mi raspunda cineva. Cum e cu masuriele pt barbati. Ce inseamna masura 125-133???...m-am uitat la un tricou si nu prea inteleg. Am selectat homme si deci e pt barbati nu pt copii...si atunci?
multumesc anticipat pentru raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_77 spune:

mai, fetelor, in cat timp ati clarificat situatia cu coletele neprimite? Adik sa fi primit bani inapoi? De doua saptamani ma tot corespondez cu ei referitor la comanda neprimita din 29 ianuarie si ma tot duc cu zaharelul, chipurile sa astept, chit ca le-am spus ca am primit comenzi din martie, deja.
EU scriu pe aide service, aveti un alt mail care ofera raspunsuri mai rapide?

Maria (29.11.2005), Stefan (31.10.2007) si Ioana

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ea9815662d7c2a948441b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">1 an
Decembrie

Botez Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokiy spune:

Please, ajutati-ma si pe mine cu un raspums.Am facut o comanda pe 15.03 fiind sambata ,iar acum cand am verificat la banca mi-au zis ca au blocate 2 sume identice la Laredoute .Una e pe 15.03(ziua cand am facut comanda) si una pe 17.03luni .Am facut eu ceva gresit si o sa-mi proceseze comanda de 2 ori sau asa procedeaza ei.

Kokiy mami de Claudia (12dec.2001) si Razvan (8 iunie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gio spune:

Buna fetele,

Am primit deja comanda din 13 martie - nu sunt f multumita

Am luat sandalele astea pt fii-mea - nr 30, insa ii sunt si mari si late:

http://www.laredoute.fr/vente-sandalette-enfant-fille-a-entre-doigt-okaou.aspx?productid=324136688&documentid=207608&categoryid=22920522&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16

sunt asa, pe crem si cred ca le-am luat cu ceva reducere, habar nu mai am. Daca le vrea cineva cred ca le dau pt ca ma gandesc ca indiferent daca ii creste piciorul pana la vara oricum vor fi prea largi....

http://www.laredoute.fr/vente-2-t-shirts-okaou.aspx?productid=324095469&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12

Asta arata chiar bine, parca numerele sunt un pic mai mici.

http://www.laredoute.fr/vente-montre-laura-clement.aspx?productid=324092761&documentid=389608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12

ceasul pe negru, arata interesant insa se asaza aiurea pe mana :(.

http://www.laredoute.fr/vente-robe-tunique-femme.aspx?productid=324079173&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12

asta maro - vine bine insa e cam groasa, ca un trench asa,,,

http://www.laredoute.fr/vente-besace-les-essentiels.aspx?productid=324117310&documentid=321408&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12

pe bleu - am luat teapa insa ca n-am fost atenta si n-are fermoar.

Acum cand ma uit la poza imi dau seama cum sunt hainele, cred ca pana "imi fac mana" si invat ce si cum mai iau niste tepe.

Acum astept comanda din 18.03, sunt curioasa cand vine.

Cat despre coduri, mie celebrul cod care reduce 15 euro mi-a redus doua tunici prix mini. Le-am comandat pt o prietena.

Am pus ochii pe niste tenesi
http://www.laredoute.fr/vente-baskets-toile-femme-active-wear.aspx?productid=324136048&documentid=207608&categoryid=0&single=&hasnext=0&hasprev=1&direct=false&pagesize=12

Cred ca nu ma voi abtine pana nu-i iau.

va pup

Mergi la inceput