*** LA REDOUTE *** (77)
Raspunsuri - Pagina 8
ella_74 spune:
COLIS merge nelimitat, l-am folosit pe ultimele 7 comenzi
, mamica de David (24.04.2007)
BettyBoop spune:
quote:
Originally posted by croco21
Tocmai am ajuns acasa si surpriza: am un aviz :))) - sper ca e pt comanda mea din 11. Aissa, eu zic ca mai sunt sperante si pentru comanda ta. Luni la prima ora ma duc la posta.
http://andrei.seek-on.com/ro/
Croco, sper si eu sa fie comanda din 11, ca asta astept si eu. Am avut o zvacnire de speranta cand am citit postul tau. Eu zic ca o sa soseasca toate intr-un tarziu, ce-i drept, din cauza aglomeratiei de la reduceri. E si normal la ofertele astea. Poate ar trebui sa angajeze niste imigranti romani in perioadele astea, ca sa faca fata la avalansa de comenzi. Pun pariu ca n-ar mai ajunge nici juma din colete .
Am comandat si www.laredoute.fr/vente-ballerines-femme-prix-mini.aspx?productid=324125599&documentid=281807&categoryid=22907225&single=&hasnext=1&hasprev=1&direct=false&pagesize=16" target="_blank">balerinii astia, aveti habar de ei? Mi se par haiosi si ieftini. Ma bate gandul sa comand si o alta culoare, de aia intreb si nu stiu ce marime sa comand, avand in vedere ca port 37-38.
Mersi pentru minunatul ghid de pe pag 1, cu ajutorul lui m-am inregistrat, am comandat si am platit 5 comenzi, ptr prima data de pe net.
Va doresc un weekend linistit, aerisit si cu mult soare.
croco21 spune:
Lorredana, si eu sunt curioasa la ce folosesc piesele din trusa pentru vin. Am primit-o de doua ori si una din ele am dat-o cadou. Nici pe net n-am gasit informatii - mai ales clestele ala nu-mi dau seama la ce e bun. Cerculetul cred ca se pune pe gatul sticlei, nu stiu care ar fi scopul.
http://andrei.seek-on.com/ro/
claujro spune:
ella, ma asteptam sa fie asa. Cu siguranta nu vor lua decat suma pentru care au trimis produsele. Cat despre Sabine si mailul ei, clar am facut un abuz, toate. Ea a tot zis, saraca, folositi rubrica de pe site...bla, bla dar nu a tiunut nimeni cont de ce a zis ea... Desi, cand esti disperat de o problema, vrei sa ti se raspunda mai repede... Cel mai bine e sa nu ai treaba cu ei.
Daca intrati in conversatii cu ei pt colete nevenite, sugerati-le sa foloseasca, ca Promod-ul, UPS (de ex.). Taxa e mai mare dar iti aduce coletul la usa si ai nr de urmarire sa vezi prin ce tara e, poti oricand da vina pe cineva. M-as simti mai in siguranta dect cu posta clasica.
In asteptarea comenzilor din 22.01...
miki68 spune:
quote:
Originally posted by A2504
acum imi folosesc cec-ul din vara , l-am trimis pe email scanat+comanda si am primit mesajul , din care eu inteleg ca imi proceseaza comanda, dar cosul meu nu e validat
va rog , cele care stiu bine franceza sa mi-l traduceti probabil imi scapa ceva
multumesc
Vous souhaitez passer commande et nous régler par le biais d'un chéque de remboursement que vous avez reçu.
Dans ce cas, il faut nous envoyer votre commande par courrier accompagné du chéque de remboursement à l'adresse suivante :
la redoute service commande
59081 roubais cedex 2.
Vor sa le trimiti prin posta comanda si cecul la adresa urmatoare:....
Eu zic sa insisti sa-ti onoreze comanda trimisa prin e-mail si asigura-i ca cecul va fi distrus in momentul in care vei primi comanda.
PS Mesajele tale sunt deocamdata moderate si apar cu intarziere. Eu l-am vazut pt. ca nu mi-am amintit pana unde am citit aseara, insa, de regula, nu ne mai intoarcem sa citim din urma. Scrie cateva mesaje pana faci 10 si dupa, iti vor aparea mesajele in timp real.
cristina d.
www.flickr.com/photos/9558016@N05/?saved=1" target="_blank">Motaneii mei
danadc spune:
quote:
Originally posted by ella_74
clau,
sa-ti zic continuarea cu produsele nefacturate.
Mi-a raspuns Sabine azi ca pentru acele produse facturate nu mi-a tras banii si deci nu-mi datoreaza nimic.
Am sunat la banca, banii nu sunt inca retrasi insa holdul include si valoarea produselor nefacturate; nu-mi ramane decat sa astept sa vad ce retrage LR.
Si inca ceva: Sabine mi-a scris bolduit azi ca e ultimul email la care imi raspunde si sa scriu pe site direct de acum inainte; si pana acum avea acest mesaj la sfarsitul fiecarui email, eu il ignoram si ii scriam, dar azi a insistat ca e ultima oara ca imi raspunde.
Sunt curioasa daca voua o sa va mai raspunda.
Ella, mamica de David (24.04.2007)
Si eu am primit un astfel de mail de la Sabine. Cred ca am asaltat-o....din Romania...
M-a rugat sa nu-i mai folosesc adresa si sa trimit pe adresele de pe site...
S-o fi saturat de noi....
Dar la cate comenzi au din Romania e normal...pana la urma noi platim inainte sa ne vina ceva....
cristicross spune:
Am citit undeva in urma ca produsele OKAU sunt lucrate mai mare.Marimea 86 ar fi de fapt un 102. Este adevarat ca nu mai gasesc acum exact unde s-a s.Multumesc.
felicia74 spune:
quote:
Originally posted by cristicross
Am citit undeva in urma ca produsele OKAU sunt lucrate mai mare.Marimea 86 ar fi de fapt un 102. Este adevarat ca nu mai gasesc acum exact unde s-a scris.Multumesc.
cris
Mie nu mi s-a parut. La noi masura 94 vine la fix, indiferent de marca.
aissa spune:
Da...eu le-am scris pe site si nu s-a invrednicit nimeni sa raspunda si oricum stiu deja ce vor scrie. Nu stiu...pe de o parte sper si eu sa ajunga punguta mea si asta pt ca vad ca mai sunt si alte colete din perioada aia care nu au venit. Pe de alta parte....am mai sperat si alta data de pomana. O sa vedem ce va fi, oricum m-am tinut tare si nu am mai intrat pe site ca sa nu ma apuce iar prosteala si sa mai comand ceva. Sa vad astea 4 (vedeti, sunt optimista) comenzi si o sa mai vad dupa aia.
De OKAU nu stiu ce sa zic, in general la hainele de copii pantalonii 114 sunt mari, bluzele 114 sunt bune dar scurte, asta la fetita mea care are sa zic 1 m. Asa ca eu cred ca depinde ce comandam.
cristicross spune:
Aissa, ce varsta are fetita ta?Ofetita de 4 1/2 ani cam ce inaltime poate sa aiba?