LMA albinute&bondari de martie-aprilie '07 (73)
Raspunsuri - Pagina 20
radcarmen spune:
Zadi cel mai tare imi place poza asta. Ce tare se iubesc puiutii tai.
Filmuletele agata tare si nu reusesc sa le vad decat cateva secunde. Oricum am dedus de acolo ca Ingrid da tonul si Ian o imita. Deci e o harmalaie la voi acasaaaaaaa.
Ama ba bucur ca vestile sunt bune. Sanatate multa si sunt sigura ca totul va fi bine.
Pupilici.
Carmen, mami lui Vlad Gabriel - atat de mare
Poze cu puisorul meu
stefimic spune:
LA MULTI ANI!
FABIANA MIHAELA si ROBERT
SA CRESTETI MARI, SANATOSI SI SA ADUCETI NUMAI BUCURII.
LA MULTI ANI! albinutele stupului care astazi au mai implinit o lunisoara.
THEODORA IOANA de mami ELPOWER
RAMONA de mami DANI7ASI
MAYA MARIA de mami IULIANA 2007
ANA MARIA de mami CAMITU
ANA MARIA de mami FLORIN-A
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
stefimic spune:
Acum sa va spunem ca v-am admirat pozele.
incep cu ZADI care are doi ingerasi de copii, cred ca te simti tare mandra cand ii privesti, desi cred ca ti-a fpst greu sa te descurci cu amandoi dar cand te uiti la ei constati ca merita orice efort.pupam pitici mici si scumpici.
MADAROZZ frumoasa petrecere, foarte frumos MARK si ce tort super. lui i-ai dat sa guste?
RADCARMEN ce haiosi sunteti in pozici si ce frmos se distreaza el cu tati.
PISIKUTA bine ati venit in stupul nostru. foarte draguta albinuta ta.
CARMENFRva dorim sanatate multa si sa va iasa maselutele cat mai repede si usor.
AMMAiti dorim sa te refaci cat mai repede si sa ne dai numai vesti bune.
cata mami de STEFAN(9.03.2007)
ralualexandrei spune:
La multi ani cu sanatate Fabiana Mihaela si Robert!
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
roxanici spune:
ihaaa, http://www.incaltaminte-copii.ro/ is up and running sa vedem daca si functioneaza....
Zadi, dai ceva la primul cumparator?
roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)
Amma23 spune:
Mamaaa, Zadi super incaltamaine si preturi misto.Ma faci sa incep sa cumpar din Romania :-). Vad ca trimisul e gratis in tara, da in strainatate ?! Cum e?
Bafta la vanzare!
Ama si Lucas 12 Martie 2007
Zadi spune:
Fetelor am dat drumul site-ului www.incaltaminte-copii.ro
Roxanici- ai fost pe faza. Te puuuup.
Amma- in primul rand ma bucur enorm ca esti bine. Asteptam vesti de la tine desi Roxanci ne-a spus ca a fost bine la consultatie. Sper sa fie bine in continuare. Te pupam pe tine si pe Lucas.
Referitor la transport inca nu am luat in calcul transport extern, dar pentru tine o fac. Asa ca spune-mi ce anume te avantajeaza posta sau curier rapid. O sa ma interesez si eu. Eu lucrez cu DPD din Germania.
Cat despre preturi la incaltari:
- preturile sunt mai jos decat in Europa cu 5% (ex. www.schuhhaus-zur-oper.at)
- preturile sunt mai jos cu 10 % fata de SUA (www.zappos.com)
Atentie colectia primavara-vara 2008 e prezentata doar pe situl meu. Ceilalti intra cu ea la 1 martie.
Ceea ce va rog este sa cititi ghidul practic pentru ca acolo am muncit cel mai mult, iar informatiile sunt foarte interesante.
Astept parerile voastre atat pozitive cat si negative.
Dana-mami de zana si zan
Ingrid (25.12.2004)
Ian (16.03.2007)
Crina_mio spune:
Carmen ce frumos se distreaza Vladut!!! pui mic
Zadi - ai doua minuni de copii pe amandoi.
Eu sunt suparata ca puiul meu nu vrea sa manance . Nu stiu ce sa-i mai p regatesc ca sa-i placa si ei. Ma gandesc sa-i dau niste vitmine, poate-i revine si ei pofta de mancare. Fetele care ati dat vitamine puilor, dupa ce le-au terminat au inceput sa manance mai bine?? Si ce vitamine ati dat?
Crina si Maya Georgia
Luna a10-a
varsta Maya
elyanne spune:
Din experimentele mele cu Elena, vitaminele dau pofta de mancare doar atat cat sunt luate, daca dau si atat... iar pe urma pauza...
Si ce rezolvam? Ca doar nu putem sa le daum non-stop...
In plus, vitamninele date acum vor avea consecinte in viitor, in adolescenta... Nu se dau chiar asa, dupa ureche... Tot medicamente sunt si astea...
Nu vreau sa suapr pe nimeni... asta-i parerea mea, asta am constata dupa ce am incercat si asta cu Elena mofturoasa, dupa ce dr. a zis hai, sa-i dam si vitamine poate-poate o convingem... Se pare ca nu au avut nici un efect, doar cat timp lua... Asa ca ce rost avea sa-i mai dau...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
Crina_mio spune:
Eliana - pai nici eu nu as vrea vitamine. Dar daca o perioada mare de timp (e mai bine de o luna) nu mananca aproape nimic decat tzitzi oare nu o sa aibe probleme cu carenta de vitamine??? Nu stiu ce sa fac, dr. zice sa am rabdare si sa o las sa manance atat cat vrea ea. Pai daca nu vrea deloc??? Azi a mancat dimineata un mar cu 2 biscuiti, la 2 cand am venit de la serv. i-am dat tzitzi si dupa ce s-a trezit nu a vrut nici macar o lingurita din legumele cu carnita. Acum ii pregatesc cereale, poate, poate o vrea si ea cateva lingurite.
Wish me luck!!!
Crina si Maya Georgia
Luna a10-a
varsta Maya