Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (64)
Raspunsuri - Pagina 12
Pinacolada spune:
Roxana-da cam asa e pretul ora si milionul!la 10 mil vine si sambata!
eu am zis la agentie ca vreau 7-8 h, fara sambata si ofer maxim 9 mil!plus masa!
am mai apelat si la agentia geka!
Si bv spune:
Roxana, tu, cu Alex, dupa cat timp ai inceput lucrul? A plans dupa tine sau era obisnuita sa stea si cu altcineva?
Era vorba de mama-soacra, pt ca mama mea inca lucreaza, ar fi fost mult mai usor pt mine...
Poze
luy spune:
La multi ani ! pentru cele doua dulcetzele parfumate pe care le aniversam azi:
Yannisa de Marunzika implineste 5 luni !
Ana Adelina de Greyeras la 4 luni !
Sa cresteti mari si sanatoase, frumoase si norocoase, iar parintii vostri sa se bucure din plin de fiecare zambet al vostru, fiecare lucru nou invatat, iar mai tarziu de fiecare realizare !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
sim_stoian spune:
Nana, ma bucur sa aud vesti mai bune. Va tin pumnii in continuare.
Betty, ce maricel e roscovanul tau! E liderul greilor de aici
Cecilia, sa stii ca si pe mine ma tenteaza parcul, dar maine ma duc la pediatra la control, deci o sa facem pas. Dupa ce ma intorc trebuie sa astept curierul sa imi aduca masina de tuns pe care am achizitionat-o Hihihi, maine il fac beculetz pe Stefan.
Andries, din pacate si eu sunt din categoria 'au pus-o'. O sa stau cu el pana la 2 ani, mai vad atunci ce o sa fac. Vic al tau e simpatic rau de tot cu fazele pe care le scoate
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
bikmaria spune:
v-am scapat din vedere si ati scris vreo 10 pagini ,cred ca este de bine
NANA ne bucuram alaturi de tine de vestile bune ,mult succes la BOSTON ,ai incredere in Dumnezeu si nu uita ca toate fetele din sunt alaturi de voi ,iti tinem pumnii stransi lui ANDREI
CELIA ,NAVICULA ,TZUKI BINE ATI VENIT !
myral spune:
Danuta ai o fetita frumoasa si grasuta si e tare mandra de vestuta de la mami.Si bv nu ti se pare sa stii ca asa cred eu ca nimeni nu poate ingriji copilul mai bine decat mama. Trebuie neaparat sa te intorci la lucru? Betty pai sa stii ca nici a mea nu e chiar blonda blonda, dar asa imi place sa-i zic ca moare soacramea (tot spera si ea probabil la o nepotica bruneta ca ei sunt mai bruneti, socrii adica) oricum si la a mea e in schimbare parul sigur nu ramane asa. A si la noi ochii sunt inca gri albastru si tot spune ca o sa i se schimbe ca n-are cu cine semana. Ce frumos ca Mario ii are deja negri, nu te mai intrebi cum vor fi.Maria da sotul meu e iar plecat si acum imi tot zice la telefon sa-i arat fetitei poza lui ca sa nu mai bazaie la el cand vineMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)
sim_stoian spune:
sarbatoritilor zilei
Si apropo de asta, Luy, te admir sincer pentru ca nominalizezi in ficare zi sarbatoritii si scrii fiecaruia ceva aparte
Sim, mami de Stefan (25.08.2007)
Povestioare
luy spune:
Nana, bravo pt vestile bune, de-acum inainte numai din astea sa primim de la tine ! Doamne ajuta ! Suntem alaturi de tine si Andrei
Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )
Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts
Tzuki spune:
Roxana, multumim de primire .
Vad ca discutati despre bone. Si eu sunt in cautare, am dat pana acum doar vorba la cunoscuti, dar n-am gasit pe nimeni dispus. La parinti nu pot sa-l las (nici nu sunt in Bucuresti, si sunt si cam bolnavi)... Sa apelez la anunturi din ziare mi-e cam teama, cine stie peste cine dau "bun si bland" de ochii mei si cand ies pe usa...
M-am gandit si la varianta cresa, in ultima instanta. Credeti ca e prea mic David la 7 luni sa mearga la cresa? Ma doare inima sa-l las acolo , dar trebuie sa incep serviciul la 1 aprilie.
Tzuki, mama de Tzuk mic (2.09.07)