LMA albinute&bondari de martie-aprilie '07 (73)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

Crina_mio eu i-am dat lui Vlad vitamine cand avea vreo 3 luni dar din pacate fara efect la noi. Dar stiu ca mai sunt fete care au dat. Poate careva are si rezultate bune. Eu i-am dat Sanasol.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

A mea nu manca numai lapte, manca numai ciorba sau supa uneori... dimineata, la pranz si seara...
A... si iaurt seara... variam putin...
A avut o perioada lunga de greva la lapte...
Acum cat lapte bea? 1 litru pe zi.
Dar tot cam acelasi lucru mananca: ciorba, supa, lapte, iaurt... felul 2 nu-i bun... doar la gardi... Vb. foarte serios... acolo mananca, acasa nu e bun...
Fructe... 2-3 ori pe luuuuna

Dar ce e cel mai important legat de subiect... nu au avut nici un efect vitaminele... Cu sau fara, tot aia a fost...

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zadi spune:

Crina- si eu i-am dat Ingridei vitamine pt. la fel nu manca hrana solida, doar titi lapte. Efect dupa vitamine 0. Ca si tine imi puneam problema ce mananca, daca se satura, daca devine anemica, daca....dupa ce i-au iesit caninii adica la 1 an si 6 luni ii avea pe toti, copila mea a inceput sa manance bine. Iar dupa ce am intarcat-o la 1 an si 7 luni a inceput sa nu imi mai faca probleme cu mancarea.

Ce am constatat eu: daca ii dau sa suga lui Ian in timpul zilei nu mai mananca toata portia de la ora 16 sau pe cea de la ora 19.
Si daca ii dau sa suga pe la 8 dimineata nu mai mananca bine fructele. Deci laptele meu inca il satura pentru 4 ore.

Pozele cu picii mei- multumim tuturor celor care le-au vazut. Sa stiti ca singurele momente cand ii mai pot face poze lui Ian sunt la baie, in patut sau in scaunul de masa. In rest nu reusesc sa il mai prind pt. ca se misca non-stop si nu scot nicio poza buna.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Buna seara!

LA MULTI ANI ! , multa sanatate si fericire pentru Fabiana si Robert. Asteptam vesti si poze.

Maria e bine , azi am fost la vaccinul de 1 an. A plans cu niste lacrimi de crocodil si ca sa o impac am fost in parc si-am dat-o vreo 30 minute intr-un leagan de copii mici. Doctorita m-a luat pe nepregatite ca i-a facut DTP-ul , anti polio pe gurita si Priorixul. Stiam ca se pot face si impreuna dar mai stiam ca unii medici prefera sa faca Priorixul pe la 1 an si 2 luni. Acum am emotii. Sper sa nu pateasca ceva. sa nu-i apara reactiile adverse de la Priorix chiar sambata cand o sarbatorim.

AMMA- ma bucur nespus ca esti bine. Ai grija de tine si mai asteptam vesti de astea bune.

CARMEN- l-am vazut pe Vladut ce scump este si ce prieteni frumosi are...

Am vazut si eu site-ul e f dragut. Sub marimea 19 nu este nimic la fetite?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

LA MULTI ANI, FABIANA SI ROBERT!

arissa - mami de Maya(18.03.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddana spune:

"Carticica practica" (varianta a revistei Practic) numarul 32 este plina numai de retete de mancare pentru copilasi. E drept, majoritatea retelelor sunt pentru cei mai maricei, dar sunt si destule pentru tancii nostri. Mie mi se pare foarte utila.

"People who say they sleep like a baby generally don't have one."
Dana mamica lui Dragoselu' - 20 martie 2007
Cum mi-am petrecut inceputul lumii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefaniya spune:

La multi ani ANA
La multi ani Fabiana Mihaela

La multi ani Robert

Roxanici - cred ca vor trece peste 10ani ca sa ajunga metroul la aeroport Autobuz e dar doar pana in Piata Victoriei si de-acolo metroul o statie,dar eu cu bagaje...Vad poate gasesc vreun taxi de la meridian,ca ei sunt mai ieftini

Martutza - pai Carl se prapadea de ras pt ca se desfacea cutia,daca o lipeam cu scoci nu mai avea farmec

Lui Carl ii ies 3 dinti,saracutul dar vad ca e linistit.

si aici http://good-times.webshots.com/video/3009827070101635858Ffqgil Carl cu nu ai voie,asa asculta el.

Zadi - am vazut site-ul,super incaltaminte si sper sa va mearga.Doar ca preturile sunt bune in comparatie cu calitatea,dar la salariile din RO...

Am vazut ca sunt multe pozici,asa ca ma retrag la admirat.

Amma - sanatate!

O noapte linistita!

CARL IUBITUL 05.04.07 si mami Stefaniya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

La Multi Ani, Nicolas Mihai

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radcarmen spune:

La multi ani Nicolas Mihai!!!

Zadi, frumos site-ul, bine structurat si pe intelesul tuturor. Va doresc bafta! Sunt foarte frumosi papuceii numai ca sunt cu muuuuuuuult peste puterea mea de cumparare.

Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kitty spune:

La multi ani, Nicolas-Mihai!! Sa cresti mare, sanatos, inteligent si frumos, sa ai o viata frumoasa !

Stefaniya, m-am distrat de minune de filmuletzele cu Carl . Mi-au placut cel mai mult cel in care va imita cum radeti si cel cu cutia care se invartea si ursuletzul tau nu se mai oprea din ras. si mai imi place in pozele si filmele voastre ca e evident ca toata familia e in jurul lui Carl, tin minte si pozele de la sarbatori si acum si acestea.

Zadi, mi-a placut tare de zana, cand a batut ea din palme in locul lui bebe si iti tot atragea atentia ca ea a batut din palme. Cred ca un pic de gelozie este acolo!!

Povestea cu vitaminele...ma framanta si pe mine. eu nu sunt adepta vitaminelor, cred ca e mult mai sanatos sa-si ia ei ce-si trebuie din mancare. Pe de alta parte ma tot intreb, la ce rau mananca Giulia, oare e in regula? Sa nu dam intr-o carenta de ceva. Oricum cred ca nu-i dau fara sa-i fac analize.

Tzuna, tinem pumnii sa nu faca vreo reactie la vaccin chiar acum pe ziua ei.

Kitty, Raul 25.05.1999 si Giulia 12.03.2007
Poze
slideshow

Mergi la inceput