*** LA REDOUTE *** (78)
Raspunsuri - Pagina 18
Brigit spune:
hai ca vin si eu sa ingros randurile redoutistelor optimiste! haideti sa nu ne mai framantam degeaba cu holdurile, sa mai avem putintica rabdare, stimabilelor !
iar daca nu si nu, atunci pac! la razboiul! sunt optimista, da nu pacifista!
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
adeea_ro spune:
eu zic sa asteptam sa vedem ce le raspund fetelor care su scris pe site ca au banii pe hold inca de la sfarsitul lui ianuarie. ca parca zicea cineva ca a scis despre asta la doamna Sabine...
ma mananca degetele sa-i scriu si eu despre asta dar mai am comenzi din 20-24 nesosite si cu banii incasati si nu vreau sa mi se intample ceva... ca am cam abuzat de celebrul COLIS
Brigit spune:
a, si Felicia, sa avem pardon! daca le-ai scris pe aide et services legat de hold- sa avem pardon , da stai frumusel la coada, cat esti tu de VIP , cred ca tre sa mai astepti io le-am scris de joi, azi e marti,(daca nu m-am dilit intre timp) si n-au binevoit sa raspunda.
Pe mine cu altceva m-ati bagat in ceatza, cu treaba cu scrisorile: cam cate produse ar trebui sa fie sa se considere colet si nu scrisoare? vreo 10 asa, sunt de ajuns?
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
vlada spune:
Ella - multa sanatate ! si Aissa la fel ! e cumplit cand sunt puiutii bolnaviori
Nuuu, stai linistita, ii port prin casa...
As avea de bagt si io la mica publicitate o pereche de balerini argintii marimea 38...nu mai gasesc link pe site, ma ajuta cineva , va rog ...?
claudia0676 spune:
Buna seara fetelor!
Pe 27.01.2008 am facut prima comanda pe redoute la recomandarea unor prieteni, pe 28.01 am facut urmatoarea comanda si v-am descoperit pe voi , atata mi-a trebuit .... a mai urmat inca o comanda in aceeasi zi si apoi inca 3 (nici una primita)... Deci astept comenzi de pe 27, doua de pe 28 (de la una mi-am cam luat gandu' :( ) 30, 31 si 8.
Din ce am citit azi pe aici se pare ca sunt ceva probleme cu comenzile din perioada 28 si urm... astfel, mie mi-au luat banii pe comenzile din 27 si una din cele de pe 28 iar restul erau pe hold... pana azi cand... surpriza ... mi-au deblocat banii pentru a 3-a comanda, cealalta din 28 ... am scris pe site precum ca banii sunt inca disponibili si ca ramane valabila comanda din punctul meu de vedere, mi-a venit o confirmare pe e-mail prin care ma anunta ca mi-au inregistrat plangerea, asa ca o sa vedem ce o sa se intample ...
Abia astept comenzile, mai ales ca sunt primele date pe net ...
Va doresc numai bine si avize cat mai multe!
Jasmine spune:
Revin cu o veste buna : am verificat contul acum 2 minute si ce credeti?Mi-au luat banii pt comanda din 29 ianuarie ,care era cu produse prix ronds!!!Azi la pranz inca nu-i luasera,asa ca eu o tin pe a mea:sa nu disperam!
April,nu conteaza cate produse sunt,ci cat sunt de voluminoase.
ella_74 spune:
clau, nushu, vlada,
multumesc, sper sa se faca bine ca deja e nashpa ce se inatmpla; nu poate dormi decat in brate, la verticala, ca altfel nu poate respira; cum il punem in patut, se trezeste si plange; acum e la ta'su in brate, eu nu resusesc sa-l mai car in brate ca are 10 kile deja.
hai ca m-ati facut curioasa cu holdurile, intru si eu acum pe online banking.
, mamica de David (24.04.2007)
ane2200 spune:
quote:
Originally posted by claujro
ane, dar tu cand ai dat comanda nu ai vazut suma ce aparea in cos?! sau ai comandat-o pe aia de 56 euro si ti-au trimis-o pe aia scumpa? intreb pt ca ei nu au cum sa-ti ia mai multi bani decat ce ai comandat tu...
In asteptarea comenzilor din 22.01...
EU am comandat-o pe cea de 56 eur. Nu am verificat la banca sa vad cati bani au retras, dar inclusiv pe colet scrie Manteau rubis si ce ra inauntru numai rubis nu era..........
Ane & Raul - 17 martie 2007
www.onetruemedia.com/my_shared?z=1cb90b71924d712907dbca&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> filmulet Raul
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia
elyanne spune:
Si eu am hol pe comenzile din 7 februarie... Deobicei ii luau in 3 zile... acu nu... Asteptam cu interes...
Poate se misca muuuuuuult mai greu acu...
Or avea conturile pline si nu mai intra si banii de pe 28-29 incepand
Aissa si mandra mea are polipi da' noua pediatrul ne-a zis ca asteptam sa vedem cu evolueaza... Nu e genul care sa ne trimita prea usor la spital... si mai ales la operatie...
Iar baietii mei o facura... au pneumonie... Fericire maxima...
Hai ca sunt off-topic...
Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica
amarantina spune:
Am verificat si eu dar tot pe hold sunt.
Mie mi se pare ciudat ca banii de pe comenzile de pe 9 (3 la numar)mi i-au tras pe 14 in conditiile in care in perioada aia chiar ca aveau nenumarate comenzi si de-abia mergea site-ul. Atunci a durat 5 zile pana au luat banii iar acum au trecut 2 saptamani de pe 29. Oare sa fi anulat comenzi pentru ca am folosit colis? Jasmine tu mai stii ce cod ai folosit la comanda de pe 29 pentru care au luat banii?