Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 10
Pinacolada spune:
am avut o zi de cosmar! au venit de la rds, mi-au sculat copilasii, urlete, etc!
noaptea nu am dormit din cauza de nas infundat bb!
sunt varza!
parca sunt un robot, cand la unul, cand la altul cand cu amandoi in brate........am obosit, nu am nici o pauza, ba da mint.....am reusit acum dupa ce le-am dat sa manance sa-i adorm pe amandoi!
am mai trimis nisete cereri on-line la dif agentii pe care le-am gasit pe net..............sunt tare curioasa ce va iesi!
orice ar fi pe fosta bona nu o sun.........de nici o culoare!
sim_stoian spune:
Cecilia, nu am fost inca in parc, nu stiu cum sunt aleile.
Am fost si noi pe afara, am revenit acum pt somnic.
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
alehiam spune:
ce o fi cu Roxana? n-a postat nimic azi. sper ca sunteti bine.
Mad, mamica de Robert Stefan (09.09.2007)
veroboroda spune:
Buna, fetelor! Multumim frumos ca ne-ati primit.
Celia, bine ai venit si tu! Si noi la fel ca si tine suntem proaspat intrate in clubul bebelusilor de sept-oct 2007.
M-am ingrozit cati bebelusi sunt bolnaviori, mi se rupe sufletul....muuuuuulta sanatate, sa se faca bine repede, repede si sa nu mai aveti probleme. Si noi am avut putin rosu in gat acum 2 sapt dar la noi a fost din cauza de tipete. Bianca mea tipa atat de tare ca-mi sparge timpanele, uneori ma apuca durerea de cap din cauza tipetelor ei si o tine cam cate o ora. Sincera sa fiu nu stiu cum reuseste sa tipe atata. Oricum ea e foarte incantata cand tipa.
Ce sa va mai spunem despre noi? Dormim foarte bine noaptea, adormim in jur de 00,30-1 si dormim pana la 8,30-9,00.Am avut o perioada cumplita primele 2 luni cand nu dormea deloc noaptea, adormea abia dimineata la 6-7 si in timpul zilei dormea aproape tot timpul, se trezea doar cand ii dadeam san si adormea la loc. Nu reuseam sub nici o forma sa-i schimb programul. Apoi ca printr-o minune, printesa mea a inceput sa doarma noaptea. Nu-mi venea sa cred, primele zile mi se parea ca a fost o o intamplare ca doarmea noaptea. Oricum a fost cumplit, nu mai rezistam, ajunsesem sa ma tin de pereti, nu reuseam deloc sa dorm in timpul zilei. Ma incapatanasem sa-i spal hainutele la mana (desi am masina de spalat cu program ptr bebe, dar in primele luni nu aveam incredere sa le spal la masina) sa-i calc , sa-i sterilizez tot , asftel incat abia mai avem timp sa mananc , de dormit nici nu se punea pb.
Am mai citit pe aici ca unele fete se chinuie sa dea jos kg acumulate in timpul sarcinii, eu ma chinui( nu dati cu pietre), sa pun cateva kg pe mine, asa ca sunt la cura de ingrasare. Tare m-as fi bucurat sa raman si eu cu ceva kg dupa nastere.....dar asta e niciodata nu suntem multumite de ce avem....
Cam atat despre noi.
Pupici si multa sanatate bebelusilor bolnaviori
Vero, mami de Bianca
cecilia L spune:
Pinacolada si eu ii astept pe nesimtiti de la RDS de 2 luni si ceva.....la tine macar au venit.
Andries noi avem bunici disponibile si doritoare, dar vor copii la ele( una e la 600km si cealalta la 150km)asa ca degeaba, nu ma lasa sufletul sa ma despart de el cu sapatamana, chiar si la 2 ani....asa ca nu stiu ce o sa fac atunci cand ma intorc la serviciu.
Yannisa Milena de Marunzika si Ana Adelina de greieras
Au ajuns pipii nostrii la 5 luni?????????/nu pot sa cred ce repede a trecut timpul, sa creasca mari si sanatosi ca noi vrem nu vrem ne resemnam.
Noi abia am intrat in casa, am stat afara o ora si jumatate( pe putin) si mai stateam, dar am inghetat eu de frig. Cristinelul meu doarme dus si acum in carut, am deschis usa si geamul la balcon si vad ca e bine.
Partea proasta e ca nu pot sa fac eu nimic in bucatarie......sa nu-l trezesc.
Sim cred ca ma aventurez maine in parc, ma enerveaza la culme sa ma invart in jurul blocului cu carutul.
merg sa fac putina treaba pana se trezeste fomistul.....
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
Yaia spune:
La multe luni tuturor sarbatoritilor zilei! Sa creasca mari, cuminti si sanatosi!
Nana, super vesti! Tineti-o tot asa!
Betty, dar ce baiat mare ai! Sa-ti traiasca micul scotian roscovan!
Vero, vrei vreo cateva kg de la mine? Am vreo 25 de dat! si ti le dau gratis, ba chiar pot plati sa le iei! Hihihi
Noi azi nu am putut iesi afara ca e vijelie mare aici. Nu e frig, doar -2, dar ninge si bate un vaaant! Mama, fac ferestrele asa de urat cateodata. Sa vedem, acum Tudor doarme, dar nu stiu daca o sa doarma cat ar dormi daca ar fi iesit la plimbare (adica pana pe la 5-6)...
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007)
mandarinutza spune:
Danuta, ma bucur ca ti-a placut filmul acela cu N. Kidman.Ce dulce e Mirunica ta, mai ales la gimnastica.
Multa sanatate tuturor bebeilor bolnavi!
Noi am fost cam 2 ore afara, timp in care dulceata mea a dormit dusa. Am fost intai pana la banca si apoi am trecut pe lao prietena care ta in zona si a venit cu noi in parc.
Sabina, cred ca te-am vazut in parc(erai cu bebe in wrap?), dar mi-am dat seama ca esti tu, dupa ce ai trecut de mine si vroiam sa vin dupa tine dar s-a trezit Antonia, si am plecat acasa sa-i dau sa pape.
Mandarinutza mamica de Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Pinacolada spune:
Cecilia- da au venit!naiba sa-i ia! da vorba ta cand e sa vina nu vin!
da, ce o fi cu roxana?
Si bv spune:
Alehiam, pai Rox parca zicea ca merge la coafor si face bagaje pt munte, nu cred sa fie ceva...
Veroboroda, esti norocoasa rau cu kilele!
Poze
isabeluta spune:
Am fost si noi afara la aer rece! Bebe a dormit tot timpul, dar cum am intrat in casa a deschis ochii mari si a mai dat-o si in plans de foame desi nu era ora de papa...off, off, mai, mai!
Acum suntem satui si cu mana pumn in gura
isabeluta de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)