LMA albinute&bondari de martie-aprilie '07 (73)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_alexia spune:

quote:
Originally posted by Zadi

Crina- si eu i-am dat Ingridei vitamine pt. la fel nu manca hrana solida, doar titi lapte. Efect dupa vitamine 0. Ca si tine imi puneam problema ce mananca, daca se satura, daca devine anemica, daca....dupa ce i-au iesit caninii adica la 1 an si 6 luni ii avea pe toti, copila mea a inceput sa manance bine. Iar dupa ce am intarcat-o la 1 an si 7 luni a inceput sa nu imi mai faca probleme cu mancarea.

Ce am constatat eu: daca ii dau sa suga lui Ian in timpul zilei nu mai mananca toata portia de la ora 16 sau pe cea de la ora 19.
Si daca ii dau sa suga pe la 8 dimineata nu mai mananca bine fructele. Deci laptele meu inca il satura pentru 4 ore.

Pozele cu picii mei- multumim tuturor celor care le-au vazut. Sa stiti ca singurele momente cand ii mai pot face poze lui Ian sunt la baie, in patut sau in scaunul de masa. In rest nu reusesc sa il mai prind pt. ca se misca non-stop si nu scot nicio poza buna.

Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)

Zadi, am citit ca pana la 1 an si 7 luni a mancat fetita da lapte de la san. A renuntat cu greu la san sau ai pacalit-o si nu i-a mai trebuit?Si apoi ati trecut la canita?Te intreb pentru ca fetita mea, Alexia(10 luni) inca mananca lapte de la mine si nu are de gand sa "ma elibereze" prea curand. Si de biberon nici nu se pune problema, il poarta in gura ca pe o jucarie.

MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Vitamineleasa cum a spus si Eliana nu am vazut la Maria nici o imbunatatzire si i-am dat destule,degeaba,mai degraba te-as sfatui ca dimineatza sa-i dai suc de fructe facut de tine evident la prima masa,s-ar putea sa reusesti asa sa-i maresti pofta de mancare.Sa nu zic intr-un ceas rau saptamana asta Maria a mancat ca un lup,insa nu stiu de ce,sunt insa foarte multumita.

La multi ani Nicolas Mihai,sa fii sanatos ,sa luminezi viata parintilor,sa ai parte de bucurii si reusite!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

capitol nou poftiti la zumzait

Mergi la inceput