LMA Albinute & bondari de martie-aprilie 2007 (77)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

cateva poze de la ziua lui Victor aici restul maine.Pup.Noapte buna

Marta mama lui Victor Mihai 12.03
Varsta lui Victor
Victor Mihai

Asa s-a nascut Victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Super Victor cu ochii albastrii!!!

Poze cu noua frizura , ca azi i-am taiat un mot si i-am bagat masina de tuns in plete!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaradu spune:

La multi ani sarbatoritilor!!

am vazut poze, foarte frumusei parintii, piticii, toti!

multumesc tzuna pt raspuns. am inceput si eu sa ii dau multi sanostol pt ca intrase in greva foamei, ceea ce nu prea ii statea in obicei. sa vedem cum mai merge.

avem si noi poze noi la semnatura. acum o selectie:
nu deranjati! ma relaxez ... tati e pe post de fotoliu :)
am un tata ... denaturat :))))
asta pui am primit de la nasa mare (mama lu' nasica). seamana cu mine??
ma relaxez
am motor nou, dar ma plimb cu el prin casa ca afara bate un alizeuuuu (asa a zis mami)
sa-i zica cineva lui tati ca traim in romania, nu la pol!!!
am si eu freaza noua!!

cam atat ... poze cu tortul nu avem, dar poate recuperam de pe la invitati!!

va pup!

mamica lui Matei Stefan 12.03.2007
Varsta lui Matei
poze cu matei - 1 AN!!!
Matei, mami si tati te iubesc mult ... mult ... mult de tot!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

LA MULTI ANI SARBATORITILOR NOSTRII SI DE ASEMENEA SI CELOR TREI MAMICI CARE AU MAI ADAUGAT UN ANISOR!
SANATATE MULTA VA DORIM SI NUMAI IMPLINIRI SI VA PUPAM CU DRAG PE TOTI!!!

despre noi nu prea am mai zis nimic, nu mai pot intra deloc la calculator pt ca vrea si ea si deci nu pot face nimic cu ea in brate ; plesneste tastele iar daca o iau incepe sa planga , asa ca am redus timpul alocat calculatorului ; dar incerc sa tin pasul cu voi sa vad pozele de la aniversari , sunt toti niste frumosi !!!
in mare suntem ok , mai nou vrea domsoara in brate cand sunt si eu in picioare daca stau jos nu are treaba cu mine ; si ai vostrii vor in brate acum dupa ce au inceput sa mearga????
nu are rabdare sa stea sa se joace, inca, s-ar juca numai la dulapurile din bucatarie;
a inceput sa zic ta-ta dar tare stalcit ii iasa, e asa dulce;
merge toata ziulica , a mai tras si cazaturi mai ales seara cand e obosita;
cam atat despre noi , ar mai fi dar , altadata
pa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2200 spune:

Multumesc fetelor pentru urari. Intr-adevar, Raul e ratiunea mea de a trai. Nu-mi pot imagina viata fara el si nici nu vreau sa ma gandesc ce as fi facut daca el nu era. Ii multumesc lui Dumnezeu ca este sanatos, ca papa bine si e cuminte.

Azi am terminat seria de petreceri, ca noi am sarbatorit ca in povesti... trei zile (fara trei nopti). Azi am asteptat sa vina nasa sa-i taie motul, dar daca ea nu a venit, i-am taiat noi motul, i-am luat amprenta pentru setul de amprentare si l-am pus sa aleaga de pe tava. Prima data s-a infipt in sticla de parfum si nici ca i-a mai dat drumul. Al doilea obiect a fost o seringa (de plastic). Dupa aia s-a uitat la bani, dar i-a dat deoparte, a pus mana pe pix, dar nu l-a luat in mana si s-a indreptat vijelios spre ata. Ce va fi, cum va fi.... ramane de vazut. Sanatos sa fie si sa aiba un strop de noroc.

Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Vin si eu la spartul targului sa spun LA MULTI ANI, RAUL!. Sa cresti mare, sanatos si sa nu te ocoleasca norocul!

Am vazut ceva poze, mi-au ramas in minte ultimele cu tunsulici de Carmenefr si ochii albastri ai lui Victor. Carmen, bine ca a stat la masina, vreau si eu sa o tund pe Maya dupa mot, dar ea se sperie de genul asta de zgomot, asa ca apelam la aparat de ras.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Maya
Sanatate, fericire si noroc!

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefimic spune:

[size=4]LA MULTI ANI![/size=4]
MAYA

SA CRESTI MARE SI SANATOASA,CU MULTE BUCURII PENTRU PARINTII TAI!
SA-TI DEA DUMNEZEU TOT CE ESTE MAI BUN SI MAI FRUMOS PE PAMANT!

cata mami de STEFAN(9.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La muuuuuulti ani, Maya!

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

La multi ani, Maya!!!

"People who say they sleep like a baby generally don't have one."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput