*** LA REDOUTE *** (77)
Raspunsuri - Pagina 11
felicia74 spune:
mihaeladm nu se platesc taxe postale, numai ce scrie in ghidul de pe prima pagina.
Fetelor, ce ne facem, au inceptu sa reduca lucrurile PE 2008.
Cum ar fi bluza aceasta care ieri avea alt pret:
http://www.laredoute.fr/vente-le-t-shirt-maille-fluide-et-sequins.aspx?productid=324139793&documentid=488607&categoryid=0&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=12
Mi-e si frica sa intru pe site...
diotima spune:
quote:
Originally posted by cristicross
Eu propun sa scriem in ghid impresii despre marci. de ex ,
-hainele Anne Weyburn sunt un pic mai mari,deci ar tb sa comandam cu un nr mai mic...
-hainutele OKAOU sunt de calitate f buna,marimile se potrivesc.
-pantofii..
-adidasii..
impresii de astea.Ce ziceti?
cris
Total de acord, e o idee f buna.
A2504 spune:
quote:Originally posted by A2504
acum imi folosesc cec-ul din vara , l-am trimis pe email scanat+comanda si am primit mesajul , din care eu inteleg ca imi proceseaza comanda, dar cosul meu nu e validat
va rog , cele care stiu bine franceza sa mi-l traduceti probabil imi scapa ceva
multumesc
Vous souhaitez passer commande et nous régler par le biais d'un chéque de remboursement que vous avez reçu.
Dans ce cas, il faut nous envoyer votre commande par courrier accompagné du chéque de remboursement à l'adresse suivante :
la redoute service commande
59081 roubais cedex 2.
Vor sa le trimiti prin posta comanda si cecul la adresa urmatoare:....
Eu zic sa insisti sa-ti onoreze comanda trimisa prin e-mail si asigura-i ca cecul va fi distrus in momentul in care vei primi comanda.
PS Mesajele tale sunt deocamdata moderate si apar cu intarziere. Eu l-am vazut pt. ca nu mi-am amintit pana unde am citit aseara, insa, de regula, nu ne mai intoarcem sa citim din urma. Scrie cateva mesaje pana faci 10 si dupa, iti vor aparea mesajele in timp real.
cristina d.
Motaneii mei
MULTUMESC MULT ,MIKI68
oare si alcineva a primit acest raspuns?? , cred ca vor sa nu ne fie prea usor cu cec-urile ,sa se razbune un pic
claujro spune:
Am editat ghidul cu obs voastre. Mai ziceti daca mai stiti ceva ce ar tb sa mai fie acolo...
feli,
In asteptarea comenzilor din 22.01...
cristinacsa spune:
Ella, si eu am ceva probleme cu banii blocati. Am o comanda de pe 14, care a si venit deja, dar o pereche de botine nu mai erau, in suivi scrie ca nu le factureaza, dar banii sunt blocati pt toata comanda si nu i-au luat deloc inca. Fara botine comanda a scazut sub 10 e... mi se pare ca nici pt comenzile din 29, 30 nu i-au luat inca. Nu mai inteleg nimic...Inca nu le-am scris, mai astept.Acu astept o comanda din 18...
Cristina
--
http://www.crisella.ro/
Jasmine spune:
quote:
Originally posted by claujro
Am editat ghidul cu obs voastre. Mai ziceti daca mai stiti ceva ce ar tb sa mai fie acolo...
feli,
In asteptarea comenzilor din 22.01...
probabil ca iar voi fi acuzata de lipsa de bunavointa,dar eu cred ca degeaba tot adaugati informatii in ghid.O sa ajunga un roman foileton si tot o sa citim zilnic aici intrebarile clasice.Si la anu' pe vremea asta o sa fie persoane care sa posteze senin intrebarea " cat costa taxele postale?" sau deja celebra "ce fel de card trebuie?Al meu o fi bun...????"Despre "cam cat dureaza pana vin coletele" nici nu mai pomenesc...
gabitaco spune:
Cat dureaza pana vine coletul meu??? ...din 21 ian..... stie cineva?
poate Sabine....
Ca sa va mai inveselesc nitel....
Gabriela si Mateea Ioana
Povestea nasterii
Cand iti vine sa plangi, adu-ti aminte de clipele in care zambeai;
Cand simti ca viata nu are nici un rost gandeste-te la cei ce mai au doar o zi de trait,
Cand simti ca vrei sa mori gandeste-te ca altii ar da orice sa traiasca...
Iubeste-ti viata, parintii si prietenii. E cel mai de pret lucru.
Bratu Monica spune:
quote:
Originally posted by mihaeladm
Cat costa taxele postale?
Parca as incerca si eu sa comand.
Mihaela
DIN CATE STIU EU SE PLATESC CEI 6 EURO (de care poti scapa cu ajutorul codurilor ) si 5% la valoarea totala a comenzii.astea sunt taxele.
Monikka
aissa spune:
io-s nebuna rau, dupa ce ma lamentez de o luna ca nu vine comanda din 9 ian, mai dau si 3 comenzi asa...drept ultimele (23, 27 si 29) azi am recidivat. am zis ca daca e bal, bal sa fie, isi uitase soata portofelul cu cardurile acasa si am luat la test unul din ele si a mers, am dat o comanda chiar la misto, e prima data cand comand sub 10 eur (7,35 cu tot cu taxe). daca vine bine, daca nu macar nu e pierderea mare.
croco21 spune:
Gata, am dat ultima comanda. Promit solemn sa nu mai comand nimic pana la sfarsitul lunii.
http://andrei.seek-on.com/ro/