*** LA REDOUTE *** (77)
Raspunsuri - Pagina 10
ella_74 spune:
azi e ultima zi de reduceri?
au micsorat deja discount-urile
, mamica de David (24.04.2007)
vl-ad spune:
Eu cred ca depinde si de constitutia copilului.Pt Vlad (la 3 ani , 1 m si cam 16,500 kg) hainutele marimea 94 ii sunt fixe , fixe iar cele 102 ii sunt putin mari.
La fel si pt mine , tot ce am luat incaltaminte de la ei , am luat exact cat port si in RO (inclusiv balerinii paietati)si imi vin perfect absolut toate cu o singura exceptie , o pereche de bascheti care imi sunt cu vreo jumatate de numar mai mari
------------------------
ADINA SI VLAD (17-11-2004)
VLAD
POZE CU PUIUTUL MEU
www.dropshots.com/vl-ad" target="_blank">filmulete Vlad
claujro spune:
quote:
Originally posted by emushi
care e codul ala pentru transport gratuit?!?!?
Nu exista transport gratuit! Transportul il platim toate!
PS. Am mai editat ghidul, mai veniti cu idei, ce ar tb sa mai adaugam sa mai ajutam incepatoarele..
In asteptarea comenzilor din 22.01...
claujro spune:
quote:
Originally posted by ella_74
azi e ultima zi de reduceri?
au micsorat deja discount-urile
Ella, mamica de David (24.04.2007)
Azi e ultima zi, dar eu cred ca vor mai sta asa pana luni, cine lucreaza duminica sa le schimbe lor siteul?! Oricum, ne luam la revedere pana la vara la urmatoarele solduri. Macar sa vina toate coletele si sa apucam sa purtam tot ce am cumparat. Eu am haine noi noute de anul trecut
In asteptarea comenzilor din 22.01...
ella_74 spune:
clau,
intrebarea era putin retorica, ca asa stiam si eu , 9 febr, dar atunci de ce s-au pus sa taie din discounturi?
, mamica de David (24.04.2007)
aissa spune:
chiar nu stiu cat o sa aiba la 5 ani. dar ii comand 114 de anul trecut, deci inainte sa faca 3 ani pentru ca tricourile 102 luate asta vara ii erau mici mici de atunci, mulate si scurte, deci ii mergeau cele 114 la 3 ani. si chiar nu e fff inalta. de aia ma gandesc ca ecartul 102 -114 -126 e fffff mare, nu stiu de ce nu exista ceva intermediar. repet, pantalonii 114 sunt imensi dar bluzele 114 (am si cele 3 helanci si bluzele alea in set roz+mov cu strasuri pe piept) ii sunt bune la corp, lungi la maneci si scurte in talie, adica vin fix pana in talie. Cand o avea 110 cm deci cu 10 cm mai mult ca acum or sa ii vina sub tzatze, nu? deci atunci voi lua probabil 126, ca masura intermediara nu gasesc. Si banuiesc ca va lua 10 cm in inaltime in 2 ani, nu?
ma rog...e doar e aproximare.
cristicross spune:
Eu propun sa scriem in ghid impresii despre marci. de ex ,
-hainele Anne Weyburn sunt un pic mai mari,deci ar tb sa comandam cu un nr mai mic...
-hainutele OKAOU sunt de calitate f buna,marimile se potrivesc.
-pantofii..
-adidasii..
impresii de astea.Ce ziceti?
aissa spune:
Si hainele Taillisime sunt mai mari un numar. La fel si pantofii Anne Weyburn sunt mari. Adidasii sunt mai mici un numar, de regula.
gabitaco spune:
quote:
Originally posted by diotima
@cristicross: -masurile de la okau sunt ok: eu i-am luat soricelului meu camasi si pulovere de la ei, masura 102, el avand 4 ani, inaltime 102, si ii vin perfect. Asa ca fii atenta ce masura iei.
@nushulik:multumesc pt raspuns. Povestea mea are si continuare. Ieri, intr-un mom de inspiratie cauzat de voi :), m-am dus la celalalt OP, unde primisem cele 2 comenzi din toamna. Ii povestesc aleia ce si cum, si-mi zice "pai serviciul de mesagerie s-a mutat din august la noi, OP55, nu mai vin colete/pachete la OP2!" Incepe sa caute prin avize, si ... surpriza, gaseste coletul din 18.12.07. Hainele pustiului.Toate.Camasute, ghetute, tenisi, toate super ok. Nu-mi venea sa cred, Bineinteles, aviz acasa nu. In sfarsit, luni ma duc cu avizul de la comanda din 4.12 venit de la OP2, cu plangerea catre diriginta OP2, direct la diriginta de la OP55 sa vad daca pachetul ala nu venise de fapt tot la OP55. Oricum, imi fac alt cont, alta adresa, o sa le primesc de acum incolo la OP20, asa ca ESTE CINEVA DE AICI CARE PRINMESTE LA OP20 BUCURESTI?
Acum o sa dau iama pe site sa fac comanda, daca tot ai zis ca sunt ultimele 2 zile de reduceri ... yupiiiiii!
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii