*** LA REDOUTE *** (77)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emushi spune:

feteloooooor....va roooooooog, lamuriti-ma si pe mine cum e cu cadourile si codurile astea...se pare ca toata lumea intelege numai eu is batuta in cap
asa...vreau sa dau o comanda de vreo 50 euro (sper sa fie totul in regula), nu stiu ce naiba sa fac cu codurile? am trecut codul pe care l-am gasit pe prima pagina, pentru taxa aia de 6 euro, cred...mi-a aparut FDP gratuit, parca...si cand am ajuns la plata, figureaza cu tot cu aia 5-6 euro la pretul final...nu-i bine asa? nu mai stiu cum sa fac...va rog dati-mi si mie asa, mura-n gura, un cod de reducere sa-l folosesc acum, ca vad ca nu-s in stare sa ma descurc singura! care e codul ala pentru transport gratuit?!?!?

http://www.pagina-mirunei.piczo.com
Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristicross spune:

Introdu COLIS, merge nelimitat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

quote:
Originally posted by cristicross
O fetita de 4 1/2 ani cam ce inaltime poate sa aiba?

cris

cam 108-110 cm.Depinde si de copil. Nepotul meu la 5 ani are 110 cm.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

A mea are 3 ani si 4 luni. Dar avem prietene cu juma de an mai mici de aceeasi inaltime....cunoastem si copii mai mari ca varsta, mai mici de inaltime... Nu poti aproxima inaltimea copilului dupa varsta...insa estimez ca daca acum, la 2-3 ani i-am comandat 102-114, la 5 ani ii voi lua probabil 126.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cristicross

Introdu COLIS, merge nelimitat.

cris

efectiv scriu asa, COLIS? ca nu m-am prins cred ca nu mi s-a trezit neuronu' inca

Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

gata, am reusit....multumesc

Am implinit 2 ani...

Mergi la inceput

nu e mult la 5 ani 126?
Mateea mea e inaltuta si bine facuta pt varsta ei ...si la 2 ani i-am luat la bluzite 94 si la pantaloni 86 . Dupa 2-3 ani nu mai cresc asa rapid.
Pt la toamna eu mai mult de 102 nu ma gandesc sa ii iau... si asa cred ca ii vor fi mari 102 .....

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,

Mergi la inceput

Lr recomanda 126 pt 8 ani.

Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diotima spune:

@cristicross: -masurile de la okau sunt ok: eu i-am luat soricelului meu camasi si pulovere de la ei, masura 102, el avand 4 ani, inaltime 102, si ii vin perfect. Asa ca fii atenta ce masura iei.
@nushulik:multumesc pt raspuns. Povestea mea are si continuare. Ieri, intr-un mom de inspiratie cauzat de voi :), m-am dus la celalalt OP, unde primisem cele 2 comenzi din toamna. Ii povestesc aleia ce si cum, si-mi zice "pai serviciul de mesagerie s-a mutat din august la noi, OP55, nu mai vin colete/pachete la OP2!" Incepe sa caute prin avize, si ... surpriza, gaseste coletul din 18.12.07. Hainele pustiului.Toate.Camasute, ghetute, tenisi, toate super ok. Nu-mi venea sa cred, Bineinteles, aviz acasa nu. In sfarsit, luni ma duc cu avizul de la comanda din 4.12 venit de la OP2, cu plangerea catre diriginta OP2, direct la diriginta de la OP55 sa vad daca pachetul ala nu venise de fapt tot la OP55. Oricum, imi fac alt cont, alta adresa, o sa le primesc de acum incolo la OP20, asa ca ESTE CINEVA DE AICI CARE PRINMESTE LA OP20 BUCURESTI?

Acum o sa dau iama pe site sa fac comanda, daca tot ai zis ca sunt ultimele 2 zile de reduceri ... yupiiiiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Si recomanda... 104 la 4 ani
Eu ii iau piticiei de la 3 ani haine masura 104.
Unele sunt fixe, altele un pic lungi.
Iar ea are 96-97 inaltime.
La 4 ani i-as luat urmatoare masura 108 (parca asta-i urmatoarea) si la 4 1/2 - 5 ani, 114

Eliana cu Elena (23.10.04) Andrei si Mihai (03.03.07) | Poze | www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">Elena – iubita noastra | De 3x... mamica

Mergi la inceput