*** LA REDOUTE *** (78)
Raspunsuri - Pagina 19
Brigit spune:
nu cred ca e de la COLIS, ca io nu l-am folosit pe nici o comanda; si nu erau numai prix rond -erau si de-alea, da nu toate ; deci nu stiu daca asta e cauza; in fine, sa zicem ca sunt doar aglomerati
APRIL
www.flickr.com/photos/mikipreda/" target="_blank">Walking on sunshine
Emma are nevoie de ajutor !
ancamari spune:
Nici eu nu am HOLD pt comenzile din 4 si 9 februarie, dar eu chiar nu prea am avut preturi din alea "rotunde".
Astept comanda din 23 ian, daca nu apare aviz pana vineri ma duc la posta si intreb ce si cum. Ca astept o tona de lenjerii (cadou pt toata fammilia) si le-am luat la preturi foarte bune.
Ella - ai luat Bobytul acasa? Pe mine m-a terminat azi de urlete de dinti, 2 ore la praz si 40 min acum, cu tot panadolul, nurofenul si calma baby administrat, azi am cam facut abuz de medicamente. Abia imi mai simt spatele. Sanatate multa micutului! Tot pleostit e?
Anca si Andrei Cristian (28 mai 2007)
poze sept-oct
poze nov-dec
claujro spune:
Mda, tocmai am terminat de despachetat coletul din 24. Ciudat! cele doua comenzi din 22 nu au venit. Mai sper ca erau voluminoase.
In coletul asta totul e ok, nici o dezamagire. A fost un colet numai de ieftinaciuni: www.laredoute.fr/vente-la-longue-et-fine-echarpe-rayee-tipster.aspx?productid=324088893&documentid=532907&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=0&direct=false&pagesize=12" target="_blank">esarfa crosetata la 0,42 euro care imi place f tare (mai e inca pe site-are 2 metri pe putin) , tricouri la 1 euro pt mine si sotz, www.laredoute.fr/vente-la-paire-de-collants-et-les-guetres-okaou.aspx?productid=324090970&documentid=532907&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">dres pt mara la 1,50, chilotei pt ea la 2,94 euro- 6 bucati-scump, scump-, blugi masura 38 la 1,99 dar nu incap in ei, ii fac cadou..., www.laredoute.fr/vente-les-6-photophores-am-pm.aspx?productid=324099125&documentid=532907&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">6 suporturi de lumanari la 1,20 euro... etc.
La OP au zis ca vin colete externe din 2 in 2 zile asa ca sper pe joi-vineri aviz pt 22.
www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt-bandeau.aspx?productid=324070904&documentid=532907&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12" target="_blank">astea pe toate variantele mi-am luat, masura 38/40 si-mi vin mulate ceea ce nu ma avantajeaza. Sunt plastic de taraba. Cine le vrea?
In asteptarea comenzilor din 22.01...
alinamoro spune:
Azi am fost sa ridic coletul(primisem ieri aviz) si era comanda din 23 nu din 22, aia din 22 n-a venit.
Acum am avut doar 4 produse, caut maine link-urile.
Alina cu www.snugglepie.com/ezb/653339.png" target="_blank"> Adelina (31.08.2006) & www.snugglepie.com/ezb/653351.png" target="_blank">Dragos (11.04.2002) poze
acina spune:
buna gagici,
am trecut pe la posta si mi-am luat coletul din 23.
Sunt toate produsele ok.Ca in imagini.
bag linkuri mai tarziu un pic.
Anca 24 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
addya spune:
deci anul asta am avut asa:
cmd din 9 si 10 ianuarie - pt amandoua s-au luat banii pe 14 ian
am primit comenzile astea.
23 ian - banii luati pe 25,
25 ian - banii luati pe 29.
astea inca n-au venit
5 feb - banii inca pe hold.
Eu n-am avut nici o comanda care sa fie numai prix rond, la toate am avut mai mult aubaines, cam 30% prix rond. Iar la coduri am folosit doar odata COLIS.
Deci stau si astept.
Adina si Razvan
Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet
Inex spune:
Si eu am doar blocati banii pt comenzile din 29.01,02.02 si 04.02.Inainte ii luau cam in 2,3 zile.Deci nu cred ca au vre-o problema special cu clientii din Romania.Ori au cu toti cei din afara Frantei ori intr-adevar sunt suprasolicitati.
Inex ,de 2 x mamica
acina spune:
http://www.laredoute.fr/vente-3-debardeurs-enfant-prix-mini.aspx?productid=324130550&documentid=207608&categoryid=22920638&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
-maieuri de vara pt fimiu.Am luat toate culorile .Materiale bune si lucrate ca lumea.-imi plac.
-Un pulover orange descheiat in 3 nasturei pe stanga-nu am gasit linkul -f dragut.
-set e 3 tricouri pt sot vad ca nu mai e decat marimea S.Material bun.imi plac.
http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-3-t-shirts-wyoming.aspx?productid=324046222&documentid=321408&categoryid=23111879&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
-2 cearsafuri d epat cu elastic din bumbac-dragute la prima vedere vad eu acsa cum or fi.
http://www.laredoute.fr/vente-drap-housse-en-polycoton.aspx?productid=324118815&documentid=207608&categoryid=24753709&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16
acum astept comenzile din 7 februarie, am 2 de atunci.
Pe cea din 9 o declar pirduta, nu ma mai strofoc s-o caut /recuperez banii ca era de vreo 12 euro.Nu are sens sa ma enervez pt atat.
Pupicei.
Anca 24 sapt+ mami de Buburuz Andrei (13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
camelia_daniela spune:
Hello!
Astept si eu cu infrigurare comanda din 25 ian.
Eu de saptamana trecuta mi-am activat BRD-net si am verificat azi care e starea de fapt pe cont - astfel ca pentru comanda din 8 februarie banii sunt inca blocati!
Astept sa vedem ce se mai intampla!
Nushu, Clau, Acina, foarte frumoase lucrusoare v-ati luat!
Doamne ajuta sa vina si restul comenzilor!
Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)
Dariuca creste si iar ... creste!
Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit
nushulica spune:
'neata! am intrat acum pe site si mie imi apare deja un retur la comanda din 23 ian in val de 6 euro...m-am uitat in comanda aia si la pretul asta este o pijamacare era chiar misto....acu asta e numai sa nu-mi trimita cec ca la suma asta tre sa mai dau eu bani la banca
------------------------------------------------