Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (81)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Gata, am pus pozele, o sa le pun mai tarziu si pe mailul comun, sper sa nu fi botezat pe nimeni......

poze intalnire

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Foloseste cineva cereale Nestle etapa 1(de la 4 luni) orez cu morcov sau cu roscove?Ce papere aveti
Lui Tudor ii plac f mult!

Poze Tudorica fara frica (05.10.2007)
http://picasaweb.google.com/claudiu.vt/BotezTudor?authkey=d7vWV_a2m0Y

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
Originally posted by andreeaiosif

buna dimineata fetelor,

nici nu stiu cum sa incep, ca nu imi place sa ma plang, dar david al meu ma omoara noaptea! adoarme pe la 10 si doarme legat 3 ore dupa care se trezeste, mananca si apoi - din ora in ora se trezeste doar sa ai o gurita de lapte si adorme la loc. maraie incetisor dar daca nu ma duc la el cu bibi incepe sa planga din ce in ce mai tare. nu sta mult treaz, dar e suficient cat sa ma trezesc si uneori nu mai pot sa adorm imediat... si asta din ora in ora. pe la 7 jumate dimineata gata! se trezeste si nu mai vrea sa stea in patutul lui orice ar fi.

vi se intampla si voua? ce pot sa fac sa doarma si el mai bine? aveti idee?

peste zi doarme de 3 ori 30-45 minute.

cu mancarea - el papa bibi humana 1 si piureuri de fructe (mar, para, piersica, banana, strugure, portocala) sau legume (morcov, gulie, telina, pastarnac, putin cartof, cam asta i-am dat). sunt zile cand mananca 1 borcanel de 125 intreg, sunt zile cand nu vrea decat 1/2. uneori ii mai cumpar borcanel gata facut, dar in general ii fac eu la blender. nu i-am dat cereale inca, medicul lui a zis ca nu are rost sa il ingrasam. :) acum e (de degraba) slab are 8kg si lung are 71cm.

Andreea si David (31 aug 2007)

De la 4 luni se trece la humana 2, tu de ce-i dai inca humana 1 ?
dupa parerea mea ii dai deja cam multe fructe si legume, eu stiam ca se face o pauza de 3-4 zile inainte de a introduce un aliment nou, ca sa-i testezi reactia. Tu cand ai inceput diversificarea ? Te intreb fiindca eu nu-i dau decat lapte si cereale (2 masuri-seara si dimineata), incepem peste vreo luna cu supica.
In leg. cu somnul de noapte, eu cred ca simte nevoia sa fie langa tine mai des, ai incercat sa-l iei noaptea-n pat cu tine, sa vezi daca se mai trezeste ? Nu ma dau mare cunoscatoare, da eu asa as face.

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sim, nu te mai gandi la lucrul ala urat, mai ales ca nu era vina ta. Da' ia zi-mi, nu le-ai zis nimic politistilor din masina?

Cecilia, multumim de poze! Super. Ma bucur pentru voi, fetelor! E o idee excelenta, face bine si mamicilor, si bebeilor! Dar nu o vad in poze pe Sabina balerina!

Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

quote:
Originally posted by melaniatud

Foloseste cineva cereale Nestle etapa 1(de la 4 luni) orez cu morcov sau cu roscove?Ce papere aveti
Lui Tudor ii plac f mult!

Poze Tudorica fara frica (05.10.2007)
http://picasaweb.google.com/claudiu.vt/BotezTudor?authkey=d7vWV_a2m0Y

da, eu folosesc si lui Andrei ii plac, nu i-am dat decat 2 masuri seara si 2 dimineata, si a cam facut gusa....

Mama de papanash Andreiutz ( 02.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melaniatud spune:

Papanash si eu ii dau lui Tudor Humana 1 si are 4 luni
Mi-a zis pediatra ca pot sa-i dau pana la 6 luni pt ca e mai consistent si are vitamine mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prisi spune:

Cecilia multumim de poze , foarte frumoase, bubulini care mai de care mai frumosi si mamaici la fel, Andreea ce bine i-ti sta cu doi baieti cucuieti

mai astept cu interes impresii si poze de la alte mese

poze
Marta si Miruna (06.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Ma bucur ca v-ati simtit bine si v-ati relaxat. Imi pare rau de patania Simonei, dar bine ca pana la urma nu s-a intamplat nimic. Sper ca ati mancat si ati socializat si pentru mine.

Yaia, mi-ai raspuns prea serios, din partea mea era o gluma. Sigur ca noi de dam la Miru, dar vorba a fost de Carpatina. Cat despre faptul ca ma ignora...deh, ispitele sunt multe.

Vazut si pozele voastre, super mamici si super bebei. Mai astept si de la masa cealalta.

Ma duc sa stau si cu Alex, saraca exact in perioada asta am cam ignorat-o ca sa il pot cara mereu pe Andrei in brate. Acum el doarme si ma duc sa ma joc cu ea. Sunt necajita rau, a plans infernal acum dupa-amiaza. M-am si speriat, mancase la 4 2 borcane cu tot cu carne si a adormit la 5 dupa ce a papat ditamai bibele complet. Nu stiu daca plangea de foame sau de dinti, dar sunt super ingrijorata. Sunt un fel de urlete, nu plansul ala obisnuit. Nu va spun cum se inroseste si continua tipetele alea de am impresia ca nu trage aer. Nu l-am vazut chiar niciodata in halul asta, adica l-am vazut si ieri, dar niciodata pana acum. Vineri il duc si la doctor. Ma duc la fata pana incepe iar concertul.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Yaia, era vina mea oarecum, oricum, incerc sa trec peste moment. S-a intamplat cand ne duceam spre Violeta, acolo am fost OK, dar dupa ce am ajuns acasa imi revine obsesiv in minte imaginea care am vazut-o in oglinda laterala...Il astept pe tati sa ma ajute sa depasesc momentul. Ce sa le mai spun politistilor?

Cecilia, multumim de poze, o sa le iau mai tarziu de pe mailul comun. L-ai botezat pe Robert de Mad, in rest e OK.

Ma bag si eu la nani cu Stefan, poate reusesc sa adorm.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Blogul lui Stefan
Mamicile gatesc
Pentru vizualizarea blogului trebuie sa va logati cu userul septoct2007@gmail.com, parola o stim toate
Pozele noastre le gasiti pe flickr in Contact list

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Bine ati revenit dragelor!

Sim Hai spune-ne tot si relaxeaza-te! Bine ca ati scapat cu bine!

Mandarinutza m-a muscat si pe mine de san de cateva ori, dar nu vedeam nimic cum ai zis si tu. M-am gandit ca e mai mare si are forta mai multa. Acum nu conteaza daca ies sau nu, important sa nu-l chinuie pe el prea tare.

M-a bag la vizionat!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput