*** LA REDOUTE *** (78)
Raspunsuri - Pagina 17
claujro spune:
E clar! Maine ma duc la banca sa iau extras!
Dar nu se poate...oare...ca holdul pe care l-au ridicat sa fi fost pe o suma blocata la dublu cum am patit eu cu 90% dintre comenzi? Sper si eu...
In asteptarea comenzilor din 22.01...
addya spune:
da' anul trecut cum luau banii? sau era si atunci moda cu holdul dar n-am sesizat noi?
uite am sa investesc 10 lei intr-un extras de cont pt anul trecut sa vad si eu. Pana acum verificam la bancomat, si normal ca banii fiind pe hold nu mai apareau....
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
flavia ramona spune:
quote:
Originally posted by claujro
E clar! Maine ma duc la banca sa iau extras!
Dar nu se poate...oare...ca holdul pe care l-au ridicat sa fi fost pe o suma blocata la dublu cum am patit eu cu 90% dintre comenzi? Sper si eu...
Ar fi fain, dar nu prea cred. Eu nu am extras inca, dar am sunat la banca si mi-a spus ca pe 29 a fost pus hold, mi-a spus suma, era LR, iar luni ridicasera holdu-ul tot pe suma respectiva. Intr-adevar ca nu am intrebat daca nu cumva au pus hold de 2 ori, dar cred ca ar fi mentionat acest lucru. Mai sun si eu maine, ca doar doar ... si eu sper .
ella_74 spune:
addya,
de la prima comanda pe LR care a fost in ian 2007 am verificat online contul si tot asa se proceda, mai intai hold si la diferenta de cateva zile se trageau banii.
Vlada,
hai sa ne intalnim sa facem schimbul; n-ai de ce sa-i tii daca nu-ti vin; vorbim pe mess sa vedem cum/cand ne intalnim.
off topic: doar ce vorbeati de viroze si eu ma bucuram ca al meu nu s-a pricopsit iarna asta cu asa ceva; iar asnoapte am sunat de urgenta la CMU, m-au pus in legatura cu pediatrul de serviciu care a hotarat imediat ca e cazul sa trimita salvarea; diagnosticul a fost: faringo-amigdalita.
, mamica de David (24.04.2007)
nushulica spune:
eu care sunt mai pesimista va zic clar sa ne luam gandul de la comenzile aleaacum problema mea este: oare anuleaza doar comenzile de la prix rond sau si urmatoarele? ca eu astept perdelele comandate pe 8
eu va zic ei s-au ars cu noi in vara cand aproape toate am facut chargeback si au platit comision de le0a venit rau si acum n-au mai indraznit sa ia banii ca stiau ce-i asteapta
acum vb lui saddie macar stiu ca am banii inapoi in cont fara sa-mi lipseasca un cent si fara sa astept luni de zile...asta e...macar sa vina celelalte comenzi
stau si ma intreb oare va fi vreun sezon de reduceri in care astia sa nu ne faca cate o figura de asta???
------------------------------------------------
claujro spune:
ella, sanatate multa piticutului bolnavior!
Eu am un feeling ca totul e in regula. Si orice am face noi acum e tardiv, raspunsul nu il vom avea decat peste vreo 2 saptamani...
Eu una tot imi recuperez banii la o adica, chiar daca dureaza 1-2 luni si asta e! Si asa am umplut dulapul cu haine. Dar la alta revolutie nu mai particip .
Lorenza spune:
Hai,mai,ce va agitati asa.Mie pentru comenzile din 30 si 31 deja mi-au retras banii,si cea din 30 era data cu preturi rotunde.Pentru comenzile din 2 si 4 inca n-au retras banii.
Jasmine spune:
Oameni buni,eu nu pricep ce motiv ar avea de data asta sa blocheze atatea comenzi catre RO?Chiar asa,din senin,sa-i apuce pandaliile?
Sunt de acord ca e dubios faptul ca pt 29 si 30 banii sunt pe hold desi au trecut cam 2 saptamani.Dar inca nu ma gandesc ca ne-au taiat iar macaroana asa...fara nici un motiv.
Eu sunt mai optimista si cred ca vom primi comenzile astea,cu mare intarziere,dar le vom primi.
nushulica spune:
ella multa sanatate puiutului tau
ok fetelor sa speram ca aveti voi dreptateeu v-am zis ca sunt mai pesimista si pe deasupra si bolnava de 3zile la pat asa ca poate am inceput sa delirez
noapte buna!!!
------------------------------------------------