Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (81)
Raspunsuri - Pagina 8
melaniatud spune:
Isabeluta lui Tudor i-au aparut astfel de puncte albe pe la 2 luni arata ca niste mici cavitati chiar si sunt mai deschise la culoare decat gingia.
Nu este exclusiv un semn clar ca ii apar dintisorii.
Si eu m-am intrebat de ce are acele pete simetrice exact in locul unde tb sa apara primii dintisori... m-a lamurit pediatra.
melaniatud spune:
Prisi cred ca ai dretate si mie mi s-a parut ca e mult dupa 6 luni.Cred ca ma apuc de aerobic... mie imi place si am facut mult inainte de sarcina chiar imi este dor.Singura pb e timpul si...cine sta cu Tudor cat sunt la sala!!
Dar cred ca o sa incep acasa pt ca stiu programele pe de rost.
Intr-adevar cu alaptatul e o pb... nu ti-as recomada sa faci sport inca.Eu nu am mai avut lapte de cand Tudor avea 3 luni.
Mami de Tudorica fara frica (05.10.2007)
anghelada spune:
Melania: in legatura cu burtica, eu inainte sa nasc nu aveam burta DELOC, dar in timpul sarcinii m-am ingrasat aproape 30 de kg... nu am mancat mult, cred ca de la tratament... Ce vroiam sa zic este ca inainte eu aveam un mic secret... imi incordam burta de cate ori imi aminteam... si pe scaun si afara ... nu imi tineam respiratia, ci ma jucam cu muschii abdominali... eu niciodata nu am putut face ex pt abdomen ca ma doare spatele, insa asa, chiar nu am avut pr5obleme deloc... incerca si tu... pana vei putea face ex. mai complexe...
Si eu acum ma lupt cu kg. am 70 si pana la 56-57
http://community.webshots.com/user/anghelada
Cineva acolo sus ne iubeste.
melaniatud spune:
Anghelada o sa incerc.Interesant ce spui tu!
Eu mai am 5 kg de dat jos. Am pus 15kg.Dupa ce nu am mai alptat am pus 2 kg abia le-am dat joc consumand doar mancare preparata la Steamer (cu aburi) si dimineata cereale Fitness cu lapte.
Dar de fapt ma omoara lipsa asta de miscare.
Referitor la durerile tale mentionez ca si eu am avut in timpul sarcinii si dureri de spate si de articulatii... f f neplacute.Au trecut de la sine.Medicul mi-a spus ca am reumatism si ca s-a agravat in sarcina.O sa fac un control din nou sa vad cum stam.
cecilia L spune:
Pinacolada uite aici
http://www.miniblu.ro/produs.php?cod_categorie=42&cod_produs=883
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
poze
sim_stoian spune:
Am revenit, a fost relaxant. Partea nasoala este ca era sa intre unul in mine, era vina mea oarecum pentru ca eu ieseam de pe o strada secundara, dar nu l-am vazut din cauza unei masini de Politie care vroia sa faca stanga pe straduta de pe care ieseam eu, dar nu asa cum e normal pe dupa masina mea, ci se oprise inainte si astepta sa ies eu Ala care a venit din dreapta era in unghiul mort cand m-am asigurat si nu l-am vazut, noroc de faptul ca a oprit Offf, ma doare iar capul cand ma gandesc.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list
slippers76 spune:
Am ajuns si noi. A fost suuuper relaxant. Imi pare bine ca v-am cunoscut si face to face, dar oricum, parca va cunosteam de o vesnicie.Vlad a dormit tot drumul, l-am lasat dormind la aer, s-a trezit acum un sfert de ora, a mancat si s-a culcat la loc. Nici n-am apucat sa-i schimb scutecul. Doamne cat poate sa doarma! Repetam si maine figura ca sa doarma si tzancul meu?
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
mandarinutza spune:
Off,Sim,imi pare rau. Bine ca nu s-a intamplat nimic.
A fost foarte relaxant laintalnire, asa cum zicea si Sim. Copii s-au distrat, au socializat, mancarica buna.Antonia mi-a spus acsa ca i-au cam placut baietii de la masa ei.
Yaia, felicitari pentru bb voinicel!
Isabeluta, eu mi-am dat seama cand i-a aparut primul dinte Antoniei, cand m-a muscat de mana si am simtit ceva ascutit, pana atunci nu vazusem nimic deosebit pe la gingii decat o usoara albeata a gingiilor.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
papanash spune:
hello mamici, la multi ani sarbatoritilor si bun-venit noilor mamici si bebeilor din dotare.
noi am avut musafiri pana azi si n-am reusit sa mai intru pe forum, am citit un pic din capitolul asta dar mai am de recuperat din urma.
la noi sunt bune toate, mie mi-a trecut raceala, nici n-am lasat-o sa-si faca prea mult de cap ca nu-mi permite colegul de pat ( andreutz), am bagat pastile la greu si m-am rezolvat.
Andrei e bine, persevereaza cu statul de-a busilea, a inceput sa miste picioarele dar nu si mainile, prin urmare cade-n nasuc.
Scuipa cu pasiune,din ce in ce mai tare, cu limbuta afara, e foarte fericit si rade......
Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)
sim_stoian spune:
Mandarinutza, asa e, bine ca nu s-a intamplat nimic pt ca nu mi-o iertam, lovea masina exact in partea unde sta Stefan si nu vreau sa ma gandesc mai departe... De fiecare data ma asigur, nu ma bag aiurea, dar acum chiar nu l-am vazut din cauza masinii Politiei
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list