Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

bine a-ti revenit dragi mamici,

Sim bine ca nu s-a intamplat ceva, sa treaca sperietura

Ana ceva poze...

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

quote:
Originally posted by mandarinutza
Antonia mi-a spus acsa ca i-au cam placut baietii de la masa ei.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Este de mentionat faptul ca Antonia a fost singura fata la masa aceea. Va dati seama cate ocheade a primit!Ei, a mai fost si Sofia Sabinei, dar ea nu se pune, ca a fost, asa cum a spus chiar ea, singura fata mare de la intalnire.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Prisi, Roxana, Isabeluta, multumim.

Roxana, nici prin gand nu-mi trece sa stric relatia speciala! Si nici nu am cum, de vreme ce e speciala. Dar am vazut ca incercai sa te cuplezi cu Miru de Prisi si nu parea sa te intereseze Ioana de Carpatina. Si da, am observat si eu ca de ceva vreme duamna Carpatina nu te mai baga in seama, dar am crezut ca relatia a devenit mai speciala si ati trecut pe PM.

Isabeluta, nu stiu de ce s-a mirat. Poate s-a mirat pentru ca el papa tzitzi exclusiv si poate era mirata ca se satura si nu se trezeste. Zau daca stiu de ce s-a uitat atat de mirata la mine...

Ma bucur ca v-ati simtit bine, fetelor! Asta e cel mai important. Asteptam poze...

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Si noi am ajuns, dupa ce am mai tres o plimbare prin cismigiu, ca sa doarma linistit . A fost chiar foarte placut, nici nu stiu cand a trecut vremea.
Ma bucur ca v-am cunoscut si eu face to face.

Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)

www.flickr.com/photos/9465085@N07/sets/72157603778104053/" target="_blank">Mutrite de Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Sim nu te mai gandi, a trecut, bine ca nu s-a intamplat nimic.

Asa cum au spus fetele a fost ok, baietei si fetite frumoase, cam putine fetite.... Cred ca, Cristi le-a aratat ce inseamna suparici, iar Sim si Teo sigur au luat aminte.....hihi, a urlat in masina la intoarcere de i-au dat lacrimile( sigur nu are canalul lacrimal infundat, atata lucru bun), iar dupa ce a ajuns acasa a dormit imbracat cu geamul deschis inca jumatate de ora, acum este cu gura pana la urechi, rade din orice......

ma apuc sa descarc pozele pe care le-am facut eu....cam putine.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Mandarinutza, multumim.

Sim, sa treaca supararea. Bine ca nu s-a intamplat nimic, ca neatentii mai apar chiar si la cei mai experimentati. Sunt convinsa ca de acum o sa te uiti de 2 ori dupa masina de politie!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Sim, uite o , ca sa nu mai fii . Stim cum se spune:Cineva acolo sus va iubeste. Te cred ca te-ai speriat, dar nu te mai gandi.

Cecilia, pai Cristian cred ca s-a cam suparat ca a vazut 2 concurenti seriosi la bebelusele de la intalnire:Stefan si Mihnutu si a vrut sa ii sperie nitel.

Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

quote:
Originally posted by cecilia L

Sim nu te mai gandi, a trecut, bine ca nu s-a intamplat nimic.

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Imediat dupa incident am fost ok, dar acum imi tot amintesc cum l-am vazut in oglinda laterala ce aproape a oprit...doar l-ai vazut si tu. Ma ingrozsc doar la ideea ca putea lovi portiera din spate de la Stefan. Il astept diseara pe tati ca sa ma plang lui putin, poate trag si un mic bocet sa ma calmez.

Lui Cristi acorda-i putin credit, il dor si pe el gingiile, dar cine-i iepurash?

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihailescu teodora spune:

Si noi am ajuns cu bine!
Ma duc sa-l culc pe Mihnea si incarc si eu pozicile!

Edit:atmosfera belea,m-am simtit super!
Cred ca bag si eu un pui de somn langa Mihnea!

Teodora ,cea mai fericitade Mihnea Andrei(17.10.2007)
Mihnea
www.flickr.com/photos/21367727@N02/" target="_blank">Papanashul meu iubit

,,Daca vei reusi sa-ti pese si de altii inafara de tine,vei avea succes si te vei simti implinit'' Maya Angelou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Yaia, oricum ma asiguram de mai multe ori, si acum m-am uitat dar era in unghiul mort si nu l-am vazut, iar politistii chiar nu aveau de ce sa opreasca acolo...

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput