Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 11
Tzuki spune:
Fetelor, poate ne primiti si pe noi ...
Am un pui mic, David, nascut pe 2 septembrie, 3750 g, 52 cm, Apgar 9, prin nastere naturala.
Inca suntem pe laptic de la mami, am facut doar cunostinta cu lingurita si un varf de mar ras, asa, doar de pofta si o sa incepem din februarie si cu alte delicatese (asta pt ca suntem destul de maricei, la 4 luni - 7.800).
O sa citesc si eu mai mult din urma si o sa revin.
Tzuki, mama de Tzuk mic (2.09.07)
Roxana_G spune:
Danuta, multumesc de sfat.
Danielle, ca ne-ai lipsit.
Andreea_deea, tu trebuie sa depui dosar.
Apropos de dosar, tocmai m-au sunat sa imi iau ajutorul ala de nastere si bani ide trusou, exact saptamana viitoare cand nu sunt. Cica va mai fi o zi prin februarie cand se platesc restantele.
Bee, noi nu suntem nici pe departe asa cum ai descris tu, ba chiar azi nici nu prea a avut muci, respira bine, mananca bine. Doar tuseste de 4-5 ori pe zi si destul de putin, o tuse seaca.
Gabriela, dulce sa nu mai fii suparata, se intampla si uituceli din astea cum le zic eu. Iar cu lapticul...eu ce sa zic ca nu am alaptat? Stii ca uneori il tin in brate si imi e dor de senzatia aia si de mocuta lui disperata cum cauta sanul, chiar daca a fost pentru extrem de putin timp. Dar legatura mama copil e mult mai puternica de atat, si mult mai complexa, stai linistita.
Hai ca va mai scriu, incerc sa vb cu directoarea la gradi ca nu inteleg din ce motiv noi nu primim corespondenta si notificarile lor si au iesit numai incurcaturi.
Azi am fost cu fata la coafor si infrumusetari si la shopping pentru munte. Andrei e mult mai bine, nu tuseste deloc, muci a avut foarte putin o singura data. Mananca bine si e cumintel. Alex in schimb, de unde nu avea nimic, e iar cu mucii in brau si cam copti de data asta, pare a fi suprainfectare. Dar nu are febra.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Papanash, multa sanatate. Ce descrii tu acolo seamana a criza de bila mai degraba decat a gripa.
Bee, eu zic ca nu e cazul de alergie la ai nostri, cred ca e o moda acum cu alergiile astea. Si Alex e sensibila la VRS asta si din pacate el e la el acasa prin gradinite. Noi nu i-am facut niciodata aerosoli ci Ventolin Alexandrei, nu stiu ce e. DE regula facem cu ser, adrenalina si fluimucil, si cand are si rosu in gat sau laringitele ei bagam si dexametazona. Da mai cu Cartoon asta e o problema. Chestia e ca Alex nu se culca devreme si dupa e 8 nu are ce vedea, nu are mereu rabdare cu DVD. Si cu calculatorul are o pasiune, acum joaca jocuri de ale mele cu detectivi, dar nu imi prea place nici asta. O mai las pe jocurile de la Disney, sunt unele super, si educative. Am observat aseara ca juca un joc cu numere, Micky ii zicea numerele il engleza si ea le indica dintr-un sir, si se descurca binisor.
Andries, Alex isi doreste un crocodil viu in casa, in ciuda explicatiilor mele cum ca ne-ar putea manca. Are un croco de plus pe care il adora de cand avea 10 luni si ea crede ca toti sunt la fel.
Magda, deci sa inteleg ca adrenalina aia e "frectie la picior de lemn" ( nu e expresia mea!)? Pai de ce mai chinui copilul cu aerosolii aia? Sigur ca azi e mult mai bine, insa putin probabil de la aerosoli, nu?
Navicula, multa sanatate.
Celia, bine ai venit. Eu chiar nu am vazut mesajul tau pana ne-ai atras atentia.
Nana, yuhuuuuu. Sa dea Dumnezeu sa auzim numai ca sunteti bine de acum incolo.
Pinacolada, imi pare rau ca nu a fost cum voiai cu bona. Dar mai bine asa sa stii, decat sa vina o luna si cand te intorci la serviciu sa iti comunice ca nu mai poate veni.
Azi copiii sunt pe invers cu boala. Adica Alex mai rau. Mi-a placut la Mobexpert, am rezervat pentru cand voiam, detalii stabilim cand ma intorc de la munte.
Copiii mei se hlizesc mama mama, Alex tipa la Andrei si ii zice "Sughitel", el rade in hohote de ea, ea rade in hohote de el. Pfiii cand or mai creste sa se joace unul cu altul si sa stau si eu mai linistita.
Rox ,
Poze
Sabina spune:
mandarinuta, te-am vazut dar vb la telefon si am zis sa termin conversatia dupa care sa ma intorc dupa tine, insa nu mai erai
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Roxana_G spune:
Danuta, tu erai cu filmele? Nu mai stiam cine ma intrebase mai demult. Am vazut recent Shooter, inceputul e interesant, insa spre sfarsit cam comercial. Dar poti sa il cauti pe net.
Nana, si noi cand am trecut prima data la Nan1 se constipase si eram tentata sa revin la HA initial. O vreme i-am mai pus cate o masura din Ha crezand ca ajuta la constipatie dar nimic. Insa in maxim o saptamana s-a obisnuit si cu laptele nou.
Lavinia, eu ii voi da banana, teoretic nu prea se da la copii cu DA. Americanii sunt de parere ca nu se da pana tarziu la orice copil, eu i-am dat Alexandrei de la 4 luni. Insa eu nu cred ca Andrei are DA, am fixatia mea in continuare, ca atare ma risc sa ii dau banana si daca sunt probleme nu ii mai dau si gata. La DA trebuie sa fii mereu atent cand introduci ceva nou si sa urmaresti orice modificare.
Ligeea, mi se pare un salariu rezonabil pentru bona interna. Eu nu prea as vrea interna pe capul meu.
Valentina, mai bine ca nu ai scos fata, vremea asta calda e mai pacatoasa chiar decat frigul.
Rox ,
Poze
Andries spune:
quote:
Originally posted by Pinacolada
Andries-ai o menajera buna? crezi ca ar mai putea veni si in alte locuri sau e numai la tine? eu stau in zona Vatra Luminoasa, daca esti draguta poti sa-i pui o intrebare? eu as avea nevoie 1 data pe saptamana sau la 2 saptamani! bineinteles numai daca poate si ii convine zona!
multumesc mult de tot!
Pinacolada
mama de Luca 18.10.2005 si Rares 06.09.2007
http://community.webshots.com/user/rpetrescu2002
o voi intreba, este o menajera buna, dar cam scumpa.
Andries
Roxana_G spune:
Andries, ai mare dreptate, piata bonelor este execrabila, dar eu sunt la categoria care "au pus-o" din pacate.
Danuta, tare dulcetica Miruna, dar cam neclare pozele.
Pinacolada, tu zici ca se cer 10 mil ptr 10 ore, numai copil fara altceva? E ok zic eu.
Si_bv, despartirea e crunta, stiu de la Alex, eu am facut super depresie. Dar te vei obisnui in 2-3 saptamani si pana la urma asta e viata. Zi mersi ca o ai pe mama ta si nu iti faci griji cum ti-ai face cu o straina bona, si fii sigura ca se va descurca ca nu e mare lucru, chiar daca la inceput va fi mai stangace.
Kriss, multa sanatate dulceticii, sa nu fie decat ceva foarte usor.
Pinacolada, ce agentii au cereri online? Numai sa nu imi zici de ON Time ca sunt neseriosi rau, am trimis si nu am primit nici un semn.
Alehiam, eram la infrumusetari.
Tzuki, bine ati venit.
Opaaa, ora de masa. Reviiiin.
Rox ,
Poze
Andries spune:
quote:
Originally posted by cecilia L
Andries noi avem bunici disponibile si doritoare, dar vor copii la ele( una e la 600km si cealalta la 150km)asa ca degeaba, nu ma lasa sufletul sa ma despart de el cu sapatamana, chiar si la 2 ani....asa ca nu stiu ce o sa fac atunci cand ma intorc la serviciu.
Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
600 km?? m-ai luat si eu care credeam ca am soacra departe...da' stii ce? daca-i dau telefon si o chem ca am nevoie, lasa tot si vine, chit ca are ditamai gospodaria si le mai ajuta si pe cumnatele mele o gramada. Doar ca nu poate sta mult pentru ca nu-i place la bloc, spune ca n-are aer, cred si eu, nici mie nu-mi place.
Andries
Andries spune:
Buuun, am venit si eu de-afara, mi-am hranit fomistu', il mai las putin si ma duc sa-l ragai, ca n-a iesit "porcul" din prima.
O vreme superba, superba...
Nana ma bucur sa aud ca e spre bine situatia, dea Domnul sa se termine definitiv cosmarul. Despre constipatie la Milumil 2 nu stiu ce sa spun, Vic era constipat si la 1 si la 2, Mirciu nu e constipat, dar cu elsunt inca la 1. La Vic am rezolvat cu diversificarea, dar tu nu vrei sa-l diversifici pt ca pleci la Boston. Stiu si eu? Incearca si tu Lass Baby din ala de ziceau fetele ca e bun, nu mai stiu cine-l lauda sau poate un pic de ceai de musetel?
Roxana dar de ce nu o rogi pe mama ta? Macar part time, ca altfel la tine acolo in Pipera e cumplit de greu. Stiu ca e greu sa pastrezi "o atmosfera calma si relaxata" dar macar stii sigur pe ce maini lasi copilul. Si in plus, beneficiezi de program de sase ore nu?
Andries
Pinacolada spune:
Andries-iti multumesc mult de tot! iti trimit pe pm nr meu de tel si daca e ceva da-mi un semn!
Roxana- da bravo pt mobexpert! imi pare bine ca cel mic e mai bine! cu alex e mai mare.....dar oricum, offfff si anunta astia epidemie de gripa adusa din Spania....cu nu stiu ce tulpina modificata, bla , bla! very funny!
asa ca aveti grija!
Vai, o sa-ti spun , dar momenta nici nu mai stiu cum se numesc!parca ioana....si inca una, iti zic, ca de sunat sigur vor suna, si mai era una argus!