*** LA REDOUTE *** (78)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

claudia, nu te amagi cu mail-ul de confirmare si comanda in suivi. nu uita ca si asta vara aveam bine mersi si confirmare si bani luati si tot tacamul iar de venit colete ciuciu.

si eu am dat o comanda in 30 si am verificat azi la banca, banii sunt doar pe hold nu sunt trasi. eu totusi zic mersi ca nu i-au mai luat din cont. macar daca au din nou probleme nu mai trebuie sa ma cert 2 luni pe banii mei. deja au trecut 2 saptamani de cand sunt banii blocati, daca nu-i trag pana pe 29 hold-ul se ridica automat si nu-mi lipseste nici un cent.

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

aissa cum mai e pitica? La noi a inceput tusea latratoare, insa febra s-a dus. Maine o duce sotul la un doctor, totusi...

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

saddie, ma amagesc...nu vreau sa cred ca...stiti voi!

Edit: nu ar avea motiv de data asta, zic si eu!

In asteptarea comenzilor din 22.01...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adeea_ro spune:

am intrat eu pe homebank la ING si inca am in HOLD banii pe comenzule din 29.01,2-3-7.02

mor de ciuda....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Sotul meu are extrasele de la Alpha si apare asa: in 16 ian luati banii pt comanda din 10 (banuiesc ca sunt luati nu doar hold pus asa tarziu, nu? plus ca e si comisionata plata), in 19 pt comanda din 12 si in 24 (aici am ceva dubii) pt comanda din 23. In rest cele din 25 si 29 nu mai apar in extras.

Felicia, ieri a fost sotul meu cu Ale la spital si dr ne-a zis ca nu e nimic pulmonar, asa cum banuiam si eu deja si l-a trimis si la ORL. Din pacate (fericire?) polipii sunt problema. Ne-a dat tratament cu un spray (care nu se gaseste pe piata), antialergic si colargol....plus niste aerosoli, urmeaza sa luam aparatul. Avem recomandare de operatie dar sper sa trecem peste aceasta recomandare pt ca sub nici o forma nu vreau sa o operez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ubita spune:

Mi-a sosit comanda din 23 ian..sunt pe fuga dar promit ca revin..sunt asa si asa.revin ....promit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorreddana spune:

Fetelor, sa vedeti ce purcica sunt...
Am cautat pe net un site cu accesorii pentru vin si le-am trimis un mail in care le spuneam ca vreau sa cumpar si eu o cutie din aia dar nu stiu la ce folosesc toate minunile... si omu' mi-a raspuns:

Accesoriile la care faceti referire sunt, asa cum ati specificat
dumneavoasra, un inel metalic si taietor capison. Inelul metalic se
fixeaza pe gatul sticlei pentru a nu se prelinge vinul la turnarea in
pahar. Taietorul de capison ajuta la taierea capisonului care acopera
dopul sticlei.

Sper ca v-am lamurit cat de cat....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

de sperat sper si eu, doar doar, poate poate vin si n-o sa fie nici o problema. mai ales ca am un nepot de 5 luni si am dat si eu iama in hainute de copii de numa'
cum am zis, macar daca e sa nu mai livreze comanda macar banii ii am bine mersi in cont. acuma chiar ma gandeam ca daca intr-o zi, doua descopar ca au tras banii nici nu stiu daca sa ma bucur ca vine comanda sau sa-mi fac griji ca iarasi incepe batalia pentru recuperatul banilor. in fine... o sa vedem, nu vreau sa ma apuc acuma de cobit :(

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Fetelor, la mine pt 29 au ridicat ei holdul, deci nu au luat banii.
Astept 26 la care au luat banii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

desi,cu greu ma pot abtine...am zis ca nu mai dau nici o comanda pana nu primesc toate coletele....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput